2015. jún 20.

Testimplantátumok, piercingek és tetoválások - lenyűgöző fotósorozat

írta: sheabouteverything
Testimplantátumok, piercingek és tetoválások - lenyűgöző fotósorozat

Azt mondják, egy ártatlan kis piercinggel indul, aztán az embert könnyen elkapja a gépszíj, és jönnek a tetoválások is. Van aki a sebészeti beavatkozásoktól sem retten vissza, és különböző implantátumokat helyeztet el arcbőre alá.

testmodositas_4.jpg


Amilyen szélsőségesnek tűnnek a tetovált, neadjisten "testmódosított" emberek, olyan szélsőségesen és heves indulatoktól kísérve képesek egyesek lereagálni ezt a fajta külső megnyilvánulást. Pedig mi a különbség mondjuk egy túlméretezett mellimplantátum és egy septum között? Az, hogy az egyik jól néz ki, a másikkal meg bemehetsz mondjuk az Ötkertbe. Sokan teljesen kiborulnak, már attól is, ha azzal a bizonyos kis orrpiercinggel találják szembe magukat,gondolom azért, mert az ilyesmi aztán tényleg nem organikus része a természetnek.

Na nekik biztosan nem fog tetszeni Roger Kisby lebilincselő fotósorozata. A fotós 16 olyan nőt örökített meg, akik az önkifejezésnek ezt a sokakat megosztó - szerintem kreatív és érdekes - válfaját választották. 

Ti mit gondoltok a témáról? Szerintetek hol a határ az igénytelen, öncélú magamutogatás és az ízléses tetoválások, jól elhelyezett piercingek, implantátumok között? 

testmodositas_16.jpg

testmodositas_15.jpg

testmodositas_9.jpg

testmodositas_8.jpg

testmodositas_7.jpg

testmodositas_6_1.jpg

testmodositas_5_1.jpg

Forrás: HuffingtonPost

Szólj hozzá

divat tetoválás fotográfia by oriza vizuál kult pipere gönc