2019. már 11.

AVON bőrápolók a ráncok ellen

írta: sheabouteverything
AVON bőrápolók a ráncok ellen

Pár hete már értekeztem a 40 feletti bőr ápolásáról itt a blogon, és - tekintve a kínálatot  úgy gondolom, az AVON újdonságai megérdemelnek egy külön posztot is.

borapolas-40-felett-avon-8.jpg

Luxus regenerálás álomcsomagolásban

Ahogy telik-múlik az idő, az ember próbálja behozni az elszalasztott bőrápolást, kihagyott kozmetikai kezeléseket. Hajlandóak vagyunk mélyebben a zsebünkbe nyúlni egy-egy krémért, extra kényeztetésre vágyunk a krém összetételét illetően, és mintha az sem lenne mindegy, hogyan adjusztálja a gyártó a termékét. Az Anew Ultimate Supreme luxus regeneráló arckrém elegáns, fényes fekete tégelyben érkezik, nem vészes áron egyébként (akciósan 3799 Ft-ért).

Ez a 45 év felett ajánlott all-in-1 termék nappali és éjszakai használatra is alkalmas, gazdagabb formulájú, mégis gyorsan beszívódó, finoman illatozó krém. Amellett, hogy hidratálja és feszesíti a bőrt, megemeli az arckontúrt és csökkenti az arc és a nyak mélyebb ráncainak láthatóságát is.  A feszesítésért a Celluvive komplex felel: eltávolítja az elhalt sejtdarabkákat és a szennyeződéseket a sejtek belsejéből. A hidratálást és a lifting-hatást a fekete gyöngyből nyert kivonatnak köszönhetjük.

Szemkörnyékápoló, a praktikus fürdőszoba-társ

 
Az Anew Ultimate szemkörnyékápolót trükkös kis csomagolásba rejtette a gyártó. ezúttal a tégely kupakjába is jutott a jóból. A szemkörnyékápoló a Celluvive komplex (ásványi anyagok, retinol, tiliacora-kivonat) hatóanyagaival a termékajánló szerint segít a sejtek megújításában, az apróbb ráncok csökkentésében és  a szem körüli, vékony, érzékeny bőr kisimításában, feszesítésében.

Reggel és este is használható, bevallom, nálam inkább a nappali, alapozó alatti használat során vált be a krém, szépen hidratálja a bőrt és nem csomósodik össze rajta a smink.

A kupakban lévő elixírt a szem alatti területen érdemes használni. Egészen jó kis termék, jó ár-érték arányban, egyetlen nüansznyi hibája valamelyik összetevője (talán az illatanyag?), mely kissé irritálja a szememet. Akciós ára 2899 Ft.

borapolas-40-felett-avon-7.jpg

borapolas-40-felett-avon-6.jpgTrükkös: Avon Anew Ultimate szemkörnyékápolóEgyik héten így, a másik héten úgy - még mindig a szemkörnyékápolásnál tartunk

A kollagéntermelés serkentése hosszú távon feszessé teszi a bőrt, ezáltal csökkennek a ráncok - jó megoldás lehet az Avon Anew Ultimate Infinite Effects éjszakai bőrfeszesítő duó, melynek különlegessége, hogy a csomagolásban kétféle formulát is találsz, így bőröd nem szokik hozzá egyetlen krém hatásához.

Egyik héten a  a Glicolic + komplexet tartalmazó krémet használhatod, másikon a 2. számmal jelölt, Superretinolt tartalmazó oldalt. Plusz fícsör, hogy mindkét formula halványítja a bőr elszíneződéseit is.

borapolas-40-felett-avon-3.jpg

borapolas-40-felett-avon-2.jpgAVON Ultimate Infinite Effects bőrfeszesítő duó, hogy egyik hatóanyaghoz se szokjon hozzá a bőröd

 

Aranyló fény az éjszakában

Az érett bőrnek új kihívásokkal is szembe kell néznie: az eddig félvállról vett hidratálás komoly kihívásokat jelent, hiszen a bőr nedvességmegtartó képessége az idő előrehaladtával sajnos egyre csökken. A könnyű hidratálókról ideje áttérni a komolyabb megoldásokra.

Az Anew Ultimate 7S Gold éjszakai emulzió egy igazi luxus kényeztetést nyújtó géles emulzió, gazdagabb formulája miatt éjszakai használatra ajánlják. Eredményesen veszi fel a harcot a mélyebb ráncokkal is, köszönhetően az alkalmazott Gold Polypeptide technológiának. Éjszakai krémhez képest az ára sem vészes, akciósan 2899 Ft-ért vásárolható meg.

borapolas-40-felett-avon-5.jpg

borapolas-40-felett-avon-4.jpgEgy kis extra kényeztetés - hidratálás & aranyló fénySzintén a 45 feletti korosztályt célozza meg a többfunkciós, sűrű textúrájú 
Anew Ultimate éjszakai krém éjszakai krém: az ázsiai Tiliacora gyógynövény kivonatának köszönhetően halványítja a ráncokat, rugalmasabbá, feszesebbé varázsolja a bőrt. Érdemes arctisztítás után verni pár percet a használatával, és kisebb mennyiséggel fokozatosan hozzászoktatni az arcbőrt, a szemkörnyéket pedig kifejezetten kerüljük. Akciós ár: 2899 Ft.


Ha épp nem rohansz: aranyló maszk

Ha van egy pár perced, kényeztesd bőrödet az Anew Ultimate Gold lehúzható arcmaszkjával. A bőrtónus és a bőr textúrájának javítása, a szennyeződések, elhalt hámsejtek eltávolítása a célja ennek az aranylóan fénylő, lehúzható maszknak. Szupergyorsan szárad, jól néz ki, az eredmény simább, szebb bőrkép. Itt is érvényes, hogy a szemkörnyékre ne kenjük. 

borapolas-40-felett-avon-1.jpg
Szólj hozzá

avon bőrápolás by oriza pipere gönc