2019. okt 31.

VAGHEGGI: Izgalmas & ropogós őszi slágerújdonságok

írta: sheabouteverything
VAGHEGGI: Izgalmas & ropogós őszi slágerújdonságok

Több újdonsággal is jelentkezett októberben a kiváló prémiummárkaként és a kozmetikák kedvenceként számon tartott VAGHEGGI.vagheggi-atypical-sheabouteverything-primissima.jpg

A SZEZON SLÁGERE: BŐRMEGÚJÍTÁS HÁMLASZTÁSSAL

Ahogy csökken a napsütéses órák száma és csökken a nap ereje, ismét előtérbe kerülnek a bőr felső rétegének hámlasztását megcélzó kezelések, peelingek, mesofill kezelések, csiszolások és társaik. A hámlasztás során elhalványodnak a pigmentek, simulnak a ráncok, végeredményben tökéletesen megújul a bőr, és az eredmény sima, feszes, és ragyogó bőrkép. A kozmetikákban is igénybe vehető VAGHEGGI hámlasztó kezelések nagyon jól alkalmazhatóak a rozáceás, aknés bőr kezelésére is, a kezelések a felhámot veszik célba. 

A Primissima termékcsalád egy hámlasztó arckezelő család - a kozmetikák mellett a kozmetikai hámlasztás kiegészítőjeként otthoni termékcsomaggal. 

A Vagheggi kutatásfejlesztése egy vadonatúj, innovatív eljárást alkalmazott, az úm CFWS szisztémát (“continuous flow wetting system”), ami lehetővé tesz egy intenzív peeling hatást maximális biztonságban, minden bőrtípusra alkalmazva. Az eljárás során a felhám keratinocitái felduzzadnak, telítődnek a speciális nedvesítő anyagokkal, köszönhetően a fokozatos és folyamatos felszívódásnak, így sokkal befogadóképesebbek a savas molekulákra.

A termékek nemcsak magával a peelinggel foglalkoznak, hanem a bőr újjáépítésével is. A kozmetikákban a bőr megtisztítása után következik maga a 2 lépésből álló savas kezelés, illetve az ultrahangos hatóanyag-bevitel. Ezt követően egy Recovery mask-ot használnak, ami regenerál,  nyugtat a tartalmazott maracuja-kivonatnak köszönhetően. Befejezésképpen a Renew Skin termék következik, mely már a bőrmegújítás során játszik szerepet, és természetesen az Emozioni SPF50 fényvédő használata sem maradhat el. A Primissima otthoni hámlasztó csomagot haza is lehet vinni, ebben az Emozioni Plus lemosót, a Regenerating Peel Pad hámlasztó korongokat (70 db), a Renew Skin bőrmegújító krém 50ml-es kiszerelését és az Emozioni Plus antistressz cseppecskéket (50 SPF) találod.
vagheggi-primissima-skincare-borapolas.jpgA mesofill kúra kiegészítéseképpen a Primissima Renew Skin termékét használom jelenleg: könnyen eldolgozható, könnyű, vizesebb textúra, kellemes illat jellemzi, tökéletesen és gyorsan felszívódik a bőrön. Ez a lágy krém pompásan kiltölti és kisimítja a bőrt, köszönhetően a hatóanyag szinergiának, almasav, mandula sav és glükonolakton.

A Maracuja magjának kivonata és a retinol homogén és kisimult arcbőrt garantálnak, és elméletileg majd eredmény egy sima, ragyogó és homogén arcbőr lesz. Reggel és este is használom, úgyhogy alig várom! vagheggi-primissima-skincare-borapolas-cream-dermocosmetics.jpg

UNISZEX TERMÉKCSALÁD - NEKED ÉS NEKI 

A modern design-nal rendelkező ATYPICAL az első Vagheggi termékcsalád, ami férfiaknak szól, de nők is használhatják. Ez egy olyan termékvonal, amit a mai életstílus alapján választanak a használói, cél a hatékony, de egyszerű mindennapi szépségápolási rutin kialakítása.

Az Atypical egy új kozmetológiai megközelítést képvisel unisex illatokkal a friss és energetizált bőrért, garantált hidratáció és védelem férfiaknak és nőknek egyaránt.

vagheggi-atypical-skincare-borapolas.jpg

A fotón szereplő fiatalos formavilágú, izgalmas csomagolású ATYPICAL LEMOSÓ RADÍR ZSELÉ Unisex arctisztító reggel és este használatos: alaposan és kíméletesen tisztítja meg a bőrt a különböző szennyeződésektől és a városi szmogtól.  

 

Szólj hozzá

bőrápolás by oriza pipere gönc vagheggi