2018. ápr 25.

Rakenról az answear.hu-ról

írta: sheabouteverything
Rakenról az answear.hu-ról

Most, hogy 10 percnél nem lehet tovább kinntartózkodni a napon, ideje volt beszerezzek néhány nyáriasabb cuccot. Feketék, melegek. Többtucat képből jönnek a vállalhatóak!

11_12.jpg

A múltkori rendelésnél annyira bejöttek a minőségi printek, hogy hogy ismét a lengyel Medicine-nel kezdem a nézelődést az answear oldalán. Csak úgy szíjja magába a napot ez szuperdárk hosszú Medicine kapucnis, örülök, hogy lecsaptam rá. A viszonylag vékony anyag ellenére igazi szauna, és majdnem térdig ér. Klassz csúcsos a kapucnija, úgyhogy 50-ből 40 képen úgy nézek ki, mint egy törpe, klasszikusan perspektivikusan egyre zömökebb felsőtesttel (ezek közlésétől eltekintek). A többi alább.
4_30.jpg

2_30.jpg

Mango basic top M - 1995 Ft
3_31.jpg
 
A vagány, rojtos szárú fekete Medicine farmer
 4790 Ft-ot kóstált akciósan. Klassz, rugalmas anyagból készült, hálisten mondjuk, mert meglátásom szerint kimaxoltam azért az M-es méretet.

Mivel a szára kevésbé érvényesült volna a magasszárú cipőimmel, sürgösen szükségem volt egy rövidszárú tornacipőre is, nyáron ezekben ilyenekben szeretek egyébként is szaladgálni.

Az egyszerű szürke Mango trikót is M-es méretben rendeltem, semmi extra gyakorlatilag, alapdarab, ha színesítenéd a ruhatárad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

fekete webshop medicine by oriza pipere gönc answear