2019. jan 18.

Avon január - trendi őrületek

írta: sheabouteverything
Avon január - trendi őrületek

 A januári AVON katalógus is számos trendi meglepetést tartogat:bemutatkoznak az új mark. Tattoo sminkek, amelyek intenzív, tartós, precíz, tetovált hatást kínálnak szemöldökre, ajkakra.5_27.jpg

Az újdonságokra nyitottan keresem én is a trendi dús szemöldök titkát, no nem megszállottan, de azért szeretem kipróbálni az új megoldásokat. Tetováltatni biztosan nem fogok szemöldököt, úgyhogy maradnak a szemöldökcerkák, porok, ezazmiegymások.

Az AVON-tól rendeltem az új mark. Brow Tattoo szemöldökformázó világosbarna szemöldökfilcet, mert szent meggyőződésem, hogy nekem az áll jól, másrészt meg baromira tetszett a hegy kialakítása (később), és nem bírtam ellenállni ennek az őrületesen guszta matt csomagolásnak a krétaírásos tipóval.

Ez az innovatív szemöldökfilc különleges, tripla ágú applikátorának köszönhetően ritka és egyenletlen szemöldökünkön telt, sűrű és egyedi microblade tetovált hatást érhetünk el gyorsan és fájdalommentesen. Annak érdekében, hogy a hatás minél természetesebb legyen, hajszínünknek megfelelően választhatunk a három árnyalat közül, a szőkétől egészen a sötét barnáig.

2_33.jpg

6_24.jpg

A szemöldökfilcet egyátalánnem bántam meg, jó az árnyalat is, tartós, egyszerű használni: a filchegy úgy van megálmodva, hogy egy húzással megvagy 3 szőrszálszerű vonallal, szóval némi kézügyességgel egész jó eredményt érhet el bárki. Simán ötös egy egytőlötig-skálán. 

A mark. Lip Tatto 2 az 1-ben rúzs- és szájkontúrceruza papírforma szerint gondoskodik ajkaink szépségéről és kiemeléséről, segítségével  precíz kontúr mellett tartós és vibráló színekbe öltöztethetjük ajkainkat. Először, az ultravékony ecsettel rajzoljuk meg és hangsúlyozzuk ajkaink formáját, majd az intenzív rúzsceruzával fessük ki. Könnyű és súlytalan formulájának köszönhetően nem szárít és építhető fedést biztosít.

7_26.jpg

9_19.jpg

8_21.jpg

Az ötlet ugyan fantasztikus, de némi eufemizmussal élve sajnos ez a termék most nem a legjobb húzása volt az Avonnak.Akár függőlegesen, akár vízszintesen tartom, tárolom, egyszerűen nem fog. Próbáltam korábban más ajakfilceket is, azok se jöttek be, úgyhogy úgy látszik üldöz ez a "nem fog - dolog", vagy én csinálok valamit rosszul. Mindenesetre a többi blogon is utána fogok olvasni a tapasztalatoknak, mert remekmű a csomagolás, és nagyon tetszik, hogy az egyik végén egy tűhegyes filc van a kontúrozáshoz, a másik végén pedig egy lapított végű filchegy a kontúrok közti töltésre. A választott árnyalat is nagyon közel állt a szívemhez, úgyhogy végtelenül sajnálom a dolgot. Talán a formula olyan, hogy nem elég híg, letapad valahol a műanyag cső belsejében, talán az applikátorok nem veszik fel az anyagot (különösen a lapított, kitöltésre szolgáló hegy), mindenesetre nálam nem működött a dolog.

A harmadik választásom a januári katalógusból ezúttal a mágneses szempillákra esett. Az úgy van, hogy van egy átlátszó műanyag csomagolás, amiben egy fémlemezkén tárolhatod a 4 darab szempillát, ugye 2 dukál szemenként, egy a felső szempillasor alá, egy pedig fölé, és szépen összecuppannak közte a saját szempilláddal.

4_32.jpg

3_34.jpg

Közel egy órát kísérleteztem a történettel, először csipesszel megtartottam az alsót, aztán ujjal megpróbáltam a felsőt rárakni, utána próbáltam fordítva (mármint a csipeszezést). Amikor kb. tizedjére esett bele a mosdóba a szempilla, akkor tartottam tíz perc szünetet, majd előlről kezdtem. Ha egyszer sikerül felraknom, biztosan nagyon szép leszek, mert már elcsúszva is viszonylag jól mutatott az instán, de a páromnak azért volt egy szuper meglátása, hogy aszongya "biztosan ettől idegbajosak a csajok". Ti próbáltatok már ilyesmit? Egyátalán volt már műszempillátok? 

Szólj hozzá

avon make up by oriza pipere gönc