2015. okt 10.

Hétvégén indul az Őszi MondoCon!

írta: sheabouteverything
Hétvégén indul az Őszi MondoCon!

Idén ősszel se maradunk Mondocon nélkül: 2015. október 17-18-án indul az Őszi MondoCon!

flyer_oszicon.jpg

Minden eddiginél nagyobb rendezvénnyel készül a MondoCon szervezőgárdája: a csapat idén ősszel összefogott a PC Guru stábjával, és a MondoCon keretein belül megrendezésre kerül az ősz legizgalmasabb videojáték rendezvénye a MondoGames PC Guru Show!

Játékbemutatók, e-sport versenyek, a legrégebbi (retro) és a legújabb videojátékok várják a látogatókat!

Természetesen a megszokott programok sem maradnak el, és számos újdonság is terítékre kerül.

  • MondoGames PC Guru Show! A legújabb játékok exkluzív bemutatói, izgalmas konzol és e-sport bajnokságok, szabad játék és akciós vásárlási lehetőségek!
  • Interanime klub Boggie-val! A népszerű hazai énekesnő, és filmes vendégei beszélgetnek a kedvenc animéikről, hogy milyen komoly hatással lehet az ember életére egy-egy igazán jó sorozat. A beszélgetés végén Boggie saját számait és népszerű anime dalokat énekel.
  • Kalandpark! Az Amai Teaház ezúttal egy komplett kalandparkkal szórakoztatja a látogatókat.
  • LoL! A hivatalos Riot Games által támogatott League of Legends Battlegrounds verseny végső állomása a MondoCon-PC Guru Show, melyen az ország legjobb csapatai egy saját, dedikált LoL színpadon csapnak össze a GamerEvents szervezésében.
  • Liza, a Rókatündér! Ujj-Mészáros Károly sikerfilmjét is végigizgulhatják a látogatók!
  • Vissza a jövőbe! Mindenki ismeri a legendás Deloreant, amivel Marty és Doki az időben utazott, most meg is nézhettek testközelből egyet! 
  • Kultúra! A rendezvény kulturális programjait ezúttal maga a Japán Nagykövetség gazdagítja! Kaligrafia, kimonó próba és egyéb interaktív tevékenységek várják az érdeklődőket.
  • A legkülönfélébb hazai klubok is képviseltetik magukat (Star Wars, Dr. Who, Gyűrűk Ura, Trónok Harca stb.), valamint több budapesti japán, távol-keleti étterem is kitelepül a rendezvényre!

    A felsoroltakon kívül számos egyéb izgalmas program, bemutató, vetélkedő, kvízjáték, szabad konzolozás, go és DDR is várja a látogatókat. A rendezvényen rengeteg kiadó, videojáték bolt, geek üzlet kínálatából válogathattok, sőt, twhetséges hazai ékszerkészítők termékei is megvásárolhatók lesznek.

További részletek: www.mondocon.hu  és www.show.pcguru.hu

Íme két kis kedvcsináló videó (az egyik a nekem leginkább tetsző, legizgalmasabb tavaly nyári produkcióról),  beszámolónkat pedig itt olvashatjátok.

Videó: Renkecz Anita


Őszi MondoCon
2015. október 17-18. 10.00 - 20.00
Helyszín:
Hungexpo, Budapest, Albertirsai út 10.

Szólj hozzá

cosplay mondocon by oriza vizuál kult