2020. már 21.

Kipróbáltam: Kristen Hair hajvitamin

írta: sheabouteverything
Kipróbáltam: Kristen Hair hajvitamin

Az egészséges bőr és haj nem a samponodon múlik, hanem az általános egészségi állapotodon és a helyes, vitamingazdag étrenden. Nem árultam el persze ezzel nagy igazságot, az viszont biztos, hogy sokunk étrendje bizony nem bővelkedik a haj számára szükséges vitaminokbankirstenhair-3.jpg

Bő egy hónapja kaptam kipróbálásra a Kristen hajvitaminokat, ami alapvetően a haj növekedését célozta meg az összetevők meghatározása során. Ahhoz, hogy gyorsabban nőjön a haj, természetesen elengedhetetlen, hogy egyrészt ne hulljon, másrészt minden fontos vitamint megadj, ami hajad számára szükséges. A Kristen kapszuláit szedve a tartalmazott vitaminoknak hála, nemcsak a haj, hanem a bőr és a köröm is egészségessé válik - miért nem próbáltam volna ki én is?

TELIS-TELE VITAMINOKKAL

Nem voltam képben hajvitamin-ügyileg, és fogalmam sem volt róla, hogy van olyan, amiben cukor van, hogy finomabb legyen. A mindenféle túlhájpolt gumicukor-vitaminokkal ellentétben ez a hajvitamin nem tartalmaz egy gramm cukrot sem. Van viszont benne A, C, D3, E és B vitaminok, cink, folsav és többek közt vas is - ezekre a vitaminokra egyébként is szüksége van a szervezetnek, és jó vaspótlás is lehet. Tartalmaz még egy ún. BioPerine komplexumot is, amiről annyit tudtam meg, hogy hozzájárul a többi vitamin jobb hasznosulásához.

Kristen Hair hajvitamin összetevők

A HATÁS

Bő egy hónapja szedem a kapszulát, hol beveszem az ajánlott napi  kettőt, hol nem :) -  normál tempóban nő is a hajam. Nyilván, ha már szedek egy ilyen szuper hajnövesztővitamint, akkor azért igyekszem a lehető legtöbbet megtenni egyébként is a hajam egészsége érdekében, de azért valljuk be, ez megállt ott, hogy nem mentem fodrászhoz. Értsd, egy dekával több vitamint nem fogyasztottam élelmiszerek bevitelével, mint eddig. Hajmosási szokásaim szintén nem változtak, heti egyszer használom jelenleg a Weleda mandulaolajos bébisamponját. A plusz vitamint tehát a kapszula szolgálatatta, és lassan, de biztosan a hajam is növekszik.

Merem biztosan állítani, hogy a hajhullásom csökkent, dúsabbnak hat a hajam, úgyhogy tökéletesen meg vagyok elégedve a kapszula hatásával. Egyébként ha 3 havi adagot rendelsz, és valamiért mégsem válik be a Kristen, akkor visszakapod a pénzed is, úgyhogy egy próbát mindenképpen megérhet.

kristenhair-1.jpg

kirstenhair-2.jpg

Szólj hozzá

promóció hajápolás by oriza pipere gönc kristenhair