sheabouteverything

† főleg, ami fekete †

AVON karácsonyi ajándékbazár

Az idei karácsonyi időszakot soha ennyire nem kísérték vegyes érzelmek. Mindannyian egyre izgatottabbak vagyunk az ünnepek miatt, sokan viszont idén "csak" csomagot fogunk küldeni. avon-parlesque-smink-paletta-tukorrel_1.jpg

Idén a családdal úgy döntöttünk, laptoppal, és online csomagbontogatással ünnepelünk. Egyikünk se boldog a ténytől, mégis ebben állapodtunk meg. Akárhogy is ünnepeltek, az ajándékok után való rohangálás, plázázás helyett most különösen érdemes lehet az online webshopok kínálatát végigböngészni. Az Avon karácsonyi bazárban olyan meglepetéseket szedtem össze, amik talán (valamelyest) kárpótolhatnak bennünket a személyes együttlét hiányáért.

CBD- ÉS KENDERMAGOLAJJAL DÚSÍTOTT ARCÁPOLÁSI TERMÉKEK

A hölgyek, barátnőink, munkatársaink számára remek választás lehet az Avon új CBD-, és kendermagolajjal dúsított CBD Batch 420 arcszéruma, hiszen ebben a hideg és szeles téli időben arcuk is megérdemli az extra kényeztetést.prod_1221290_1_613x613.jpg

Az illatok szerelmesei garantáltan nem tudnak nemet mondani az Artistique Ambre Ardent szettre sem, amely a parfüm mellett egy gyertyával is elkápráztatja érzékeiket klasszikus és elegáns ámbra akkordjaival.prod_9800863_1_613x613.jpg

SMINKSZERELMESEKNEK

A fiatal lányoknál és a sminkszerelmeseknél is nagy sikert arathatunk az Avon Mark gyöngyházfényű highlighterrel, amellyel arcuknak és testüknek is varázslatos csillogást kölcsönözhetnek. Sőt, kiváló kiegészítés lehet egy kezdő sminkkollekcióba is. Lepjük meg testvérünket vagy barátnőnket az Avon Csokitrüffel vagy a Pirosgyümölcsös tusfürdő és habfürdő egyikével, hiszen egy habos kényeztetésnek senki nem tud ellenállni. Körömlakkokból pedig mint tudjuk, sosem elég egy igazi beauty-függő számára, így az Avon Pro Colour gyorsan száradó körömlakkszettel is garantáltan örömet szerezhetünk nekik.  Két variáns közül válogathatunk, amelyek segítségével az élénk és a visszafogott színek rajongóinak is meglelhetjük kedvenceiket.

Van egy gyönyörű paletta is idén az AVON kínálatában, mégpedig a Mark! Pearlesque összeállítás, egy igazi kincsesdoboz, melynek szépségei az igazgyöngyök szikrázó fényével ragyognak. Türkiz, csillogó tengerkék,  hatalmas highlighterrel az orcákra és a vállakra, a matt bézs és pink árnyalatokat pedig akár pirosítóként vagy kontúrozásra is használhatjuk. Nem mellesleg - ha kitart addig - nyáron is remekül hasznosítható ez az összeállítás bármelyik tengerparti szetthez. 

avon-mark-pearlesque-smink-paletta.jpg

Az Avon Glowing Gold szemfestékpalettával pedig csillogó aranyba öltöztethetik szemhéjukat akár szilveszter estéjére, de egy kis ragyogás a hétköznapokba is belefér.avon-glowing-gold-szemfestekpaletta-4399-ft-2910-8-4-e1603227131195.jpg

PARFÜMMÁNIÁSOKNAK: LITTLE BLACK DRESS PARFÜMÚJDONSÁGOK

Az Avon ikonikus, Little Black Dress illatának újragondolásaként született meg az új, elegáns Little Black Dress - Black, Gold és Red Edition parfümkollekció.avon-littleblackdress-parfum-szepseg.jpg

Az Avon Little Black Dress – Black Edition parfüm tökéletesen kiegészíti stílusos fekete ruhatárunkat! A klasszikus virágos, orientális illatot a ciklámen, a gardénia és az ilang-ilang illata teszi időtlenné és lehengerlővé. Ha egy kicsit feltűnőbb darabra vágyunk, válasszunk egy fémesen ragyogó ruhát a szekrényből, és beragyoghatjuk az év legizgalmasab estéit.

Maga az illat a megszokott elegáns, szögletes és letisztult dizájnú üvegben érkezik, fekete kupakkal, arany sprayvel. Az üveg hátuljára ragasztott izgalmas grafika teszi igazán egyedivé a megjelenést. Az illat maga virágos, enyhén édeskés és elegánsan különleges, mégis sikerült megőriznie a fiatalos varázst. 

Az Avon Little Black Dress - Gold Edition parfümjével tovább fokozhatjuk káprázatos megjelenésünket, a tündöklő sárga mandarin, a pazar ilang-ilang és az aranyló ámbra kirobbanó elegyével nem maradunk észrevétlenek, a szilveszteri éjszaka legragyogóbb csillagai lehetünk. A legkülönlegesebb estéken kedvelt piros darabjainkat is feldobhatjuk az új kollekció Avon Little Black Dress - Red Edition parfümjével, kihangsúlyozva nőiességünket és érzékiségünket. Csábítsuk el kiszemeltünket ezzel a vadító illattal, melyben a piros málna, a bolgár rózsa és a piros szantálfa érzéki illata ejti rabul gondolatainkat. Viseljünk akár egy időtlen fekete, egy ragyogó arany vagy egy érzéki piros ruhát, az új kollekcióban mindegyik kiegészítőjét megtalálhatjuk, amellyel igazán kifejezővé varázsolhatjuk megjelenésünket.

EGY KIS EXTRA KÉNYEZTETÉS

Anyukádnak, nagymamádnak kellemes meglepetést szerezhetsz egy Avon Foot Works, XXL kiszerelésű, ünnepi csomagolású kényeztető lábápolókrémmel vagy egy karácsonyi illatfelhőben úszó, Avon Senses limitált kiadású, vanilíás-málnás kézmosószappannal.

avon-1.jpg

avon-footworks-labapolas-blog-blogger.jpg

Nagy kedvencek a Planet Spa testvajai is: a Radiance Ritual Gold Butter és a Blissfully Nourishing afrikai shea vajjal készült testvajai is luxus ápolást nyújtanak a bőrnek - nem mellesleg ebben a csodás csatos tégelyben díszitik a fürdőszobát. Az ember legszívesebben megenné őket, annyira krémesek és finom illatúak! Gazdag formulájuk elképesztően puhává és selymessé varázsolja a bőrt, a Radiance Ritual arany szemcséi pedig ünnepi csillogást is kölcsönöznek bőrödnek.

avon-radiance-ritual-borapolas.jpg

avon-radiance-ritual-borapolas-testvaj.jpg

A legkedvesebb nagymamákról se feledkezzünk el, akik az év minden napján megajándékoznak bennünket gondoskodásukkal és törődésükkel. Tegyük őket még boldogabbá az Avon Planet Spa afrikai shea vajjal dúsított testvajával, hogy bőrük selymes és hidratált legyen a legzordabb napokon is. Egy dolgos nap után lábaik megfelelő ápolásáról pedig az Avon Foot Works Vanília és ribizli ajándékszettel gondoskodhatunk, amelynek izgalmas vanília és ribizli illatkombinációja lelküket is simogatja.

 FÉRFIAS AJÁNDÉKÖTLETEK

Nekem nagyon tetszik a régi whiskey-s üvegekre hasonló kiszerelésű Wild Country sorozat, melynek legújabb tagja a "Freedom" nevet viseli. Karakteres és engerikus illat önálló, szabad és bátor férfiaknak a lavandin (angol levendula), indigócserje és az esőillat különleges, vizes és mindvégig könnyed, de mégis mértéktartóan klasszikus elegyével. prod_1225304_1_613x613.jpg

Ha ajándékszettben gondolkodunk, arra is van megoldás: Avon Luck Lucky Me For Him szettel és a parfüm fűszeres és energikus illatával az élet apró örömeit és különleges pillanatait ünnepeljük. Az Avon Care Men Cooling ajándékszett egy igazán hasznos ajándék, hiszen a legerősebb férfiak arcbőrének is gyengéd ápolásra van szüksége borotválkozás után. A szett ráadásul egy rendkívül praktikus férfi kozmetikai táskában érkezik, így a termékeket bárhova könnyedén magukkal is vihetik.

További ajándékötleteket az aktuális AVON katalógusban és a www.avononline.hu weboldalon találhattok!
Kellemes ünnepeket kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://sheabouteverything.blog.hu/api/trackback/id/tr6916291410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Címkék

#KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS KUPONKÓDDAL (4) #skulladay (13) 4711 (1) abramovitch (1) aden (1) adora (1) Aëla Labbét (1) ajándékcsomag (2) akoma (1) albertooliveira (1) alexander mcqueen (2) aliceauaa (1) alison scarpulla (1) alkmie (1) állatvédelem (4) altnőder emese (1) anandam (1) andaluzina (2) andykehoe (1) angel muse (1) angerer (1) annabel de vetten (1) annie leibovitz (2) anny (2) answear (9) anton corbijn (1) apavita (1) apivita (6) arcápolás (10) architect (1) ariel (2) army (3) aromax (14) arpad slancik (1) arthur tress (1) astor (8) Astor (1) ásványbörze (2) avon (86) avoncollections (1) az év természetfotósa (2) babakészítés (4) balea (3) banksy (1) bariesun (1) barnys (2) bart hess (1) battila (1) bbkrem.hu (1) beautyofjoseon (1) benergo (1) ben hopper (1) Berlin (1) betty baker (1) between (1) biano (1) bibian blue (2) biobaza (3) bioderma (15) biooil (1) biopont (7) birimagdi (1) bíró roland (1) blackmilk (1) black nail cabaret (7) bnc (1) body shop (1) bombcosmetics (4) bonprix (1) bőrápolás (200) bottegaverde (2) bourjois (6) bükfürdő (1) by blondie (5) by emke (6) by esc (2) by haren kayez (1) by nina (19) by oriza (918) carine peynaud (1) carven (1) catrice (5) ccc (2) cerave (1) cetaphil (1) ceva (1) chanel (3) chefgomba (16) chen man (1) christophe kutner (1) cipoplaza (1) clarins (9) claudia schiffer (1) CND (3) cnd (2) codie young (1) concept art (2) coolvision (1) cos (1) cosibella (9) cosplay (9) cosrx (1) créemorganics (1) csepel (1) csomagolás (1) curaprox (1) danubiushotels (1) dan hillier (1) darkravenasylum (2) deichmann (1) dekor (2) del toro (1) demobaza (1) dermacol (1) dermalogica (1) dermedic (4) dewayne flowers (1) diamondfogfehérítés (1) dior (3) disturbia (7) divat (183) diy (27) dm (4) dofka zsuzsanna (1) dolce&gabbana (2) dollskill (1) doridea (3) douglas (10) drk (2) drkxcsepel (1) dropofnature (1) dr organic (8) dulux (2) egészség (5) ekcéma (1) ékszer (14) életmód (3) ellen rogers (1) emilythestrange (1) emporium (1) engelsrufer (1) English content (5) erborian (1) erevos aether (1) erica berkowitz (2) eric lacombe (1) essence (6) esteelauder (1) estelle thild (1) eszem (1) eszemiszom (64) evelinecosmetics (1) fa (1) fabio magalhaes (1) facosmetics (1) fandrpartner (1) fantich young (1) fashion (147) fashionwatch (4) fekete (50) feketezaj (2) felco (1) fenntarthatóság (1) fétis (2) FF (7) film (5) florasense (1) fogápolás (4) foreo (22) fosoo (1) fotográfia (96) frudia (1) Fuco Ueda (1) fumax (2) fürdőbomba (1) galliano (1) game of the thrones (2) garbage art (1) gardenexpo (1) gareth pugh (1) garnier (1) gaultier (1) gelareh (2) gervida (1) ginorossi (1) givenchy (1) Gregory Raymond Halili (1) guerlain (4) guy denning (1) gyerekrajz (1) gymbeam (2) gypsywarrior (1) h2x (1) haj (3) hajápolás (15) hakuchi (1) halloween (18) Hanne van der Woude (1) hashtag london (5) headandshoulders (2) hector rene (1) heidi klum (1) helia-d (2) hellosmoothie (1) hello kitty (1) heti etsy (8) himalaya (1) hímzés (5) Hirotoshi Ito (1) hm (13) hmbeauty (1) holikaholika (1) hush hush (4) iillat (1) ike (1) ikea (1) ilcsi (1) illóolaj (11) ilse moore (1) imageskincare (13) institutoespanol (1) interjú (15) isad (1) isadora (26) Ishibashi Yui (1) jacsó balázs (1) japán szekció (28) jar (1) jason freeny (1) játék (16) jimmy nelson (1) joe black (1) john kenn mortensen (1) joshua hoffine (1) Juha Arvid Helminen (1) julien martinez (1) kalis (1) kalligráfia (2) kamedis (2) karácsony (5) karbonoir (1) karcos (1) Katarzyna Konieczka (1) kate moss (1) katonadolog (8) KatVonD (4) katy perry (1) kazuhiro hori (1) kenzo (1) képzőművészet (102) kert (22) kézápolás (3) khamitova (1) kiállítás (31) kidexpo (1) killstar (5) klecksography (2) klekszográfia (1) kneipp (1) kollagén (1) koncept (1) kónyamelinda (1) könyvajánló (28) koreaiszépségápolás (3) körömfestés (12) koromgyerek (1) kreinbacher (1) kristenhair (2) kristmort (1) kris kuksi (1) lady gaga (5) LAGirl (1) lakasparfum (1) lakberendezés (17) lancaster (3) langhaarmadchen (1) last rites gallery (3) la beau macabre (1) lebanon hanover (1) lego (2) lenor (3) lepetitmarseillais (1) le beau macabre (4) liam sparkes (1) lierac (1) lillafufavi (1) lionel messi (1) lip service (1) loreal (2) lostandfound (5) louise thomas (1) lovecraft (1) lucja lange (2) luke chueh (1) lush (62) MAC (34) macabre gadgets (1) madárhatározó (1) madeline pool (1) magyarmadártaniegyesület (1) magyar méz manufaktúra (2) mahlimae (1) make (1) make up (79) malgorzata dudek (1) mango (1) manicpanic (2) manna (5) Marcin Tyszka (2) marionnaud (8) márkusdóra (1) mars (1) maszk (1) maurizio di iorio (1) mavex (1) maxfactor (7) maybelline (1) mccormack (1) medicine (2) messelia (1) méz (3) michael hutter (1) mikrobiom (1) mimö (1) miss sporty (2) mixa (1) mondocon (7) monstror (1) moschino (1) mr finch (1) mugler (1) myrna moonstruck (1) nagash (3) nailympia (1) napozás (13) narcisorodriguez (1) natúrkozmetikum (7) naturol (1) neogence (1) nespresso (15) nestlé (1) neutrogena (2) new yorker (3) nick cave (2) nina röder (1) nine inch nails (1) nivea (1) noahscalin (2) notino (7) novák tünde (5) nubu (1) nuit (3) nuxe (4) nyereményjáték (4) Oleg Oprisco (1) olvass! (30) opi (1) organicforce (1) oriflame (1) ORMEDIC (1) palmers (1) palmolive (1) pandanutrition (1) parfüm (31) parkkiadó (1) paul booth (1) paweltotoroadamiec (1) pedigree (4) Pentti Sammallahti (1) petmedbydrkelen (1) philip riches (1) phyto (1) pibu (1) pigmentfoltok (1) pipere gönc (654) police (2) polifarbe (2) procter&gamble (10) program (1) prom (2) promóció (308) pszichológia (4) queenofdarkness (2) recept (23) redchocholate (1) revalid (1) revitalash (1) revolution (1) revox (3) revox plex (1) revuele (1) rimmel (7) rimmel neffati (1) rodarte (1) rod luff (1) rossetti (3) rossmann (3) rowenta (1) royalclinics (10) s.oliver (1) sajtóközlemény (1) sally hansen (8) sándor nagy tünde (1) sandro miller (1) sanne de wilde (1) sante (1) santiago caruso (1) sarah wright (1) schüssler (1) secretkey (1) semmi különös (83) seth casteel (2) shea (1) shigeru joshida (1) shiseido (6) simon zsófi (1) sisley (1) sistersoftheblackmoon (1) skagen (1) skechers (1) skintra (3) skulladay (5) smink (14) sonya flu (1) sothys (2) sovrin (1) stacey baker (1) stargazer (1) star wars (6) steven klein (1) stop ttip (1) street art (4) street commando (1) szappanvarazs (1) szemkörnyékápolás (3) szépségápolás (13) szobrászat (1) szuharevszki (1) szürrealizmus (1) takácsmáté (1) tangleteezer (1) természet (1) természetfotó (2) terredhermes (1) teszt (27) tetoválás (15) thesolution (1) the filigree (1) thisisredy (1) thomasdevaux (1) thombrowne (2) tom ford (1) torvenius (1) trendhim (1) trndprojekt (1) uriage (8) utazás (2) vagheggi (2) valentino (1) Valeria Chorozidi (2) varga herbal (1) veet (1) vegán (1) verawang (1) veres máté (1) versace (1) vinylux (1) virágbéke (3) vizuál&kult (10) vizuál kult (281) walter schels (1) wang (1) waso (1) wave gothic treffen (1) webshop (10) weleda (4) witkin (1) womensecret (1) worldpressphoto (3) yamato (2) yamuna (12) yaya (1) yogitea (1) yonipanties (1) yvesrocher (7) zadig (1) zadig&voltaire (1) zara (1) zawadzki (1) zene (20) zenzero (2) ziaja (5) ZO® SKIN HEALTH (1)

Külső feed

Houston we have a problem

süti beállítások módosítása