2018. feb 11.

Bonprix: A webshopban & otthon

írta: sheabouteverything
Bonprix: A webshopban & otthon

Ismét rendeltem a Bonprixtől, ezúttal a szokásosnál kevesebb fekete cuccot szereztem be, sőt. 

7_22.jpg

FARMER: JOHN BANER JEANSWEAR

Régóta szemeztem a webshop farmerkínálatával, kifejezetten jó nadrágokat lehet lőni baráti áron. Rengeteg féle szabás, stílus, zsebmegoldás, bőven van válogatni fekete farmerből is.

Mostanában egyre jobban tetszenek a lazább, "boyfriend" szabású nadrágok, gondoltam teszek egy próbát. Az általam választott darab divatos is, némi lázadószellemet is képvisel, az meg kifejezetten tetszett, hogy kétféle szárhosszal, alacsonyabbaknak és magasabbaknak külön méretezve rendelhető. A sötétkéket választottam (pont nem volt fekete), s bár a 38-as méret nagynak bizonyult, sokáig tétováztam visszaküldés előtt, annyira tetszett a fazonja. Nagyon laza, de nem elszabott, kényelmes darab. Lehet, hogy már említettem korábban, de nagyon bejön, hogy nem moderálja a cég a weboldalon a termékek alatt feltüntetett véleményeket, rendelés előtt érdemes elolvasni. Sokan írják, ha egy-egy fazon esetleg bővebb, mint a méret engedné (itt nem írtak ilyesmit még).

Így néz ki azon, akinek sikerül eltalálnia a méretet (újrarendeltem 36-osban):

5_22.jpg

És így  nézett ki rajtam: 

1_36.jpg

Boyfriend nadrág - kétféle színben, hosszabb és rövidebb szárhosszal - 8799 Ft

TAVASZI LAKBERENDEZÉSI ÖTLETEK

Nem tudom, ti hogy vagytok az ágytakarókkal, és alapvetően a lakberendezéssel, én szeretem alakítgatni magam körül a környezetet, sőt. A januárban örökbefogadott Bogyó mindent megtesz, hogy a lakás úgy nézzen ki, mintha ledobták volna az atomot - valószínűleg leszerződött néhány nagyobb lakberendezési hálózattal.  Kifejezetten rosszul állunk minden olyan dologgal, ami alkalmas rágásra, körömélesítésre, tépkedésre. Különösen szereti a plédeket, és az ágytakarókat... 

A Bonprixnél fekete ágytakaró nem volt, de a fotón látható Marrakesch ágytakarót három színben, bézs, szürke és tégla árnyalatban is lehet kapni, és a többféle méret közt volt duplaágyra való is. Némi vívódás után a téglavörös takaró mellett tettem le a voksom (a szürkét túl világosak találtam). Kellemes, meleg hangulatot varázsol a szobában, örülök,hogy nem a szürkét rendeltem végül. Nem túl vastag egyébként, takarónak nem használnám, kellemes, puha a textúrája, szépek a részletek, Bogyónak különösen a széleket díszítő rojtok tetszenek.

Ami az árát illeti, körülnéztem korábban az összes szóba jöhető trendi áruházban, duplaágyra mindenhol ekörül van, de végülis nem egy évre veszi az ember.

4_28.jpg

Nálunk pedig így fest, némi Bogyesszal:

2_28.jpg

Marrakesch ágytakaró dupla ágyra (210x280 cm), terrakotta változatban, macska nélkül  - 9900 Ft

A tavaszi jó időre és a vendégszezonra felkészülve a fürdőszobába is rendeltem egy 2 darabos kéztörlő szettet. Azért kéztörlőt, mert az nagyobb (50x100 cm), mint a 4 darabos csomagban kapható vendégtörülközők (30x50 cm). Koptatott denim hatású fekete, nem ragoznám túl, jó lesz, az ára is rendben volt. 

6_21.jpg
3_29.jpg

 Malte törülköző - 2 darabos kéztörlő (50x100 cm) - 1399 Ft

 Nézzetek be ti is a webshophoz, nagyon sok újdonság és akció van hónapról hónapra!

 

 

Szólj hozzá

fashion lakberendezés by oriza pipere gönc bonprix