2019. máj 10.

Az év hazai együttműködése: DRK x Csepel

írta: sheabouteverything
Az év hazai együttműködése: DRK x Csepel

Van abban valami felemelő, ha valami nem savanyú, nem sárga, mégis a miénk - sőt mi több, anyai ágon csepeli! Az év egyik leghazaibb kollabjának aposztrofálják az elképesztő népszerűségnek örvendő magyar streetwear márka, a DRK és a legendás Csepel bicikligyártó cég együttműködését.csepel-banner-v2.jpg

Nemcsak leghazaibb, hanem legmenőbb is: május 9-én, csütörtökön A Hely nevű étteremben debütált a limitált szériás közös kollekció, influenszerekkel, sztárokkal, Dorko designnal megálmodott bringával és persze a kollekció darabjaival. 


Miként a Csepel, úgy a Dorko sem feledkezett meg sosem az eredetéről.

"Mindig is fontos volt számunkra, hogy honnan jöttünk és kik is vagyunk épp ezért sosem bújtunk hangzatos idegen nevek mögé. Büszkék vagyunk arra, hogy magyar márka lehetünk. Már csak ebből kifolyólag is kiemelt jelentőséggel bír számunkra ez az együttműködés, hiszen két olyan hazai brand találkozásáról van itt szó, amelyek ilyen-olyan formában, de lényegében már a húszas évek óta jelen vannak hazánkban – mivel már ekkor dorkókban hajtották a Csepel kerékpárokat.” – nyilatkozta a Kiss Ramóna, a Dorko kreatív igazgatója.

DRK '81 - IGAZI OLDSCHOOL VÁSZONCIPŐ

A kollekciós darabok kiemelkedő eleme a DRK ’81 vászoncipő, amely nemcsak a Csepel design miatt egyedülálló, hanem azért is, mert ez az első Made in Hungary Dorko cipő –hazai alapanyag beszerzéssel és magyarországi előállítással.kepatmeretezes_hu_img_9358edit.jpg

DRK - KÉT KERÉKEN IS! 

A másik pedig a kerékpár, amelynek designja a Dorko és a Csepel magyar tervezőinek közös munkáját dicséri. A biciklidesign merőben új távlatokat nyit a magyar márkának, hiszen a Dorko most már nemcsak, hogy jó helyekre visz, de ráadásul két keréken teszi ezt, ahogy ezt a vázra felkerült felirat is alátámasztja. A DRK x Csepel limitált számú, kollekciós termékeket megvásárolhatod a budapesti Dorko üzletekben, Csepel márkaboltokban, hamarosan pedig akár online is.

 

drkxcsepel2.jpg

drkxcsepel.jpg

Szólj hozzá

fashion csepel drk pipere gönc drkxcsepel