2019. okt 18.

Magyar natúrkozmetikumokkal a ráncok ellen

írta: sheabouteverything
Magyar natúrkozmetikumokkal a ráncok ellen

vegyszermentes natúrtermékek létjogosultsága, szükségessége, hatékonysága ma már nem kérdés: akár mosogatásról, mosásról, takarításról van szó, én is igyekszem olyan termékeket választani, melyek sem a környezetre, sem az egészségre nincsenek káros hatással - hát még, ha szállításuk is minimális környezetszennyezéssel jár, azaz hazai termékekről van szó. De mi a helyzet akkor, ha a hiúság a tét? Ismerkedjetek meg a magyar Schüssler natúrkozmetikumokkal!schussler-naturcosmedics-skincare-ageprotection-651.jpg


A SCHÜSSLER SÓK

Dr. Wilhelm Schüssler német származású orvos fejlesztette ki 1873-ban azt az ásványi só - terápiát, mellyel a szervezetben jelenlévő 12 féle esszenciális só sejtszintű információs hatását hiányállapot esetén energetikailag, az információ szintjén pótolni lehet. A homeopátia készítés alapuló technikával hozta létre az ún. Schüssler-féle sószereket, melyek a sók sejten belüli hiányállapotának ingerterápiával való biokémiai megszüntetését, illetve az anyagcsere egyensúly visszaállítását segíti elő. Egy-egy ásványi anyag több funkciót is ellát a szervezetben. Hogy melyik ásványi anyagra milyen mennyiségben van szüksége a szervezetnek, azt az illető életkora, neme, egészségi állapota, és a fizikai aktivitása is befolyásolja. Ha kevesebb ásványi anyag kerül a szervezetbe, vagy zavart szenved felszívódása, beépülése, az különböző betegségek kialakulásához vezet.

Azon túl, hogy természetesen ezeket a sókat megfelelő étkezéssel is bevihetjük a szervezetünkbe, az esztétikai jellegű bőrkorrekciót (értsd: pihepuha, egészségesen fénylő bőrt szeretnénk)  krémekkel gyorsíthatjuk.

A Schüssler Natur CosMEDics termékei már 2013 óta egyedülállóak a natúrkozmetikumok piacán:  egyedül ezek tartalmaznak dr. Schüssler-féle ásványi sókat önmagukban, vagy más összetevőkkel vegyítve.

A sókat 100% natúr alapanyagokkal és hatóanyagokkal keverik a termékekben, így támogatva és kiegészítve hatásukat. Minden termék magyar fejlesztésű, és itt is gyártják őket. A Schüssler sók homeopátiás alapokon nyugvó mechanizmus szerint hatnak, tehát nem a bőr helyett dolgoznak (nem tünetet kezelnek), hanem sejt, illetve szöveti szintre hatolva ott épülnek be a bőrbe, ahol az adott sóból hiányállapot mutatkozik.

SCHÜSSLER TERMÉKEK ECOCERT TANÚSÍTVÁNNYAL

Minden Schüssler Natur CosMEDics termék 100%-ban natúr, és megfelel az ECOCERT szigorú minősítésének. A termékek összetevők szintjén is állatkísérlet-mentesek, nem tartalmaznak semmilyen egészségre káros összetevőt. Kőolajszármazék- és nemparaméteresek, pálmaolajmentesek, SLS-mentesek, hipoallergén illatanyaggal készülnek, sok esetben high-tech összetevőket tartalmaznak (mint amilyen például a radírban lévő SUcragel AOF cellulóz dörzsszemcse, amely nem sérti fel a bőrt, és lebomlása a vízben nem károsítja a környezetet). Egyre több Schüssler natúrkozmetikum vegán, és a márka kifejezett célja, hogy rövid időn belül minden termék vegán formulából álljon.

SCHÜSSLER VEGÁN NATÚRKOZMETIKUMOKKAL A FIATAL BŐRÉRT

A Schüssler sókkal a kezdődő ráncokkal is felvehetjük a harcot. A kifejlesztett krémek, szérumok 100%-ban  natúr összetevőket tartalmaznak, alap, hogy kőolajszármazék- és parabénmentesek, a hatást emelt hyaluronsav tartalommal és növényi őssejttel illetve bioaktív gyógynövény kivonatoknak köszönhetően érik el. 
Ezek ún. airless pumpás kiszerelések többek közt attól népszerűek, hogy minden cseppet ki lehet nyomni a flakonból és higiénikusak, nem kerül szennyeződés a tartósítószer nélküli termékekbe - kényelmes a használatuk is.

A LEGKELLEMESEBB ILLATÚ ARCSZÉRUM EVÖR

A Schüssler Age protection 40+ arcszérum hatóanyagai az organikus körömvirág- és borostyán kivonat, az energizáló C-vitamin és a "szépség Schüssler-sói", melyek közös erővel dolgoznak a fáradt bőr alapos tuningján.  Nem tudom, a fenti összetevők közül melyiknek lehet ilyen finom édes illata, de egyszerűen imádnivalóan kellemes illatot hagy maga után a bőrön!
Leheletfinom, pillanatok alatt felszívódó finom textúrájú, édes szérum, használatát követően a bőr nem ragad, és azonnal selymes tapintásúvá válik. A 30 ml-es kiszerelés ára 5590 Ft. Megvásárolhatod itt

schussler-naturcosmedics-skincare-ageprotection-51.jpg

schussler-naturcosmedics-skincare-ageprotection-1.jpg


INSTANT REGENERÁLÁS

A másik tesztalanyom, a Schüssler Age Protection arckrém egy prémium minőségű,   gazdag összetételű nappali ápoló, mely értékes és korszerű hatóanyagokat tartalmaz a Schüssler biokémiai sók mellett. A tengeri alga kivonat (EPS Seafill®), a növényi őssejtek, a kis molekulájú hyaluronsav és az egyéb organikus növényi olajok hatékonyan ápolják, és védik a bőrt a környezeti hatások ellen. 

50 ml-es pumpás kiszerelésben, natúrkozmetikumok körében teljesen reális áron, 5390 Ft-ért próbálhatod ki a Schüssler negyven felettieknek ajánlott arcszérumját. Igazi instant regenerálóként hat a bőrre ez a kivételesen friss, édeskés illatú, viszonylag sűrű krém. Könnyen eldolgozható, az arcbőr pillanatok alatt beszívja - használata után azonnal érezni, ahogy felpuhul a bőr.  A krém a Nr.1, Nr.8 és Nr.11 Schüssler sókombinációt tartalmazza, hosszú távon hatékonyan - és természetesen - vehetjük fel segítségükkel a harcot a ráncok ellen. Megvásárolhatod ittschussler-naturcosmedics-skincare-ageprotection-31.jpg

schussler-naturcosmedics-skincare-ageprotection-2.jpg

A termékek megvásárolhatóak a webshopban és  a partnerpatikákban.

Szólj hozzá

promóció bőrápolás vegán natúrkozmetikum schüssler by oriza pipere gönc