2018. nov 06.

Shiseido - megújuló sminkvonal

írta: sheabouteverything
Shiseido - megújuló sminkvonal

shiseido2_1.jpg

A Shiseido első forradalmi terméke 1897-ben került a piacra, azóta is töretlen a márka népszerűsége. Bár nálam főleg  kiváló minőséget képviselő bőrápolási termékei miatt nyerő a Shiseido, nem mehetünk el szó nélkül a 2018-ban megújuló sminktermékei mellett sem. Csupa luxus, csupa ragyogás - tartsatok velem!

A mostani új koncepció arc-, szem- és ajakügyileg is 4 teljesen új textúrára helyezi a hangsúlyt: dews (ez amolyan harmatszerű dolog), gél, púder és ink (tinta, majd a szemsminkeknél lesz jelentősége).

HARMATOS RAGYOGÁS

DEW - az arcra, szemre, szájra is használható termékek és textúra lényege, hogy többdimenziós mikrogyöngyöket tartalmaz, melyek vibráló fényhatást keltenek a bőrön. A képen az Aura Dew látható, bárhová kenheted, ha egy kis extra ragyogásra vágysz. Könnyed és selymes textúőrája szinte ráolvad a bőrre. 

shiseido3_1.jpg

Shiseido Aura Dew Face, Eyes, Lips - 02 Solar

PÚDERES LÁGYSÁG

A púder finom érintését ajkaidon és orcáidon is megtapasztalhatod, tekintve, hogy a Modern Matte Powder Lipstick 24 árnyalata közül biztos találsz a stílusodhoz illőt, és a Minimalist Whipped Powder Blush pirosítók is leveszik az embert a lábáról. Utóbbit rendszeresen használom, habos állagát ujjal egészen egyszerű eldolgozni a bőrön, pigmentáltsága miatt azonban érdemes óvatosan bánni vele (már ami a mennyiséget illeti). 

shiseido4_1.jpg

Shiseido Modern Matte Powder Lipstick - 504 Thigh High

shiseido.jpg

Shiseido Minimalist Whipped Powder Blush - 05 Ayao

GÉL - LÁTHATÓ, DE NEM ÉREZHETŐ

A 6 órán keresztüli tartós hatást biztosító géles rúzsok intenzíven hidratálnak, kellemes, kényelmes viseletet biztosítanak egész napra, a finis pedig visszafogott, kellemesen fényes.

shiseido5.jpg

Visionary Gel Lipstick - 205 Pixel Pink

INK - MERT A SZEMEK MESÉLNI TUDNAK

Sajnos saját fotókon nem tudom bemutatni, de négy újdonság is van a repertoárban. Az ARchLiner Ink a vastagabb, drámaibb tusvonalak húzására szolgáló tus, a Microliner Ink pedig egy különleges textúrájú, precíziós szemceruza. Van még a palettában szempillaspirál (ImperialLash Mascara Ink), szivacsos-poros-kefés szemöldökceruza (igazi mestermű, ez a Brow Ink Trio) és szeémlyes kedvencem, a Kajal Ink Artist, ami egy 10 árnyalatban elérhető, hegyezővel ellátott szemceruza tulajdonképpen (fotók az Ink textúrához kapcsolódó termékekről itt). 

shiseido2.jpg

Szólj hozzá

fashion divat shiseido by oriza japán szekció pipere gönc