2018. nov 12.

Csupacsoda-karácsony a Lush-nál!

írta: sheabouteverything
Csupacsoda-karácsony a Lush-nál!

Aki lemarad, kimarad, mondják, és tényleg, sok üzletben már október elején polcokon voltak a karácsonyra szánt meglepetések. A Lush is rengeteg illatos újdonsággal készült, de sok az ismerős és bevált kedvenc is az idei kínálatban. Kádvizek, készüljetek a fűszeres sütiillatra és a pezsgő aranyra! 

1_42.jpg

KARÁCSONYI HANGULATBOMBÁK: EZEKKEL NEM FÜRDESZ BE!

Menj biztosra a régi kedvenccel, a hatalmas zöld Lord of Misrule fürdőbombával, ami boszorkányos praktikával változtatja borrá a vizet, vagy varázsolj sütihangulatot a Butterbear fürdőzselé és a Butterbear fürdőbomba kombójával! A limitált kiadású Téli csillagfény szappan frissítő lime illattal árasztja el a fürdőszobát - és ez még csak a töredéke az illatosabbnál illatosabb fürdőcsodáknak. A piros kis szantákkal pedig már mikulásra is készülhetünk kicsiknek-nagyoknak!

dsc_6343.JPG

SZÍVET MELENGETŐ AJÁNDÉKCSOMAGOK A FA ALÁ

A Lush összeválogatta neked és gyönyörű dobozokba és színes kendőkbe csomagolta a legnépszerűbb termékeket - meglepheted velük barátnődet, barátodat, vagy épp magadat! Fürödj a csillagok alatt a mókás Stargazing csomaggal, teremts rózsás hangulatot a Rosy Christmas ajándékcsomaggal, vagy hozd el a fényt a Golden Wonderrel! Nem volt még elég? Több, mint 30 karácsonyi ajándékcsomag közül válogathatsz már 4650 Ft-tól az üzletekben!

Golden Wonder ajándékcsomag: 'Nem mind arany, ami fénylik, de ebben a csomagban minden egyes meglepetés aranyló csillogásba öltöztet. Konyak és narancsolaj, kassziaabszolút, ínycsiklandó körtepüré és csodás szójatej vár." Tartalma: Perle de Sel fürdőbomba, Golden Wonder fürdőbomba, Golden Pearl szappan és Yog Nog Yule Log habfürdő.

Szólj hozzá

bőrápolás lush by oriza pipere gönc