2018. már 21.

Ügyeletes kedvencek tavaszra az AVON-tól

írta: sheabouteverything
Ügyeletes kedvencek tavaszra az AVON-tól

Üdítő újdonságokkal köszönti a tavaszi szezont az AVON is, ezúttal egy finom új illat és a görögországi nyaralás inspirálta spa termékek kerülnek terítékre.

avon1_4.jpg

NAPSÜTÖTTE TAVASZI KERT A BŐRÖDÖN

Kifejezetten finom, fréziás illatával hamar új ügyeletes kedvenc lett a Lily Soft Musk - a tiszta, virágos, melegséget sugárzó kompozíció szerencsésen ellensúlyozza a műanyagkupakot és az egyszerű dizájnt. Valljuk be szebbet érdemelne ez az illat, szerintem az utóbbi idők legjobban sikerült egyike. A mámorító, de nem édes fehér liliom és a friss frézia tökéletesen elegyedik a körömvirág finom illatával, amit az érzéki pézsmás és fás alapjegyek tesznek teljessé. (Ára - nem akciósan -: 2 999 Ft).

avon2_5.jpg

INSTANT HIDRATÁLÁS GÖRÖGORSZÁGBÓL

Finom, friss illatával a görögországi nyaralást és az Égei tenger türkiz hullámait idézi a fürdőszobába a Planet Spa Greek Seas termékcsaládja, melytápláló testápolási termékekkel bővül.

A tengeri algát és kristálysót tartalmazó, ásványi anyagokban gazdag termékek ragyogóvá és hidratálttá varázsolják a bőrt. A bőrpuhító testradír az elhalt hámsejteket távolítja el, energizálja és ragyogóvá teszi a bőrt,  az instant hidratálásról pedig a könnyű állagú, gyorsan beszívódó testápoló gondoskodik. (Árak: Planet Spa Greek Seas testradír: 1 799 Ft, Planet Spa Greek Seas hidratáló testápoló: 2 399 Ft).

avon3_4.jpg

Szólj hozzá

avon by oriza pipere gönc