2019. ápr 10.

Így válassz fürdőruhát, akár nagyobb méretben is!

írta: sheabouteverything
Így válassz fürdőruhát, akár nagyobb méretben is!

A fürdőruhaválasztást sokan hagyjuk a nyaralás előtti utolsó utáni pillanatokra, pedig... Utolsó alkalommal két éve vásároltam fürdőruhát (akkor is minek persze), és hát a fotelbólnézelődés vs valós kínálat messze nem ugyanaz a dolog. Alternatív megoldás ugye a webshop, itt viszont a nézelődést tényleg idejekorán kell kezdeni, hiszen könnyen meglehet, hogy a 16 éves modellen remekül festő darab rajtunk nem az igazi.

Ahogy most nekikészültem ennek a posztnak, elolvastam pár cikket, mi áll jól kerek popsin, lapos hason, duci hason, kismellen-nagymellen, végül arra jutottam, hogy szerintem mindenki válasszon olyan fürdőruhát, amiben jól érzi magát, és viszonylag magabiztosan fetrenghet a homokban vagy szelheti a dús habokat. Kínálat - a neten - az van bőven, kerek, szögletes, töltött és banános egyaránt. Itt vannak például az Adora fürdőruhák: mutatok is pár izgalmas feketét, és elárulom, mire érdemes figyelni, ha online shopból rendelsz!

ÚJRA DIVATBAN AZ ÚSZÓDRESSZEK - FIGYELJÜNK AZ UV- ÉS KLÓRÁLLÓ ANYAGRA!

Könnyen elképzelhető, hogy bikiniügyben két különböző méretre lesz szükséged alulra és felülre, esetleg az évek múlásával szeretnéd a bikinialsót egy másik méretben is megvásárolni (akár kisebben, akár nagyobban :)). Érdemes jól megnézni a kínálatot, és olyan helyről vásárolni, ahol van opció nem szettben rendelni a bikinit. A fotón a Beach Balkonette egyik legszuperebb fazonját láthatod, megemeli és rendesen tartja a melleket, a pántot leveheted.

ALAKFORMÁLÁS A TENGERPARTON: EZÚTTAL MOZGÁS NÉLKÜL....

black_7745.jpegNem hátrány, ha a fürdőruha csinosnak mutatja az alakunkat: szerencsére vannak ún. alakformáló dresszek is, mint például ez a Anita fürdőruci: a kellemes dekoltázsra minőségi cippzár hívja fel a figyelmet, ráadásul az tesre kényelmesen simuló anyag is UV- és klórálló. 

A cikk az Adora.hu webshoppal együttműködésben készült, mely kifejezetten a széles méretválasztékra és a kiváló minőségű alapanyagokra fókuszál a választék kialakatása során. A képek forrása szintén az Adora.hu

Szólj hozzá

fashion divat webshop adora by oriza