2018. jún 01.

A jóga világnapja - Bükfürdőn is megtartják

írta: sheabouteverything
A jóga világnapja - Bükfürdőn is megtartják

Az Alpokalja friss levegője, Európa egyik leggazdagabb ásványianyag-tartalmú gyógyvize, háborítatlan természet, barátságos vendéglátók és ettől az évtől már holisztikus FLOW NAP is várja a kikapcsolódni vágyókat Bükfürdőn.

2015 -óta ünnepelhetjük a jóga világnapját, amikor az ENSZ elismerte annak "holisztikus szemléletét az egészség és a jólét területén", valamint, hogy a jóga gyakorlása, és minél szélesebb körben való terjesztése az egész világ számára hasznos. A joga ünnepéhez igazította újonnan indított programsorozatát Dunántúl legsokoldalúbb fürdővárosa, Bükfürdő.

Aki június 16-án szombaton ellátogat a városba igazi testi és lelki feltöltődésben lehet része. A délelőtti programok helyszíne az árnyas fákkal körbevett nyugalom szigete: a Kneipp® és Nordic Walking Park. Itt az 510 méteren keresztül kacskaringózó mezítlábas, száraz taposópálya mellett most tradicionális hatha jógával, ayurvédikus reggeli falatokkal, Légy boldog! medítációval indíthatjuk a napot. A program ideje alatt lélekszépítő mandalát is festhetünk. Délután a 4 csillagos Hotel Piroskában folytatódik a FLOW programsorozat, ahol a kicsik is kipróbálhatják a gyermekek számára összeállított jóga gyakorlatokat. A nagyok pedig meditációs workshopon vehetnek részt, Swami Sacchidanadaprem mesterrel a szálloda Levendula termében. Bővebb információ: visitbuk.hu *A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják. A rendezvény a kültéri programjai kedvezőtlen időjárás esetén elmaradhatnak.

33766999_1803883686337191_1871819955314360320_n.jpg

(sajtóanyag)

Szólj hozzá

by oriza