2015. jún 14.

Jázminillat a bőrödőn: Marionnaud testápolási újdonságok

írta: sheabouteverything
Jázminillat a bőrödőn: Marionnaud testápolási újdonságok

Azt mondják, mi nők hajlamosak vagyunk lényegesen többet foglalkozni az arcápolással, mint a testápolással. A Marionnaud most egy finoman illatozó testápoló csomaggal hozza meg a kedvünket a kenegetéshez!

marionnaud3.jpg

A jázmin illata oldja a szorongást, gyógynövénként fertőtlenítő, köptető és görcsoldó hatásáról híres, a jázimolaj pedig állítólag kiválóan alkalmas hegek, sebek, striák kezelésére. Könnyebbé teheti a menstruációt, használható afrodiziákumként, aztán pedig, ha bevált, mint ajzószer, megkönnyíti a szülést (nem én találtam ki, innen szedtem az infokat). Közel kétszáz faja ismert (mindegyik máshogy néz ki), nem egy közülük ehető. Ha nem is fogyasztottad még salátában, jázminteát azért biztosan kóstoltál már, igaz?

Summa summarum, a különböző csábítási praktikákkal foglalkozó oldalak az elsők között emlegetik a jázmin illóolajat, némi pézsmával kiegészítve meg aztán pláne biztosra lehet menni. 

jasminumgrandiforum.jpg

Jasminum Grandiflorum
Kép: bellebotanica.com/

Mit szólnál egy jázminillatú testápolási családhoz?

Biztosra ment a Marionnaud is, amikor megálmodta 5 tagú, friss jázminillatú Body&Care testápolási családját. A tisztítást és hámlasztást a Body&Care testradír hivatott megoldani, a hidratálásról és a további kényeztetésről pedig 4 termék gondoskodik. A Body&Care testápoló, Body&Care testápoló balzsam, Body&Care hidratáló testpermet a hidratálásról gondoskodik, akárcsak a végére tartogatott jó hír (márhogy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő szárazolajok szerelmeseinek): a család 5. tagja a Body&Care szárazolaj

Kipróbáltuk: Marionnaud Body&Care testápoló

Ez a laza, könnyed textúrájú testápoló pumpás kiszerelésben ontja magából a finoman édes jázminillatot. Nagyon gyorsan felszívódik, kellemes, a friss és puha érzet mellett hosszan és diszkréten illatozó, virágos-pézsmás lehelletet hagy maga után a bőrödön. Tápláló mangóvajjal, a kiszáradástól hatékonyan megóvó makadámia olajjal, növényi eredetű poligliceridekkel és hidratáló glicerinnel ápolja bőrödet 8 órán keresztül,  A Marionnaud Body&Care testápolóját  250 ml-es kiszerelésben vásárolhatod meg, 2990 Ft-ért.

Te hogy állsz a jázminillattal? Melyik terméket próbálnád ki szívesen?

marionnaud1.jpg

marionnaud2.jpg

 

 

 

 

Szólj hozzá

marionnaud by oriza pipere gönc