2015. már 25.

Kipróbáltuk: Marionnaud Fraiche Infusion parfümös fürdő- és testápolási termékek

írta: sheabouteverything
Kipróbáltuk: Marionnaud Fraiche Infusion parfümös fürdő- és testápolási termékek

A napokban írtunk egy rövid összefoglalót arról, hogy a Marionnaud parfümériák polcain nemrégiben egy új termékcsalád jelent meg: a Firmenich parfümházzal karöltve kiötölt új, retro csomagolású fürdő- és testápolási termékek úsznak csábító parfümillatban. Kipróbáltuk őket!

Tesztelésre három terméket kaptunk a 09 Fraiche Infusion családból: a Fraiche Infusion illatvonalból a ragyogást fokozó kézkrémet, a tusfürdőt és a testradírt próbálhattunk ki.

4_1.jpg

A 09 Fraiche Infusion vonal citrusos, gyümölcsös és fűszeres fejjegyeket ígér, szívjegyében jázminnal, fréziával és zöldteával, alapjegyeiben pedig cédrussal és pézsmával. Mind a három termék hozza is az ígéreteket: kellemes, nem hivalkodóan édes, de nem is arról a kifejezetten visszafogott illatról van szó; a frézia finom illatát még órák elteltével is érezheted bőrödön. 

A tusfürdő az, ami: finoman illatozol tisztálkodás után, ennek köszönhetően frissen és üdén pattanhatsz ki a zuhany alól vagy a habos kádból.  

Az abszolút kedvenc a testradír volt. Használata is igazi felfrissülést jelent a bőrnek: Exfoliating Body Scrub kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket zuhanyozás közben, mindezt a már említett pazar illat kíséretében. 

A ragyogásfokozó kézkrémben sem fogtok csalódni: gyorsan felszívódik, nem ragad, illatossá, puhává varázsolja a kézbőrt, és az ígéretenek megfelelően bőröd csillogni fog. Utóbbi tulajdonsága számomra nem kitétel egy kézkrém vásárlása során, de az illat továbbra is mennyei, úgyhogy ezennel rendszeresítettem is a krém használatát.

 

Ti hogy álltok a parfümös kencékkel?

 

2_1.jpg

Marionnaud testradír 150 ml 2490 Ft

1_1.jpg

Marionnaud ragyogásfokozó kézkrém 100 ml 1690  Ft

3_1.jpg

Marionnaud tusfürdő 250 ml 1990 Ft

 Bár a termékeket tesztelésre rendelkezésünkre bocsátották, ez nem befolyásolja véleményünket. Az elérhető kínálatról itt olvashatsz bővebben. 

 

Szólj hozzá

teszt marionnaud by oriza pipere gönc