2019. már 29.

Mélytisztítás az aktív szén erejével

írta: sheabouteverything
Mélytisztítás az aktív szén erejével

avon-planetspa4.jpgAktív szén hatóanyagú mélytisztító családtagokkal bővült az AVON népszerű Planet Spa termékvonala is: az újdonságok ezúttal szürke csomagolásban érkeztek.

A heti radírozás és a hatékony arctisztítók rendszeres használata nem csupán a tisztítás miatt fontos, hiszen az arctisztítás ill. a mélytisztítás eredményesebbé, hatékonyabbá teszi a következő arcápolási lépésben felvitt bőrtápláló krémek felszívódását, emellett persze különösen a zsírosodásra hajlamos bőr esetében egyszerűen nélkülözhetetlen az arcápolási rutin során . 

A Planet Spa új mélytisztító családja most az aktív szén erejével dolgozik: hatékonyan szívja fel a felesleges faggyút, eltávolítja a szennyeződéseket, felszabadítja az eltömődött pórusokat. Mélytisztító lemosó használata után a bőr selymesen finom lesz. Nem szárítja a bőrt, naponta használhatod, viszont a smink lemosására mindenképpen kíméletesebb tisztítót érdemes használni.

A Mélytisztító peel-off maszk a pórusok láthatóságát is csökkenti, ezt 4-5 naponta érdemes használni - utána pedig jöhet egy kis vizes lemosás a szénkivonatot tartalmazó szivaccsal.

 Ajánlott fogyasztói árak:

  • Planet Spa Mélytisztító arclemosó: 1 499Ft
  • Planet Spa Mélytisztító, lehúzható arcmaszk: 1 499Ft
  • Planet Spa Szivacs szénkivonattal: 1 000 Ft
Szólj hozzá

avon bőrápolás by oriza pipere gönc