2017. jan 07.

Bőrápolás: Erborian feketeségek

írta: sheabouteverything
Bőrápolás: Erborian feketeségek

Azt mondják, a világ különböző országaiban a nők más-más szépészeti praktikákra esküsznek, és más-más finis a cél. Míg New Yorkban menő az élénk, jól látható smink, addig Hong Kongban hófehér babaarcra maszkírozzák magukat a nők, Koreában pedig a jól láthatóan hidratált, fényes bőr divatja hódít. A koreai nők több mint napi 10 féle szépségápolási terméket használnak - feketét is.

erborian_blackscrub_4.jpg

Őrült iram

A koreai szépségipar napról-napra fejlődik és az Erborian márka társalapítója, Berényi Katalin szerint szerint, ami nemrég még újdonságnak számított a kozmetikai alapanyagok közt, az 6 hónap múlva már egyszerűen nem elérhető, annyi más új dolog vette át a helyét a laboratóriumokban. Igyekszem lépést tartani, de valószínűleg mire ezt a posztot megírom, már újabb fekete bőrápolási termékek tömkelege árasztotta el a világot. Az alábbiakban egy pár soros Erborian gyorstalpaló után rá is térek a lényegre... 

erb_3275.jpg

Az Erborian alapítói: Berényi Katalin és Hojung Lee

 

Minden a tégelybe kerül, ami a növényben volt

Az Erborian által felhasznált valamennyi növényi alapanyag a (koreai) természet ajándéka, és több ezer éves ázsiai ősi technikákon alapuló technológiával vonják ki ezeket az értékes anyagokat pl. a ginzengből, a yuzuból, az édesgyökérből, zöldszilvából, bambuszból, az ázsiai levendulából vagy a gingko biloba fa leveléből. 

Koncepció: Méregtelenítés - Táplálás - Finis

Ennek a 3 egyszerű lépésnek rendeli alá az Erborian a termékeit: a méregtelenítés olaj- vagy vízbázisú, ill. speciális eszközökkel történő tisztítást jelent, a feltöltés alatt az ápoló összetevőket tartalmazó különböző szérumot, arcpermetek, krémek, géleket értik, a finisalatt pedig egyértelműen a BB, CC krémek használatát.

Fekete van?

Hát persze. A lenti képen bal oldalt láthatjátok a Black Scrup bőrradírozó tisztító maszkot (10 590 Ft), mely feketeségét a szénnek köszönheti, hatását pedig a szenen kívül még 7 gyógynövény kivonatátnak. Ez a friss illatú bőrradír megtisztítja a bőrödet, eltávolítja a felesleges hámsejteket és felszívja a felesleges faggyút is, így az eredmény tiszta, friss, matt bőr. Az állaga kifejezetten híg, gél-jellegű, és a várakozással ellentétben nincsenek benne azok a kis szemcsék, amikkel minden bőrradír tele van, úgyhogy nagyon kíméletes a bőrhöz. Használatát hetente javasolják, arctisztítás után felkened, egy 3-4 percig hagyod száradni, szépen átmasszírozod az arcodat ismét vele, majd jöhet az öblítés.

 

A szintén nagy kedvenc Black Soap arctisztító szappannak (4 990 Ft) már a megjelenése is olyan letisztult, olyan "ázsiai" - a növényi alapanyagoknak és a tartalmazott szénnek köszönhetően remekül tisztítja és méregteleníti a bőrt - akár naponta használhatod, nem szárítja a bőrt.

Az Erborian márka termékeit itthon a Marionnaud webshopjában vásárolatod meg.


erborian_blackscrub_1.jpg

erborian_blackscrub_2.jpg

erborian_blackscrub_3.jpg

 

Szólj hozzá

fekete bőrápolás marionnaud by oriza pipere gönc erborian