2018. dec 11.

Drop of Nature - barátkozás a természetes összetevőkkel

írta: sheabouteverything
Drop of Nature - barátkozás a természetes összetevőkkel

Az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt a természetes kozmetikumok iránti kereslet. A tudatos vásárlók igényeit a számos hazai és külföldi manufaktúra mellett a multik is igyekeznek kielégíteni, elég, ha csak a drogériák egyre szélesebb kínálatát nézzük. A Drop of Nature 97%-ban natúr összetevőkből előállított termékek szerény csomagolással ugyan, de roppant szolid árakkal vívták ki a maguk helyét a polcokon és a webshopok kínálatában. 

dropofnature_41.jpg

A márka választékából egyértelműen a natúr szappan a húzótermék: a maga 349 Ft-os árával, illatanyagmentes, természetes összetevőivel alkalmas huzamosabb ideig történő használatra, és azoknak is ajánlom, akik most ismerkednek a természetes kozmetikumokkal.

Mindent tud, amit egy szappannak tudnia kell: habzik, tisztít, és nem szárít. A kissé lapított téglalap alakú szappant érdemes lehet félbevágni, és úgy használni, talán úgy mégiscsak jobban kézreáll.  Az illat nélküli szappan mellett a kifejezetten visszafogottan illatozó levendulás és mézes-tejes változat is létezik, mindkettővel találkozhatsz a drogériákban.

dropofnature_11.jpg

A 250 ml-es tusfürdőket 3 változatban vásárolhatod meg: a magas antioxidáns- és vitamintartalmú körömvirágos, a problémás bőrre is tökéletes argánolajos és a regeneráló-hámosító hatású kókusztejes tusfürdő is bőrtápláló hatóanyagokat tartalmaz.

Szómiszó
, nem az a megszokott "tusfürdő-állagú" a termék, a tápláló összetevők (gingko biloba-, csipkebogyó-kivonat, E-vitamin stb.) hátulütője, hogy inkább kissé kocsonyásabb, kevésbé folyós, és az illatot sem találta el a száz százalékosan a gyártó (talán az argánolajos változat rendelkezik a legkellemesebb aromával), de talán a hatás azért kárpótolja a vásárlót. A teljes fürdőélmény kedvéért mézes-tejes, illatos jázminos, levendulás és citromfű illatú fürdőgolyó is került a repertoárba.

Összességében egy reális ár-értékű termékcsaládról van szó, az újszerű (gél-) állag és illatanyagok miatt némi nyitott hozzáállásra is szükség van, de a fentebb is említett natúrszappan akár állandó darab lehet a fürdőszobában.

dropofnature_111.jpg

Drop of Nature tusfürdők - 799 Ft

avon11.jpg

Drop of Nature szappan - 349 Ft

dropofnature_21.jpg

Drop of Nature fürdőgolyó - 349 Ft

A Drop of Nature termékeit megvásárolhatod többek között a DM üzleteiben és a webshopban.

 

Szólj hozzá

dm bőrápolás by oriza pipere gönc dropofnature