sheabouteverything

† főleg, ami fekete †

Testimplantátumok, piercingek és tetoválások - lenyűgöző fotósorozat

Azt mondják, egy ártatlan kis piercinggel indul, aztán az embert könnyen elkapja a gépszíj, és jönnek a tetoválások is. Van aki a sebészeti beavatkozásoktól sem retten vissza, és különböző implantátumokat helyeztet el arcbőre alá.

testmodositas_4.jpg


Amilyen szélsőségesnek tűnnek a tetovált, neadjisten "testmódosított" emberek, olyan szélsőségesen és heves indulatoktól kísérve képesek egyesek lereagálni ezt a fajta külső megnyilvánulást. Pedig mi a különbség mondjuk egy túlméretezett mellimplantátum és egy septum között? Az, hogy az egyik jól néz ki, a másikkal meg bemehetsz mondjuk az Ötkertbe. Sokan teljesen kiborulnak, már attól is, ha azzal a bizonyos kis orrpiercinggel találják szembe magukat,gondolom azért, mert az ilyesmi aztán tényleg nem organikus része a természetnek.

Na nekik biztosan nem fog tetszeni Roger Kisby lebilincselő fotósorozata. A fotós 16 olyan nőt örökített meg, akik az önkifejezésnek ezt a sokakat megosztó - szerintem kreatív és érdekes - válfaját választották. 

Ti mit gondoltok a témáról? Szerintetek hol a határ az igénytelen, öncélú magamutogatás és az ízléses tetoválások, jól elhelyezett piercingek, implantátumok között? 

testmodositas_16.jpg

testmodositas_15.jpg

testmodositas_9.jpg

testmodositas_8.jpg

testmodositas_7.jpg

testmodositas_6_1.jpg

testmodositas_5_1.jpg

Forrás: HuffingtonPost

A bejegyzés trackback címe:

https://sheabouteverything.blog.hu/api/trackback/id/tr817558132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fenrirr 2015.06.21. 19:20:14

Kreatív és érdekes? A többségüktől felfordul az ember gyomra, és nem az illetővel van ilyenkor baj, hiszen kifordított gyomrú kutyákat se mutogatunk utcán, ha pedig ezek kimennek az utcára ugyanaz a szint. persze nem mindenki durva közülük, de hogy a fenébe lehet önkifejezésnek hívni, a teljesen öncélú magamutogatást, vagy rosszabb esetben egészen durva mentális betegséggel rendelkezik az illető aki ilyet csinál. Képzeld valakinek az az önkifejezés, hogy gyilkol, szerinted az is normális?

sheabouteverything · http://www.sheabouteverything.blog.hu 2015.06.21. 20:21:44

@fenrirr: szerintem azért a gyilkolás és egy testimplantátum messze nem egy kategória, ettől függetlenül persze lehet saját véleményed a témában.

Texas Bill 2015.06.21. 20:50:12

Kár, hogy a legtöbbjének igénytelen a szemöldöke. Különben vannak érdekes, jó megjelenésű nők köztük.

fenrirr 2015.06.21. 22:36:25

@sheabouteverything: Persze, hogy nem egy kategória, és nem is egy szimpla testimplantátumra gondoltam, de ezek többsége túlzás, és egyáltalán nem értek egyet a toleráljunk mindent dologgal. Ugyanúgy, ahogy nem megyek ki pucéron és nem szexelek utcán, ugyanúgy teljesen elítélendő a mások megbotránkoztatására alkalmas külső, és nem nekem kell arrébb fordulnom, vagy elfogadnom őket, hanem nekik kell tolerálniuk a többségi ízlést. És itt nem arra gondolok, hogy be rakott magának akár 20 piercinget és hülyére van festve a haja, bár az is zavaró és a legtöbb ilyen ember lepukkant punk, aki kannás borra kunyizik az utcán(ez csak személyes tapasztalat, nem statisztika).

borisz 2015.06.21. 23:10:31

@fenrirr: tyű, komoly gondjaid vannak neked...

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.22. 04:48:26

@sheabouteverything:
@fenrirr: kirekesztő és szűklátókörű megállapítás ez az "a gyilkolás és egy testimplantátum messze nem egy kategória" megjegyzésed.
A testimplantátum a totál kommersz, iparilag gyártott, jó pénzért behelyeztetett, kreativitástól mentes anyagiakért vett műmájerség, a fogyasztói fantáziátlanság, a kétségbeesett kispolgár beszürkülés elleni küzdelmének kimaxolása. Különböző, egyedi, kreatív, meghökkentő akar lenni, ezért el elmegy egy profi sebészhez, aki rutinosan, nagyon sterilen, megtervezetten nagyon "egyedivé" műti. Onnantól aztán kurv@ra egyedi lesz és minden hátralévő pillanata az életében arról szól majd, hogy ő mennyire nem szürke és mennyire kreatív. Epic fail.

De mondjuk egy vadmalacot kutyákkal csapatmunkában becserkészni, majd ahogy visítva küzd a kutyáid által sakkban tartva, egy tőrrel szívem szúrni, megforgatni benne a pengét, hallgatani, ahogy halkul a sikolya, a hörgés, a meleg vér a kezeden csorog, pillanatok alatt dermed meg és válik ragacsossá, a halál beállta, a csillogás eltűnése a szemből, a kutyáid lassan csillapodó izgalmi állapota, a tetem kivonszolása a dűlőúton álló kisteherautód platójára... Ez az igazi önkifejezés, életöröm, természetközelség, még ha gyilkolásnak is látszik egyeseknek. És ezután nem akarod minden percében a hátralévő életednek azt bizonygatni a külvilágnak, hogy mennyire nem olyan vagy mint mások.
Több nyitottságot! Kinek ez, kinek az. Ne ítélkezzetek, mindenkinek igaza van, a gyilkolás is pont úgy lehet önkifejezés.

Fodor Balázs 2015.06.22. 07:01:32

Az ilyen önkifejezés terén olyan, mint italnál a boroskóla: olcsó, kommersz, sekélyes, felszínes, közönséges. Persze a boroskóla legitim ital és tökéletesen alkalmas arra, hogy berúgj tőle, de másra nem alkalmas. Mert nézzük meg bármelyik fotón lévő hölgyet. Mit állít? Mi az az egyedi gondolat, amit közvetít? Mi az az új, egyedi filozófia, amit kiolvashatunk az "önkifejezés" ezen formáiból?

zsoci 2015.06.22. 07:45:39

Ezek egy férfin is gusztustalanok, de hogy tud egy nő ilyet tenni magával, az fel sem foghatom! Már a piercing is ocsmány, nem hogy ez!

Bamba Barack 2015.06.22. 08:08:52

Mindenki úgy csúfítja el magát ahogy akarja.Milyen szépen fognak kinézni pl. 60 évesen... :)

Andie 2015.06.22. 09:07:30

Gyerekek, ezek a csajok újkorukban is csúnyák voltak, hát próbáljátok lelki szemeitek előtt lefotosoppolni róluk a sok módosítást... Szóval ezekután nem csodálkozom, ha "hamár csúnya vagyok, legalább legyek extrém - akkor legalább azért néznek meg" - jelszóval meglépték ezt.
Javítani nem javított rajtuk, de mostmár legalább nem önmaguk miatt, hanem a tetkók és pirszingek miatt szörnyülködnek rajtuk az emberek. Szegények...

sheabouteverything · http://www.sheabouteverything.blog.hu 2015.06.22. 09:10:52

@fenrirr: @Fodor Balázs: Balázs, azért én azt gondolom, hogy ha valaki egy embert kizárólag a piercingjei alapján ítél meg, az őt minősíti, mint ahogy az is, ha egy tetoválásról a boroskóla jut az eszébe. Én azt gondolom a fotón szereplő hölgyekről, hogy így hangsúlyozták szépségüket, nőességüket, vagy akár más tulajdonságukat, és biztosan van, akiknek ez kifejezetten nem tetszik. Az hogy nem te vagy az, azzal sincsen semmi gond.

Haloperidol 2015.06.22. 10:17:40

@sheabouteverything: "ha valaki egy embert kizárólag a piercingjei alapján ítél meg, az őt minősíti"
Kedves posztoló, azok az emberek, akiket itt a blogban bemutattál igen jelentős anyagi befektetést, időt, és szó szerint vért és fájdalmat áldoztak azért, hogy azokat az embereket, akik meglátják őket, megbotránkoztassák meghökkentsék és valamiféle elriasztást, de semmiképpen sem pozitív érzelmet váltsanak ki belőlük.
Gondolod, hogyha valaki ilyen extrémpiercingeket csináltat, akkor azzal azt akarja jelezni, kifejezni, hogy "hozzád tartozom", "be akarok illeszkedni a társadalomba", "normális ember vagyok, mint te" és hasonlók?
NEM.
Ezek az emberek kívülállást, elkülönülést akarnak kifejezni, és a lehető legfeltűnőbb módon ordítják az arcodba a megjelenésükkel, hogy "nem vagyok olyan, mint te", "más vagyok", "nem akarok hozzád hasonló leni".
Ezek után hihetetlenül álságos és képmutató, hogy arra panaszkodnak, hogy az emberek elítélik őket, furcsán néznek rájuk, megbotránkoznak, ha látják őket.
Ezzel a megjelenéssel ezek az emberek szándékosan zárják ki magukat a társadalomból, ki tudja, milyen pszichés folyamatok hatására. Aki ekkora áldozatot hoz azért, hogy így nézzen ki, az megkapja, amit ő magának akart: az emberek túlnyomó többsége undorodik tőlük. Ki tudja, miért, de ez valószínüleg így jó nekik.

Lady Ann 2015.06.22. 10:25:35

Kíváncsi lennék, hogy mit dolgoznak, mert ilyen külsővel azért furcsa lehet állásinterjúra menni...
A régvolt történelem tanulmányaimból rémlik, hogy a rabszolgákat jelölték meg a piercingek elődjével, de lehet, hogy rosszul emlékszem.

Egéridomár 2015.06.22. 10:49:12

@sheabouteverything: Elvileg még egyet is lehetne érteni a leírt gondolataiddal. De. A túlzás az túlzás és nem hangsúlyozás. Abban ugye egyetértünk, hogy az alkoholizmus az túlzásba vitt italfogyasztás?
Akkor egy alkoholista is csak hangsúlyozni akarja a függőségét?
Ezek a túlzásba vitt tetoválások és pirszigek egyfajta lelki defektus okozatai. Hogy miben gyökereznek, azt valószínű senki nem tudja rajtuk kívül.

sheabouteverything · http://www.sheabouteverything.blog.hu 2015.06.22. 11:16:21

@Egéridomár: Ahogy mondod is, kérdés még egyszer, hogy hol a határ a túlzás és a jóízlés közöztt (sőt, kinek hol a határ).

Ezzel együtt sem az alkoholizmushoz, sem a boroskólához, sem a kannás borhoz történő hasonlítás nem álja meg a helyét szerintem. Meg egyébként még ha lelki defektus nyomai is a piercingek, sokkal inkább legyen valakinek fél méteres lyuk a fülében, minthogy valami lövöldözésbe torkolljon mondjuk. Kevésbé zavar.

Egéridomár 2015.06.22. 11:59:53

@sheabouteverything: Nézd, én nem ítélem el azokat, akik ilyen megjelenést adnak maguknak. Az ő életük, az ő testük. A véleményem természetesen megvan, de megítélni nincs jogom. Abban is egyetértünk, hogy inkább ez, mint egy ámokfutó barom.
Viszont azt is el kell fogadni, hogy egy ennyire, az aktuális, többség által elfogadott normáktól ilyen szélszőséges eltérés, ellenérzéseket vált ki, és ki-ki vérmérséklete alapján reagálja le.
Az is igaz, hogy egy szélsőséges reakció ezzel kapcsolatban legalább annyira defektusos, mint egy végletekig szélsőséges megjelenés.

sheabouteverything · http://www.sheabouteverything.blog.hu 2015.06.22. 12:15:39

@Egéridomár: ebben teljesen igazad van, tény, hogy számolni kell a következményekkel, minimum azzal, hogy a banki szektorban nem fog állást kapni. Köszi a hozzászólást! :)

Dr.Démonmac1 2015.06.22. 12:43:23

Az ember cicomázhatnékja, már az őskorban is megvolt. Tény, hogy ettől egyedibb lesz. Engem nem zavar :) (nincs BM cuccom)

Fodor Balázs 2015.06.22. 14:05:31

@sheabouteverything: "Balázs, azért én azt gondolom, hogy ha valaki egy embert kizárólag a piercingjei alapján ítél meg, az őt minősíti"

Nem azért csinál valaki ilyet magával, mondjuk versírás helyett, hogy az alapján ítéljem meg? Ha nem szabad megítélnem ez alapján, akkor minek van? Mellesleg figyelmes olvasással értetted volna, hogy nem a személyeket, hanem a testükön lévő változtatásokat jellemeztem.

Fodor Balázs 2015.06.22. 14:13:57

@sheabouteverything: "Ezzel együtt sem az alkoholizmushoz, sem a boroskólához, sem a kannás borhoz történő hasonlítás nem álja meg a helyét szerintem."

Szerintem meg megállja. Még pedig azért, mert ez az önkifejezés legsekélyesebb és legprimitívebb módja. Csak pénz kell hozzá, meg türelem. Ez ugyanaz, mint a 90-es években a Nike cipő. Külsőség. Miért nem verset írnak? Miért nem könyvet írnak? Miért nem zenét szereznek? Magvas gondolataikat kifejezhetnék eképp is. Vagy legyenek aktivisták, politikusok, akárkik, akik változást akarnak és azért dolgoznak is. De mégsem teszik. Szóval hadd ne essek már hasra tőlük. Ezek nem átlagos emberek, akik nevetséges módon úgy szeretnének kitűnni, hogy tárgyakat dugdosnak a bőrük alá, meg festékkel kenetik be magukat és erre a hóbortjukra (mert ez mondjuk inkább hobby) rengeteg időt szánnak. Önkifejezés, ezzel egyetértek. De nincs releváns, értékes állítás. Ha pedig úgy érzed, hogy rosszul ítélem meg őket a testük alapján, akkor az pont azt bizonyítja, hogy ez utóbbi nem is alkalmas arra, hogy lefesse, kik is ők valójában.

Fodor Balázs 2015.06.22. 14:16:06

@Fodor Balázs: Javítom magam: lehet, hogy ők értékes emberek is egyben, de a tetoválás kifejezetten rossz módja az önkifejezésnek. Ennél hatékonyabbak is vannak, ld. fönt.

fénycsepp 2015.06.22. 14:52:39

Ezek az emberek csak azért mások, mert van egy implantátumuk vagy különös tetkójuk? A tetoválás már annyira elterjedt, hogy nem is számít érdekesnek. Nem számít már kúlnak, mert a vasúti büfés néninek is van már egy tribal tetkója a bokáján. A kúlság az, hogy mit teszünk.
Azzal egyetértek, hogy a fenti képeken látott nők "kizárják" magukat a többségi társadalomból, hiszen a társadalom nagy része kategóriákban gondolkodik. Mutassatok embert, akinek tetszik egy felnyírt, homlokon tetovált nő! Ami nem oylan, mint a többi, attól idegenkednek az emberek, ezt saját bőrömön vette, észre, sajnos nem önszántamból. Mit nem adnék azért, hogy egy átlagos kinézewtű nő lennék, hogy aztéá rücsköt ültessek a homlokomba (haha)

Fogadok, hogy a fenti nők többsége önjelölt művész, ergo állásinterjú nincs:)

Sandokohn - a maláj jiddis 2015.06.22. 15:39:29

Nincs ezekkel az emberekkel semmi baj, de ha egy csónakon utaznának pár átlagossal, és az felborulna, akkor őket húznám ki utoljára.

erol 2015.06.22. 16:00:53

Kíváncsi vagyok, hogy a nagyon felháborodók mit tennének? Büntetnék, tiltanák, megvernék ezeket az embereket? És akkor hol a határ? Ha ronda a frizurám akkor is bünti jár? Nekem nincs egy pici tetoválásom sem, de azért félek az olyanoktól akik ilyen képek láttán háborognak.

haggyadaszt 2015.06.22. 19:59:54

Gecirondák ezek mind.

haggyadaszt 2015.06.22. 20:02:20

Ja és ez egy szubjektív vélemény, nem muszáj egyetérteni velem, meggyőzni az ellenkezőjéről meg lehetetlen :-)

szilagyizoe · http:/artofkonigsberg.wordpress.com 2015.09.17. 13:41:19

Nekem is vannak tetoválásaim, arcomon is, és piercingjeim. Mivel festőművész vagyok, művészcsalád sarja, fel sem merült hogy mondjuk bármikor is bármi más munkát végezzek, ezért megengedhetem magamnak, továbbbá ahonnan én jövök- németországban nőttem fel, később nyugat Berlinben éltem- ott az ilyesmi fel sem tűnik. Ha belegondolsz, semmiben sem különbözik egy száj botox, egy mell implantátum, egy hajjszőkités, egy sima fül átlyukasztás egy orrpiercingtől vagy tetkótól, hisz EGYIK SEM TERMÉSZETES, s mind "módositják" a velünk született kinézetet. Már az is ha egy férfi minden nap borotválkozik....Az, hogy ki hogy s meddig megy el, csak a személyes izlés kérdése.az meg sima sik HÜLYESÉG ha bárki ilyesmin felhúzza magát. Mit érdekel engem hogy a másik emernek milyen a bőre, haja, stb.? AZ dühit hogy állatkinzók vannak, háborúk, drog dealerek, természet kipusztitása meg Iszlám Állam....élni és élni hagyni hive vagyok, igy neveltek. Sajna , világutazásaim során már megtapasztaltam hogy magyarországon sok a rosszindulat, s az emberek olyan "kishülyék", kultúrálisan meg tolerancia szinten, de hát: ez van! (akit érdekel többminden rólam , ez a reklám helye, GOOGLE- Szilágyi Zoé- fent van sok interjú, újságcikk, festményeim s jómagam is.

sheabouteverything · http://www.sheabouteverything.blog.hu 2015.09.17. 13:50:01

@szilagyizoe: Így igaz, az élni és élni hagyni a legjobb hozzáállás szerintem is! :)


Címkék

#KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS KUPONKÓDDAL (4) #skulladay (13) 4711 (1) abramovitch (1) aden (1) adora (1) Aëla Labbét (1) ajándékcsomag (2) akoma (1) albertooliveira (1) alexander mcqueen (2) aliceauaa (1) alison scarpulla (1) alkmie (1) állatvédelem (4) altnőder emese (1) anandam (1) andaluzina (2) andykehoe (1) angel muse (1) angerer (1) annabel de vetten (1) annie leibovitz (2) anny (2) answear (9) anton corbijn (1) apavita (1) apivita (6) arcápolás (10) architect (1) ariel (2) army (3) aromax (14) arpad slancik (1) arthur tress (1) Astor (1) astor (8) ásványbörze (2) avon (86) avoncollections (1) az év természetfotósa (2) babakészítés (4) balea (3) banksy (1) bariesun (1) barnys (2) bart hess (1) battila (1) bbkrem.hu (1) beautyofjoseon (1) benergo (1) ben hopper (1) Berlin (1) betty baker (1) between (1) biano (1) bibian blue (2) biobaza (3) bioderma (15) biooil (1) biopont (7) birimagdi (1) bíró roland (1) blackmilk (1) black nail cabaret (7) bnc (1) body shop (1) bombcosmetics (4) bonprix (1) bőrápolás (200) bottegaverde (2) bourjois (6) bükfürdő (1) by blondie (5) by emke (6) by esc (2) by haren kayez (1) by nina (19) by oriza (918) carine peynaud (1) carven (1) catrice (5) ccc (2) cerave (1) cetaphil (1) ceva (1) chanel (3) chefgomba (16) chen man (1) christophe kutner (1) cipoplaza (1) clarins (9) claudia schiffer (1) cnd (2) CND (3) codie young (1) concept art (2) coolvision (1) cos (1) cosibella (9) cosplay (9) cosrx (1) créemorganics (1) csepel (1) csomagolás (1) curaprox (1) danubiushotels (1) dan hillier (1) darkravenasylum (2) deichmann (1) dekor (2) del toro (1) demobaza (1) dermacol (1) dermalogica (1) dermedic (4) dewayne flowers (1) diamondfogfehérítés (1) dior (3) disturbia (7) divat (183) diy (27) dm (4) dofka zsuzsanna (1) dolce&gabbana (2) dollskill (1) doridea (3) douglas (10) drk (2) drkxcsepel (1) dropofnature (1) dr organic (8) dulux (2) egészség (5) ekcéma (1) ékszer (14) életmód (3) ellen rogers (1) emilythestrange (1) emporium (1) engelsrufer (1) English content (5) erborian (1) erevos aether (1) erica berkowitz (2) eric lacombe (1) essence (6) esteelauder (1) estelle thild (1) eszem (1) eszemiszom (64) evelinecosmetics (1) fa (1) fabio magalhaes (1) facosmetics (1) fandrpartner (1) fantich young (1) fashion (147) fashionwatch (4) fekete (50) feketezaj (2) felco (1) fenntarthatóság (1) fétis (2) FF (7) film (5) florasense (1) fogápolás (4) foreo (22) fosoo (1) fotográfia (96) frudia (1) Fuco Ueda (1) fumax (2) fürdőbomba (1) galliano (1) game of the thrones (2) garbage art (1) gardenexpo (1) gareth pugh (1) garnier (1) gaultier (1) gelareh (2) gervida (1) ginorossi (1) givenchy (1) Gregory Raymond Halili (1) guerlain (4) guy denning (1) gyerekrajz (1) gymbeam (2) gypsywarrior (1) h2x (1) haj (3) hajápolás (15) hakuchi (1) halloween (18) Hanne van der Woude (1) hashtag london (5) headandshoulders (2) hector rene (1) heidi klum (1) helia-d (2) hellosmoothie (1) hello kitty (1) heti etsy (8) himalaya (1) hímzés (5) Hirotoshi Ito (1) hm (13) hmbeauty (1) holikaholika (1) hush hush (4) iillat (1) ike (1) ikea (1) ilcsi (1) illóolaj (11) ilse moore (1) imageskincare (13) institutoespanol (1) interjú (15) isad (1) isadora (26) Ishibashi Yui (1) jacsó balázs (1) japán szekció (28) jar (1) jason freeny (1) játék (16) jimmy nelson (1) joe black (1) john kenn mortensen (1) joshua hoffine (1) Juha Arvid Helminen (1) julien martinez (1) kalis (1) kalligráfia (2) kamedis (2) karácsony (5) karbonoir (1) karcos (1) Katarzyna Konieczka (1) kate moss (1) katonadolog (8) KatVonD (4) katy perry (1) kazuhiro hori (1) kenzo (1) képzőművészet (102) kert (22) kézápolás (3) khamitova (1) kiállítás (31) kidexpo (1) killstar (5) klecksography (2) klekszográfia (1) kneipp (1) kollagén (1) koncept (1) kónyamelinda (1) könyvajánló (28) koreaiszépségápolás (3) körömfestés (12) koromgyerek (1) kreinbacher (1) kristenhair (2) kristmort (1) kris kuksi (1) lady gaga (5) LAGirl (1) lakasparfum (1) lakberendezés (17) lancaster (3) langhaarmadchen (1) last rites gallery (3) la beau macabre (1) lebanon hanover (1) lego (2) lenor (3) lepetitmarseillais (1) le beau macabre (4) liam sparkes (1) lierac (1) lillafufavi (1) lionel messi (1) lip service (1) loreal (2) lostandfound (5) louise thomas (1) lovecraft (1) lucja lange (2) luke chueh (1) lush (62) MAC (34) macabre gadgets (1) madárhatározó (1) madeline pool (1) magyarmadártaniegyesület (1) magyar méz manufaktúra (2) mahlimae (1) make (1) make up (79) malgorzata dudek (1) mango (1) manicpanic (2) manna (5) Marcin Tyszka (2) marionnaud (8) márkusdóra (1) mars (1) maszk (1) maurizio di iorio (1) mavex (1) maxfactor (7) maybelline (1) mccormack (1) medicine (2) messelia (1) méz (3) michael hutter (1) mikrobiom (1) mimö (1) miss sporty (2) mixa (1) mondocon (7) monstror (1) moschino (1) mr finch (1) mugler (1) myrna moonstruck (1) nagash (3) nailympia (1) napozás (13) narcisorodriguez (1) natúrkozmetikum (7) naturol (1) neogence (1) nespresso (15) nestlé (1) neutrogena (2) new yorker (3) nick cave (2) nina röder (1) nine inch nails (1) nivea (1) noahscalin (2) notino (7) novák tünde (5) nubu (1) nuit (3) nuxe (4) nyereményjáték (4) Oleg Oprisco (1) olvass! (30) opi (1) organicforce (1) oriflame (1) ORMEDIC (1) palmers (1) palmolive (1) pandanutrition (1) parfüm (31) parkkiadó (1) paul booth (1) paweltotoroadamiec (1) pedigree (4) Pentti Sammallahti (1) petmedbydrkelen (1) philip riches (1) phyto (1) pibu (1) pigmentfoltok (1) pipere gönc (654) police (2) polifarbe (2) procter&gamble (10) program (1) prom (2) promóció (308) pszichológia (4) queenofdarkness (2) recept (23) redchocholate (1) revalid (1) revitalash (1) revolution (1) revox (3) revox plex (1) revuele (1) rimmel (7) rimmel neffati (1) rodarte (1) rod luff (1) rossetti (3) rossmann (3) rowenta (1) royalclinics (10) s.oliver (1) sajtóközlemény (1) sally hansen (8) sándor nagy tünde (1) sandro miller (1) sanne de wilde (1) sante (1) santiago caruso (1) sarah wright (1) schüssler (1) secretkey (1) semmi különös (83) seth casteel (2) shea (1) shigeru joshida (1) shiseido (6) simon zsófi (1) sisley (1) sistersoftheblackmoon (1) skagen (1) skechers (1) skintra (3) skulladay (5) smink (14) sonya flu (1) sothys (2) sovrin (1) stacey baker (1) stargazer (1) star wars (6) steven klein (1) stop ttip (1) street art (4) street commando (1) szappanvarazs (1) szemkörnyékápolás (3) szépségápolás (13) szobrászat (1) szuharevszki (1) szürrealizmus (1) takácsmáté (1) tangleteezer (1) természet (1) természetfotó (2) terredhermes (1) teszt (27) tetoválás (15) thesolution (1) the filigree (1) thisisredy (1) thomasdevaux (1) thombrowne (2) tom ford (1) torvenius (1) trendhim (1) trndprojekt (1) uriage (8) utazás (2) vagheggi (2) valentino (1) Valeria Chorozidi (2) varga herbal (1) veet (1) vegán (1) verawang (1) veres máté (1) versace (1) vinylux (1) virágbéke (3) vizuál&kult (10) vizuál kult (281) walter schels (1) wang (1) waso (1) wave gothic treffen (1) webshop (10) weleda (4) witkin (1) womensecret (1) worldpressphoto (3) yamato (2) yamuna (12) yaya (1) yogitea (1) yonipanties (1) yvesrocher (7) zadig (1) zadig&voltaire (1) zara (1) zawadzki (1) zene (20) zenzero (2) ziaja (5) ZO® SKIN HEALTH (1)

Külső feed

Houston we have a problem

süti beállítások módosítása