2019. okt 11.

Revitalash - a mindenmentes prémiumkozmetikumok már Magyarországon is

írta: sheabouteverything
Revitalash - a mindenmentes prémiumkozmetikumok már Magyarországon is

Az orvos által alapított amerikai luxusmárka, a Revitalash hazánkba is megérkezett. Készítményeik küldetése természet adta ékességeink – szempillánk, szemöldökünk és hajunk - szépségének és egészségének magasabb szintre emelése. 2006-ban, egyetlen termékkel, a szempilla szérummal kezdődött a Revitalash története...revitalash56.jpg

2006-ban, egyetlen termékkel, a szempilla szérummal kezdődött a Revitalash története, melyet az alapító, Dr. Brinkenhoff felesége, Gayle iránti szerelme és gondoskodása ihletett. Ennek a kivételes terméknek a kifejlesztésével segítette a férj feleségét a mellrák elleni hősies küzdelmében. Szerették volna másokkal is megosztani a gyönyörűen megnőtt szempillái fölött érzett örömét. Azóta a Revitalash egész sor megoldás orientált készítménnyel bővült, amelyek felélesztik a természetes szépséget és növelik a nők önbizalmát, miközben folyamatosan támogatják a mellrákkutatás ügyét. „Ezeket a termékeket a lélek, test és szellem revitalizálására alkottuk meg, innen eredeztethető márkanevünk, a Revitalash.” – Gayle Brinkenhoff „Rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy csekély lehetőségeimhez mérten képes voltam segíteni Gayle-nek a nehéz időkben. Látni őt, ahogyan a gyönyörű szempilláiért lelkesedik, a legnagyobb ajándék volt számomra. „ – Dr. Michael Brinkenhoff.

 

ÁPOLT ÉS DÚS SZEMÖLDÖK

Ha hiszed, ha nem a szemöldökön is meglátszanak az öregedés jelei, és most ne feltétlen egy dús, ősz szemöldökre gondolj, hanem vedd számításba, hogy a környezeti stressz, a smink és a különböző finistermékek ugyanúgy igénybeveszi a szemöldökszálakat, mint mondjuk a hajat. És hát ki ne szeretne fényes, dús, szépen formázott szemöldököt? Na ennek megoldására fejlesztette ki a Revitalash a díjnyertes RevitaBrow Advanced Eyebrow Conditioner & Serum szérumot, mely peptidekkel, lipidekkel, biotinnnal, Panthenollal és zöld tea kivonattal gondoskodik a szemöldökszálak erősítéséről, fényéről, rugalmasságáról. A szivacsos applikátornak köszönhetően gyors és egyszerű a használata az esti fogmosás után - használd akár naponta a tökéletes eredményért. 

revitalash1.jpg

HOSSZABB, EGÉSZSÉGESEBB PILLÁK - SPRIÁL NÉLKÜL

A szempillaápolók már valamivel ismertebbek itthon is, bár valószínűleg többen preferálják az instant megoldásokat, azaz egy jó dúsító szempillaspirál előbb talál gazdára, mint ez az egyébként hosszú távú befektetésnek ígérkező, szemészek által kifejlesztett Revitalash Advanced Eyelash Conditioner & Serum szérum. A kis ecsetjével könnyen felviheted te is a szérumot a szempilláidra, melyek már néhány hét alatt láthatóan hosszabbak, rugalmasabbak, erősebbek lesznek - természetes módon.revitalash56.jpg

revitalash2.jpg

MULTITASZK SZEMÖLDÖKZSELÉ

A Hi-Def Brow Gel két árnyalatban érhető el, amint látod, egyszerre tudod vele formázni, fésülni, ívelni és színezni a szemöldököd. Teljesen hipoallergén termék, nem tartalmaz parabéneket, ftalátokat, illatanyagot és BHT-t (butil-hidroxi-toluol), így  biztonsággal használhatod nap mint nap.

revitalash3.jpg

revitalash5.jpg

revitalash4.jpg

EZ A PRIMER A SZEMPILLÁRA VALÓ

Éveket dolgoztam a szépségiparban, csak ezért tudom, hogy igenis létezik szempillaprimer: arra jó, hogy előkészítse, kondícionálja szempilláidat a festékanyag felvitelére, másrészt már eleve ad egy volument a festék alá a pilláknak. A fotón látható ReviLash Volumizing Primer and Volumizing Mascara 2-in-1 termék, egyik oldala a primer, másik pedig a spirál, így nem kell lemondanod a szuperdús szempillákról akkor sem, ha a neszesszeredben amúgy már csak egy spirálnak van hely. 

revitalash34.jpg

DE HIÁBA A SZÉP SZEMPILLA ÉS A SZEMÖLDÖK, HA...

...nem csillog eléggé a szemünk! Úgyhogy végül pedig, de első sorban a szemkörnyékápolásra is gondolt a Revitalash: Aquablur eye gel & primer szemzseléjét smink alá vagy helyett is használhatod a szemkörnyék vékony bőrének hidratálására, puhítására, védelmére. Olajmentes formulája vitaminokkal és antioxidánsokkal gondoskodik a fiatalos tekintetről - szintén parabénektől, illatanyagoktól, ftalátoktól és gluténtól (what?) mentesen.  

revitalash342.jpg

 A termékek megvásárolhatóak a  revitalash.hu weboldalon.

Szólj hozzá

promóció bőrápolás make up by oriza pipere gönc revitalash