2020. máj 12.

Örülök, hogy nem kell választanom...

írta: sheabouteverything
Örülök, hogy nem kell választanom...

...mert mind a három illatt itt van az asztalomon. Ha szereted a könnyed, virágos nyári illatokat, neked találták ki az AVON Collections darabjait. avon-collection-fragrance-7.jpg

Három fantasztikusan finom, friss virágos kölnivel jelentkezett az AVON a májusi katalógusban - bevallom, még jobban tetszenek, mint az Artistique parfümkollekció újdonságai.

Nagyon kellemes pézsmából indul a narancssárga csomagolású Lila illata, majd jön az összetéveszthetetlen, bódító lilom. A harmatos, vizes jegyek egy kicsit lazítanak az édes hangulaton, abszolút kellemes illat. 

avon-collection-fragrance-1.jpg

avon-collection-fragrance-2.jpg

A Roseta egy igazi klasszikus-romantikus illatjegyre épít: ez a bolgár rózsa, amit valami elképesztően légiessé válik a finom vaníliával fűszerezve. Még így is felismerhető marad a rózsa alapjegy, úgyhogy akik hozzám hasonlóan szeretik a rózsa különleges illatát, azok biztosan megtalálják a számításaikat.

avon-collection-fragrance-4.jpg

avon-collection-fragrance-9.jpg
avon-collection-fragrance-3.jpg

A család legkarakteresebb tagja a Violeta. A bergamott, az ibolya és a pacsuli elegye valemelyest megtartotta a bergamott fás-citrusos jellegét, ezért igazán kellemes és megjegyezhető illatfelhőt varázsol viselője köré. 

avon-collection-fragrance-5.jpg
avon-collection-fragrance-8.jpg

Nagyon tetszik az üvegdizájn, egyszerű, a kis színjelzések egyértelműek. A papírdoboz is nagyon játékos és kellemes a szemnek. Az illatok hivatalos leírásait itt találod (mintát is tudsz rendelni). avon-collection-fragrance-6.jpg

 

 

Szólj hozzá

promóció parfüm avon by oriza pipere gönc avoncollections