2018. okt 04.

Lépj be a szépség világába a Beauty&Style kiállításon! - JÁTÉK!!!

írta: sheabouteverything
Lépj be a szépség világába a Beauty&Style kiállításon! - JÁTÉK!!!

pexels-photo-1035685.jpegOktóber 26–28. között kerül megrendezésre a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás a szépségipar legnagyobb hazai seregszemléje, amelyen egyaránt megismerkedhetsz a legújabb kozmetikai, fodrászati, kéz- és lábápolási újdonságokkal, termékekkel. 60 kiállító, 100 márka: lesz miben dúskálni! És most barátnőddel együtt páros jegyet nyerhetsz nálam! 

A szépségipar napjaink egyik leginnovatívabb, legjobban fejlődő iparága, csak itthon kb. 1500 cég utazik a szépségbizniszben és csillió-millió forintot termelnek. Nem kétséges, hogy van helye Hungexpo BEAUTY & Style rendezvénynek is a Budapesti Vásárközpont legmodernebb („G”) pavilonjában. 

carousel_beauty2018_hu.jpg
A BEAUTY & Style Szépségipari Kiállítás nagykövete Debreczeni (Annoni) Zita, aki – mint mondta – örömmel vállalta el ezt a megtisztelő felkérését. „Annyi információ zúdul ma ránk, hogy nehéz lépést tartani az újdonságokkal a szépségipar területén is. Nagy segítséget jelent, ha ezeket az információkat csokorba szedve, egy helyen, profi szakemberek tálalásban ismerhetjük meg” – mondta a modell.

A kiállítás látogatói a rendezvényen találkozhatnak például az Adrienne Feller, Académie, Ilcsi, Charlotte Meentzen, Revlon, Lash & Lashes, Dr Hazi, Alissa Beauté, Tigi, Bielenda, Cosmix, Indigo Nails, a CND Nail Lounge, Karaja, Panarom, Olaplex, Peggy Sage, Szépségakadémia, Sugarbearhair vagy a TianDe márkákkal is. A márkák teljes és még bővülő listáját itt nézheted meg.

Ha te nyered a 10 db páros belépő egyikét, akkor a 3 napos rendezvényen előadásokat hallgathatsz többek között a városi, stresszes életmód bőröregítő következményeiről, a természetes bőrmegújításról, a köröm-deformitások innovatív kezeléséről, a szív- és érrendszeri betegségek hatásairól a lábápolásra, a legújabb hajápolási trendekről és a szépségipari vállalkozások menedzseléséről is.

A kiállítás szakmai partnere a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Kézműves Tagozata, amely számos szakmai programot és versenyt kínál a rendezvény idején. „A szépségiparban működő kis- és közepes vállalkozásoknak ritkán van lehetőségük egymással érintkezni. Kevés a felület a szakmai és emberi kapcsolatok kialakítására – mondta Ács Mónika, a BKIK elnökének sajtótanácsadója. – A BEAUTY & Style viszont remek alkalom a szakmai tapasztalatcserére. A BKIK éppen ezért örömmel csatlakozott a Hungexpo kezdeményezéséhez” – tette hozzá Ács Mónika.

MI LESZ MÉG A HÁROM NAPBAN?

Lesz még egyébként műkörömépítő és lábápolóverseny, és itt rendezik a 60. Országos Fodrász és Kozmetikus Bajnokságot is, a Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület szervezésében. Emellett a látogatók figyelemmel kísérhetik az Országos Kozmetikai Masszázsversenyt is. (A körmös verseny profi, összetett kategóriájának győztese és modellje számára a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara biztosítja a részvételt a 2019-es londoni Nailympián.) A versenyekről bővebben itt

A kiállítás színpadán különböző bemutatók váltják egymást. Az elsősorban a nagyközönségnek szóló eseményeken több országos, illetve világbajnok is testközelbe hozza a legújabb trendeket. Ahogy Szécsényi István mesterfodrász, a kiállítás fodrász szakértője elmondta: itt lesznek a három héttel ezelőtt Párizsban világbajnoki érmeket nyert magyar fodrászok és kozmetikusok, valamint a Hungexpón nemrég befejeződött Euroskills verseny magyar fodrász résztvevői is.

MIKOR ÉS HOL?

 A kiállítás 26-án, pénteken 10.00–19.00-ig, szombaton és vasárnap 10.00–18.00-ig tart nyitva. Az első 1000, online regisztrált jegyvásárló számára pedig ajándék negyedéves  előfizetéssel a jegyár: 1300 Ft+250 Ft kezelési költség.

Online elővételben vásárolt belépőjegy, regisztráció nélkül: 1800 Ft +250 Ft kezelési költség jegyenként.Napijegy a helyszínen: 1800 Ft, kedvezményes jegyek: 1300 Ft.

ÉS VÉGÜL, DE FŐLEG: JÁTÉK 10 DB PÁROS BELÉPŐJEGYÉRT!

Tartsatok velem, és legyetek ti is ott ezen a nívós rendezvényen! Lájkold a sheabouteverything facebook oldalát, és a játékot hirdető poszt alatt kommentben jelöld be azt a barátnődet, akivel szívesen megosztanád az élményt, és a páros belépőjegyet! A kommenteket október 14. éjfélig várom, sorsolás és a nyertesek értesítése 15-én, hétfőn!

Szólj hozzá

játék fashion smink bőrápolás körömfestés by oriza pipere gönc