2018. sze 25.

Kétlépcsős géllakkozás: megérkezett a CND SHELLAC™ Luxe

írta: sheabouteverything
Kétlépcsős géllakkozás: megérkezett a CND SHELLAC™ Luxe

cnd-luxe_pro_100_swop_r3_ad-only.jpgBye-bye órákig tartó szüttyögés a körmösnél: megérkeztek a CND kétfázisos SHELLAC™ Luxe géllakjai!

A CND™ körömlakkmárka backstage-eken és kifutókon átívelő története 39 évre nyúlik vissza: a soha nem sárguló körömlakkal kezdődött, és most a  kizárólag professzionális használatra megalkotott SHELLAC™ Luxe bevezetésével folytatódik.

Hogy néz ki egy ilyen géllakkozás?

Ha a műköröm sok, a hagyományos lakkozás viszont kevés, érdemes lehet egy kis kiruccanást tenni a géllakkok világába. Az otthoni ledlámpás és a professzionális lakkozások ugyanarra a metódusra épülnek: színtelen alaplakk, száradás után rá a színlakk, és végül egy magasfényű fedőlakk teszi szupertartóssá és szupersájnivá a remekművet. 

Géllakozást készíthetsz otthon is különböző márkák által kínált géllak-kitek segítségével (a CND™-nek is van), vagy beülhetsz egy szalonba, mondjuk a Naillunge-ba, ahol nagyjából háromnegyed óra alatt két hétig tartó profi manikürt és lakkozást kapsz. Először is a körmös finoman visszatolja a körömágybőrt, szükség esetén igazít rajta, reszel és zsírtalanít, majd alaplakk nélkül egyből a színlakk jön két rétegben, az egyes rétegek UV fény alatt kötnek pillanatok alatt - majd a géllak, és harmadjára is UV. Voila, mehetünk is!

Kinek jó a CND™ SHELLAC LUXE?

A CND™ SHELLAC LUXE újdonsága egyrészt abban rejlik, hogy az alap- és a színlakk egyben van, másrészt pedig kímélő formulájával pillanatok alatt (60 másodperc) leoldható, nem kell reszelgetni és napokig máló körömlakkmaradványokkal rohangálni. 

Ha tehát időd nincs, ellenben egészséges körmökre és tartós manikűrre vágysz, választhatsz egy olyat a 65 árnyalat közül, amit 14 napig el tudsz képzelni a körmeiden.cnd_shellac_luxe-organicsocial-shot31-model-temptation-628-rgb-r3-2-768x512.jpg

cnd_shellac_luxe-organicsocial-shot09-group-shot-379-rgb-r1-1-768x512.jpg

cnd_shellac_luxe-organicsocial-shot22-liberte-676-rgb-r2-1-768x512.jpg

 

 

Szólj hozzá

körömfestés cnd by oriza