2018. máj 16.

AVON BLACK - TOP 5 FEKETE CUCC A NYÁRRA

írta: sheabouteverything
AVON BLACK - TOP 5 FEKETE CUCC A NYÁRRA

Egy nyári cikk apropóján nem titkoltan kifejezetten fekete újdonságok után vizslattam az Avon katalógusban - meg is találtam a számításaimat. Mutatom, hogyan maradhatsz stílusosan illatos és jólsminkelt akkor is, ha te is csak a sötét dolgokra esküszöl.avon18.jpg

A fiatalokat célzó Marc epic. új, intenzíven pigmentált négyes szemhéjpúder palettákkal jelentkezik májusban. A 8 új paletta közül A színek a tavasz beköszöntével már hivatalosan átvették az uralmat a sötét árnyalatokkal szemben. Azonban nem csak ajakrúzsaink és körömlakkjaink pompázhatnak kirobbanóan intenzív színekben, hanem szemsminkünk is káprázatos árnyalatokban tündökölhet. Az új mark. Epic szemhéjpalettái egyenként 4, egymással harmonizáló színt tartalmaznak, a kollekcióban pedig 8 paletta közül a Smoke and Mirrors változat tartalmazza a füstös szemsmink elkészítéséhez nélkülözhetlen fekete-grafit árnyalatokat. A 2 az 1-ben szemhéjpúdert szárazon használva visszafogottabb smink készülhet, míg nedves ecset segítségével igazán intenzív és merész lehet szemsminkünk.

Golyós deót is csak stílusosan - hölgyeknek az alap Little Black Dress illathoz passzolót, uraknak a Black Suede Touch parfüm deó változata lesz a befutó.
avon4_4.jpg

Két új Little Black Dress illattal is találkozhattok májusban. A nyári időszámítással előtérbe kerülnek a citrusos aromák és a virágos illatakkordok: friss gyümölcsök, illatos virágok kísérnek bennünket mindenhol.

Little Black Dress Weekend parfümmel a kollekció most egy igazán vibráló, laza és elegáns illattal bővül. A korzikai citrom fanyarsága keveredik az édes narancsvirág és a szépséges indonéz pacsuli aromáival, így alkotva egy káprázatosan elbűvölő illatot, amely bármelyik fekete ruhadarabunk tökéletes kiegészítője lehet. Hordható, kellemesen tavaszi-nyári illatról van szó.

Kicsit édesebb mezőkre kalauzol bennünket a Little Black Dress Party, a rózsát a finom málna és a szantálfa teszi igazán különlegessé és édeskéssé. 

avon15.jpg

avon16.jpg

avon17.jpg

Szólj hozzá

parfüm avon make up by oriza pipere gönc