2017. júl 30.

Képes beszámoló a Nyári Mondoconról

írta: sheabouteverything
Képes beszámoló a Nyári Mondoconról

A fülledt idő sem vette kedvét Ninának, és szokás szerint kilátogatott két hete a Nyári Mondoconra. Rövid képes beszámoló következik.dsc_1622.jpg

A szabadtéri programok lebonyolítására az épületek között állítottak színpadokat: volt itt pankrátormeccs, óriáskivetítő, profi cosplayerek meséltek tapasztalataikról - Nina szó szerint leolvasd a Kingdom hearts-os harcost alakító tagtól. A hőség ellenére a piactér is dugig volt, valószínűleg a melegnek tudható be, hogy ilyenkor cseppet kevesebb a „brutális”, azaz anyagban gazdag hacuka, és sokan az előre gyártott, és most olyan népszerű Attack of Titans egyenruháját, illetve a könnyebben viselhető darabokat részesítették előnyben.

dsc_1618.jpg

Persze így is akadt bőven látnivaló. Megszokott kedvenceink, mint Sparrow kapitány, a steampunk ladyk, és a legnépszerűbb anime sorozatok ismerős figurái „köszöntek ránk” minden irányból. Most épp ezért inkább a mókásabb jelmezekre vadászott Nina, melyeket sokszor nemis az anime világ ihletett. Találkozott Freddy Mercury-val egyenesen az I want to break free-ből, de levegővel felfújt dinoszaurusz jelmezzel is.

dsc_1646.jpg

Idén is megérte kimenni, aki nem hiszi, látogasson el a hamarosan következő őszi eseményre. Addig is ízelítőnek néhány kép a legkülönfélébb stílusokat képviselő cosplayerekről.


.

dsc_1615.jpg

Szólj hozzá

cosplay mondocon by nina