2017. jún 08.

Dobd fel a sok feketét a nyár legélénkebb sminkkollekciójával!

írta: sheabouteverything
Dobd fel a sok feketét a nyár legélénkebb sminkkollekciójával!

Finoman pigmentált, illatos ajakbalzsamokkal, vad színekben pompázó spirálokkal és szemceruzákkal valamint egészen élénk árnyalatú matt folyékony rúzsokkal jelentkezett be nyárrra a Douglas-exklúzív IsaDora a Blue Bliss kollekcióval. 

A népszerű Grand Volume Lash Styler szempillaspirál most vadító új árnyalatokban jelentkezik - ha egy jó minőségű kék spirálra vágysz, akkor itt az alkalom. A színes szempillák mellé 6 vibrálóan élénk árnyalatban elérhető Colorful Eyeliner Waterproof szemceruza is dukál, vízállóak, ami egyben azt is garantálja, hogy nem olvad le rólad kétszáz fokban sem. Az SPF15-ös fényvédőfaktorral rendelkező Twist-up Lip Balm SPF 15 színes ajakbalzsammal pedig egyszerre gondoskodhatsz ajkaid ápolásáról és színezéséről. 4 finoman pigmentált, gyümölcsös illatú változatban vásárolhatod meg őket. 

isadorabluebliss_1.jpg

8_12.jpg

isadorabluebliss_2.jpg

A közkedvelt Ultra Matt folyékony rúzsok is egészen extrák, a pinket mondjuk az életben nem vállalnám be, de a másik két árnyalat könnyen beilleszthető bármilyen sötét outfitbe. Nézd meg az összes újdonságot az IsaDora weboldalán - megtalálod a Douglas Parfüméria üzleteiben!

isadorabluebliss_3.jpg

Szólj hozzá

isadora make up by oriza pipere gönc