2014. jún 17.

Hashtag Street Commando: WGT

írta: sheabouteverything
Hashtag Street Commando: WGT

Gondoltunk egyet, hogy ne csak Instagramra/Facebookra/stb szétszórtan menjenek a megosztásra váró utcai spotjaink, hanem mindenkor visszakereshetően összegyűjtük őket, és indítunk egy fotóblogot. Mindenféle eyecandy lesz majd, ami szembejöhet az utcán: alter/underground fashion, arcok, kirakatok, graffitik, épületek, stb.

Emke jóvoltából Hashtag Street Commando sorozatunk első része nem máshonnan, mint a Wave Gothic Treffen-ről, Lipcséből jelentkezik.

people4.JPG

by Emke

…Rendhagyóan és igazságtalan tehát a kezdés, mivel a Wave Gotik Treffenen mindig masszív a felhozatal. Én nem koslattam napokig a legextrémebb outfitek után, egyszerűen lefotóztam a kedvenceimet, amiket/akiket utamba sodort a szél. Van alább pár hasznos link is a fotókhoz, ha valaki baró fűzőkre, vagy bőrmaszkokra vágyna.

Klasszik, de nagyon menő toll/lakk kombók, a Cyberesque jóvoltából. Érdemes felnézni az oldalukra, bőséges a kínálat.

fashion1b.JPG

fashion1a.JPG

 

Baah, az a fekete. Nincs több mondanivalóm. Alkotója Tatjana Warnecke.

fashion2b.JPG

fashion2a.JPG

Ez egy picit emlékeztet Katarzyna Konieczka jelmezeihez, mindenesetre nyálcsorgatós munkákkal jött idén a Bibian Blue, ami egy barcelonai designer, Bibiana C. Berenguer nevéhez fűződik. És tejóég, mik vannak az online shopban.

fashion3a.JPG

fashion3b.JPG

Fleischauer Creations/AMF Korsets, az első kollekció ami szembejött a piacon. Texasi Láncfűrészes outfitek, ide minddel (tervező: Louis).

fashion4b.JPG

fashion4a.JPG

A szürke outfitért voltam oda igazából, de az elefántcsont/bőr steampunk kombó is ütött összességében.

(szürke outfit tervező: Cas, steampunk outfit: Buc, még több itt)

fashion5b.JPG

fashion5a.jpeg

És arcok és képek

Az idei WGT slágere a szarv. Hogy a többié mi volt, azt nem tudom, mert ezidáig treffen-szűz voltam. Más: valamiért az az érzésem, hogy a Game of Thrones rendesen beleköpött a goth fashion levesébe, és valahogy összegyógyult a cyperpunk lakkjával, amiből lett egy ilyen rendkívül gyönyörű mutáns: CyberMások (CyberVadak)! Imádom ezeket a fejdíszeket és varázsló botokat. Mutatom miről is beszélek:

people2.JPG

people1.JPG

people8.JPG

people9.JPG

Ő mondjuk kicsit kilóg, de a szarv és a sclera lencse miatt bekerült a topba:

people3.JPG

Annyira örülök, hogy láttam egy hennines szettet, mindig imádtam ezt a cukorsüveg fejfedőt (főleg amikor az arcot is teljesen befedi, de ez már az én saját perverzióm).

people10.JPG

Anya és lányai. Láv.

people4_1.JPG

Nem vagyok túlzottan tündéres, de ezt a trükkös szárny miatt, meg amúgy is, nagyon látszik az effort.

people7.JPG

Életkép, a srác fűzi a csajt. Haha.

people6.JPG

És hát a szívemnek legkedvesebb, abszolút ortodox outfiteket hagytam a legvégére, mert ráadásul annyira jó fejek voltak:

people11.JPG

people5.JPG

people12.JPG

 

by Emke

Szólj hozzá

divat make up by emke wave gothic treffen pipere gönc