2015. júl 12.

BE Creative szempillaspirál és szemceruza - teszt

írta: sheabouteverything
BE Creative szempillaspirál és szemceruza - teszt

A napokban próbáltam ki a BE Creative szempillaspirálját és szemceruzáját. Tartsatok velem!

Ha tényleg fekete, és tényleg vonzó szempillákban utazol, tudom ajánlani a BE Creative Lash Supreme dúsító spirálját.matt fekete dizájn egy sűrű, krémes festéket rejt, mely természetes és szintetikus waxok keverékével gondoskodik szempilláid megfelelő színéről és ápolásáról. A könnyen felvihető  festékhez szuperduci kefe jár, a speciális kialakítás tartást és tömeget ad, remekül szétválasztja a pillákat, és a kúp formának köszönhetően a hegyével a belső szemzugokban bujkáló szempillákat is elérheted. Pillanatok alatt szárad, a rétegezéssel sincs gond.

A Lash Supreme dúsító spirált 4.690 Ft-ért, a satírozószivaccsal ellátott szemceruzát pedig 2.970 Ft-ért szerezheted be a Marionnaud üzleteiben. Hajrá!

she_marionnaud_1.jpg

she_marionnaud_2.jpg

A szemceruza végén található satírozó szivacsból lehet sejteni, hogy egy krémesebb történetről lesz szó. A természetes waxokat tartalmazó összetételnek köszönhetően a ceruza valóban jól csúszik a szemhéjon, és ha te is úgy döntesz, hogy kipróbálod ezt a ceruzát, akkor igen intenzív, csillogó fekete vonallal emelheted ki tekintetedet. A lágy textúra jól is jön - ellensúlyozandó a pöti kemény satírszivacsot - nem vagyok benne biztos, hogy a ceruzát jó egészségben fogja kísérni élete végéig. A termék szemészetileg tesztelt, azaz érzékeny szeműek, és kontaktlencsét viselők is használhatják.

she_marionnaud_3.jpg

she_marionnaud_4.jpg

she_marionnaud_5.jpg

Két roppant előnyös kora reggeli makron mutatom is az eredményt (a rend kedvéért hozzátartozik, hogy a szem alatti karikákat az Astor SkinMatch korrektorával igyekeztem eltüntetni halványítani).marionnaud_teszt_1.jpg

Szólj hozzá

teszt marionnaud by oriza pipere gönc