2018. máj 05.

Élet a feketén túl - színes órák fekete outfithez!

írta: sheabouteverything
Élet a feketén túl - színes órák fekete outfithez!

Bár az mobilok anno rendesen betettek a karórabiznisznek, néhány éve ismét reneszánszukat élik a trendi divatkarórák. Bizonyos társadalmi rétegekben persze sohasem kopott ki a divatból a karóra: túl azon, hogy mutatja az időt, a minőségi darabok státusszimbólumként is funkcionálnak. Nekem mondjuk inkább az okostelefonoktól való elszakadás romantikáját, a digitális detox szimbólumát, de minimum az önkifejezés eszközét jelentik. 

h2x-4.jpg

H2X - a szivárvány minden színében, és persze feketében is

Legjobban a letisztult, egyszerű vonalvezetésű, inkább praktikus, mint feltünő órákatkedvelem, de néha - meglepő módon - megveszek egy-egy színes kiegészítőért is (kinek mi a színes persze). A milliónyi színvariációról híres olasz óramárka itthon is kapható, a széles választékból könnyen választhatunk kiegészítőt tetőtől-talpig fekete öltözetünkhöz. Az igazán trúk persze maradnak a feketénél, de csak szürkéből (na ez nálam a színes) is van vagy 50 árnyalat, nem beszélve a military stílusú zöldes-olivás árnyalatokról. Az igazán vagányak persze simán bevállalhatják a napsárgát, vagy a borvöröset, de a válogatósabbak is biztosan találnak egyéniségükhöz illőt a FashionWatch kínálatában a közel 120 H2Xkaróra között. Én mondjuk nem vetném meg a H2X férfi óráit sem, 

h2x-3.jpg

h2x-1.jpg

h2x-2.jpg

 

A H2X karórákat kizárólag a FashionWatch óra-ékszer üzletekben és a webshopjukban vásárolhatod meg - nézz körül, biztos találsz az egyéniségedhez illő darabot te is - az áruk sem vészes! 

 

Szólj hozzá

by oriza pipere gönc h2x