2014. júl 04.

Ínycsiklandó bizarrságok ötször

írta: sheabouteverything
Ínycsiklandó bizarrságok ötször

1. Művészien, két dimenzióban

A multitalentum művész, fotográfus, modell és stylist Christine McConnel többek közt remek szakács. A rózsaszín hagyományokkal szakítva meglehetősen újrafogalmazta az édesség műfaját, már ami a finomságok kinézetét illeti. Itt bizony sült rémálmok, elképesztő kukimonszterek és arctámadók kerülnek az asztalra!

Egyébként Christine-nel semmi gond nincs: különös szakácsművészetétől eltekintve teljesen normális, nemzetközi kampányokban használt reklámfotókat készít, és stylistként is foglalkoztatják.

2. Ragaszkodhatunk a valósághoz

Vajon mindent felfalnánk édesség utáni vágyunkban? Az angliai székhelyű BlackChocolate csoki-manufaktúra teljesen élethű koponya replikákat gyárt - a legfinomabb belga csokoládéból. A másfél kilós csodaédességet választhatjuk étcsokiból, tejcsokiból, csiliscsokiból és karamellás csokiból is, ha van rá 120 dollárunk.

il_570xN.398555642_fsld.jpg

3. Alapszabály: egyedül ne nassolj! (állítólag jobban hízlal)

Ne is, legitimáld "bizarrédességfogyasztásodat" nagyszabású zombipartival! A zombimuffin felvezetéséhez (vagy leöblítéséhez, esetleg helyett) a klasszik véres agy koktél alap. A megfelelő hangulatról agy-gyertyával (mivel mással) és szép tálalással gondoskodhatunk.

 

4. "Az vagy, amit eszel" - még egy művész
Sara Asnaghi képzőművész a kulináris élvezetek oltárán áldozott jónéhány alkotásával. Elmondása szerint sokat foglalkoztatta a génmanipulált élelmiszerek ill. konkrétan az, hogy vajon milyen hatása lehet az emberi szervezetre, testre az ilyen "mű-ételeknek"? Így elevenedett meg szemei előtt egy olyan világ, ahol az ember az elfogyasztott étellé alakul át. Elgondolkodtatónak tartja azt is, hogy a minden féle és fajta élelmiszerrel elárasztott jóléti államokban a reklámok folyamatosan azt sugallják, hogy az ember fogyasszon, rögtön utána persze azt, hogy fogyjon.
5. Az igazi kánaán...
... az persze az lenne, ha ez most itt mind az enyém lenne.

Források:

www.facebook.com/GothFood

www.demilked.com

foodbeast.com

laughingsquid.com

mindthebrain.net

Még recept

 

 

Szólj hozzá

by oriza enni inni