2017. máj 25.

H&M Divided x Zara Larsson kollekció: macskabarátok figyelem!

írta: sheabouteverything
H&M Divided x Zara Larsson kollekció: macskabarátok figyelem!

Itt a jó idő, és bár tudom, hogy nálatok is is zömével fekete cuccokkal van tele a ruhásszekrény, azért vessetek egy pillantást a H&M üzleteiben járva az új kollekciókra is. A Westend felső szintén lévő üzletben egészen széles választékban találod meg a lezser, és főleg fekete/szürke, koptatott, rojtos Divided vonal darabjait - szakadt Nirvana pólók, a cyber-goth öltözködésbe jól beilleszthető hálós, horgolt felsők - minden van itt, nekem ez a vonal a kedvencem tőlük (nyilván). 

 

hmprod_4_2.jpghmprod_5_2.jpg

Kedvenc She óriáskapucnis - 8990 Ft

Összeszedtem pár kedvencemet, és a jobbára nézegetős poszt végén pedig mutatok pár színes és jópofa megoldást is az új Zara Larsson X Divided összeállításból.

hmprod_20.jpg

hmprod_1_3.jpg
Rövid pulcsik - 2390 Ft
hmprod_2_2.jpg
Kapucnis kardigán - 9 990 Ft

 Zara Larsson kollekció 

Színesebb és játékosabb a már üzletekben lévő Divided x Zara Larsson kollekció, macskabarátoknak ajánlom figyelmébe. A "túl" színes (értsd: szürke, pink csíkokkal) darabokat most kihagytam az összeállításból, de ezen a linken tudsz szemezgetni a limitált streetwear-kollekcióból - ha tetszik valami, várom kommentedet, kíváncsi vagyok.

Az egyes darabokat a kiválasztott üzletekben (a Westendben a felső szinten lévő üzletben egészen biztosan) és online vásárolhatod meg.

Zara Larsson egyébként egy fiatal svéd popénekesnő, a nevével fémjelzett darabok egészen egyedi stílusúak, túlméretezett darabokat és testhezálló sortokat, topokat egyaránt találsz a farmer, pamut és bársonyholmik közt. 

Szólj hozzá

fashion divat hm by oriza pipere gönc