2014. jún 23.

Menő fürdőruhák és napvédelem

írta: sheabouteverything
Menő fürdőruhák és napvédelem

Körülnéztünk, miben lehetnék idén nyáron igazán menők a strandon – persze, ha járnánk.

Amire viszont valljuk be, keveset gondolunk kirándulás vagy bringázás közben, az a napvédelem.

Anno a fehér bőr az előkelőséget jelezte, hiszen feltételezték, hogy a hölgy nem volt rászorulva arra, hogy tűző napon végezzen fizikai munkát. Ugyan a fehér bőr és az arisztokrácia már régóta nem járnak kéz a kézben , mégsem árt odafigyelni bőrünkre nyáron, hiszen a jó napkrém megelőzhetjük a leégést, a májfoltok megjelenését, kiújulását, és egyben bőrünk is fiatalos marad.

A tetoválásokat - bár a strandon mutatnak igazán jól - kifejezetten érdemes óvni a Nap bármilyen hatásától.

Az teljesen természetes, hogy a naptejekben található UVA, UVB-szűrők segítségével nem égünk le, de ha tehetjük, válasszunk olyan terméket, amely egyben a bőröregedést is minimum késlelteti. A Lancaster Sun Age Control megújult (napvédő) termékcsaládja pl. egy sor olyan összetevőt tartalmaz (fekete bors, bogyós gyümölcskivonat stb.) melyek segítenek megőrizni a DNS molekulák eredeti állapotát (nem hókuszpók, tessék utánanézni), melanin-gátló és bőrnyugtató hatása van, védelmet jelent a sötétebb foltok kialakulása ellen. 

Ez volt itt a nem bújtatott ajánló. Viccet félretéve, ha nemi s kelünk-fekszünk nap mint nap kedvenc naptejünkkel, tényleg érdemes odafigyelni erre is.

Ti hol láttatok klassz fürdőruhákat?

outfit_junius_furdoruha.jpg

Szólj hozzá

divat lancaster by oriza pipere gönc