2019. jún 18.

Sötét színek az idei lakberendezési trendek közt

írta: sheabouteverything
Sötét színek az idei lakberendezési trendek közt

A lágy pasztelleket idén hivatalosan is felváltották a sötétebb, mélyebb árnyalatok - már ami a falakat illeti. A Poli-Farbe Platinum Decor hét új színt emelt be a meglévő árnyalatok közé.181127_bar_pho_polifarbe239283.jpg

A mély, sötétebb színek falfelületen való használata a nemzetközi trendekben is megfigyelhető, használatukkal fokozhatjuk az egyedi kialakítást. Már régen megdőlt az a nézet, hogy a sötét színek komoran hatnak a falfelületeken, nyilván figyelve a lakás adottságaira, arra, hogy mire szeretnénk használni az adott helyiséget - nagyon nem mindegy, hogy legózni vagy gitározni szeretnénk a fekete falak közt.181127_bar_pho_polifarbe239273.jpg

Az új sorozat tagjai – bazsalikom (D70B), kék pázsitviola (D70K), korallvirág (D90K), olíva (D60O), mák (D60M), padlizsán (D60P) és sárga pillangóvirág (D70S) – 2019. június 10-től országszerte kaphatók a Pannon Festék Hálózat üzleteiben, festék-szakkereskedésekben és barkásáruházakban.

Vissza a természetbe!

A természetbe vágyódás és az erre vonatkozó utalások évek óta trend a lakberendezésben – és megjelennek a színekben, struktúrákban, anyaghasználatban. Ezt húzza most alá a mélyzöld megkoronázása is. Falon, bútorokon és kiegészítőkben egyaránt jó választás lehet. Itt is ügyeljünk a komplex vizualitásra, használjunk mellé szürkét például.

Tipp a Poli-Farbe árnyalatai közül: Poli-Farbe Decor színes beltéri falfesték bazsalikom (D70B) és olíva (D60O) árnyalata vagy a lágyabb zöld színek közül a Poli-Farbe Platinum hunyor (H60) és palástfű (P50) árnyalata.

A zöldeken kívül az erdő színei, a fatörzsek és gombák különböző barnái, bézsek, pasztellzöldes, olívás árnyalatok is beköltöztek a lakásba – falszínek és lakástextilek formájában is. Különösen passzolnak ezek a naturális színek olyan enteriőrökbe, amelyekben fa alapanyagú bútorok vagy fagerendák dominálnak. Jól kombinálható a lombkoronák zöldjével.

Tipp a Poli-Farbe árnyalatai közül: Poli-Farbe Decor színes beltéri falfesték olíva (D60O) árnyalata, valamint a Poli-Farbe Platinum szivarfa (SZ50), barna orchidea (BO40) vagy a fenyőspárga (F30) árnyalata.

bazsalikom.jpg

Képek: polifarbe.hu

Szólj hozzá

vizuál kult polifarbe