sheabouteverything

† főleg, ami fekete †

Tökéletes arcápolási rutin 40 felett magyar kozmetikumokkal

40 éves korban a női test és az arcbőr bizony alapos változásokon megy keresztül: a ráncok már megkerülhetetlenek, és megkezdődik a bőr megereszkedése is. Ha szeretnénk lassítani az idő múlását, itt az ideje változtatni szépségápolási rutinunkon is!keve-cosmetics-szepsegapolas-40-eves-kor-felett-1.jpg

 

Szépségápolási rutin az egészséges és fiatalos bőrért 40 éves kor felett

 

A huszas éveinkben a bőrápolási rutin középpontjában a tisztítás-tonizálás-hidratálás és a fényvédelem van: ez az az időszak, amikor érdemes elkezdenünk rendszeresen fényvédőt használni, hogy megvédjük bőrünket a káros UV-sugárzástól. El lehet persze kezdeni beiktatni az antioxidánsokat és retinolt tartalmazó öregedésgátló termékeket is, hiszen ezzel egy erős alapot teremtünk a későbbi időszakra is. Alapvetően azonban ebben az életkorban még gondtalanul élvezhetjük a fiatalos, feszes bőr nyújtotta megjelenést.keve-cosmetics-szepsegapolas-40-eves-kor-felett-5.jpg

30 felett persze azért már észlelhetünk "némi" változást. Életmódtól függően észrevesszük például finom a ráncokat, a szárazabb bőrt. Éppen ezért ebben az életkorban már tényleg fontos, hogy módosítsuk bőrápolási rutinunkat, és olyan termékeket is beépítsünk, amelyek megcélozzák ezeket a speciális problémákat. Ez jelentheti egy gyengéd hámlasztó használatát a pórusok eltömődésének megszüntetésére és a pattanások megelőzésére, valamint hialuronsavat tartalmazó szérum vagy krém használatát a bőr hidratálására és teltebbé tételére. Ezenkívül fontos, hogy továbbra is naponta használjunk fényvédőt, hogy megvédjük bőrünket a napkárosodástól.

 

MILYEN ÖSSZETEVŐKET KERESSÜNK A BŐRÁPOLÓKBAN 40 FELETT?

 

A 40-es éveinkben és azon túl bőrünk még célzottabb ápolást igényel, hogy leküzdje az öregedés hatásait. Ez magában foglalhatja a peptideket és a kollagéntermelést elősegítő hatóanyagokat, valamint kifejezetten fontos a hidratálásra összpontosítani, mivel bőrünk szárazabbá és vékonyabbá válik az életkor előrehaladtával. Ez magában foglalhatja egy gazdagabb, minőségi hidratáló krém használatát és az arcolajok beépítését a rutinunkba.

Ezenkívül fontos, hogy továbbra is használjuk a fényvédőt, és antioxidánsokat tartalmazó termékeket a környezeti stresszorok elleni védelem érdekében. Az életkornak megfelelő, ügyes és természetes hatást keltő sminkrutin javíthatja bőrünk természetes szépségét és növelheti önbizalmunkat, azonban a lényeg a következetes és célzott bőrápolási rutin követése.

A koffein különösen a szemkörnyékápolókban fogja kifejteni remek hatásait: serkenti a keringést, elősegíti a bőr méregtelenítési folyamatait, és alapvetően lassítja a bőröregedési folyamatokat, a niacinamid pedig az egységes, kevésbé zsíros bőrképért tud sokat tenni pórusösszehúzó, faggyútermelést szabályozó hatásával. 

A fentieken kívül rengeteg hatóanyag van még, melyek segítségével sokat tehetünk a szép bőrért. A KEVE Cosmetics jóvoltából most 5 olyan terméket mutatok, melyeknek köszönhetően 4000 Ft alatti áron szerezheted be te is a legkorszerűbb hatóanyagokat tartalmazó bőrápolókat 40 feletti szépségrutinod bővítéséhez!

 

5 magyar kozmetikum 4000 Ft alatt,
ami elérhető áron tartalmazza a legkorszerűbb hatóanyagokat

 

1. ARCTISZTÍTÁS ÉS SMINKLEMOSÁS E-VITAMINNAL

 

A reggeli és esti arcápolási rutin kezdőlépééhez  érdemes rögtön egy öregedésgátló, ránctanító hatású arclemosót választani, pl. az Anti-age arctisztító és sminklemosó hidrofil olajat. Ez az illatmentes lemosó gyengéden távolítja el a sminket, a vízálló sminket, a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket. Mindeközben mélyen táplálja és hidratálja a bőrt, hiszen az E-vitamin mellett olyan értékes gyulladáscsökkentő, antioxidáns és regeneráló hatóanyagokat tartalmaz, mint a mandula-, a szőlőmag- és a kukoricacsíra olaj. Ezek az összetevők hosszú órákon keresztül nyújtanak védelmet a bőrbarrier számára is, és különösen a vízhiányos, érett bőr fogja értékelni bőrpuhító hatását.

Az olajat először egyszerűen vigyük fel a bőrre, dolgozzuk el, majd nedves tenyérrel folytassuk a masszírozást. Az olaj a nedvesség hatására krémesebb textúrára vált, és remekül feloldja a szennyeződéseket. Befejezésként langyos vízzel átitatott vattakoronggal vagy vízbázisú lemosóval tisztítsuk meg bőrünket – pont így csinálják egyébként a koreaiak is a híres kétlépéses arctisztítást! 

 

2. ALL-IN-1 RÁNCTALANÍTÁS EGYETLEN KRÉMGÉLLEL

 

Van a tarsolyomban még egy szuper lifting krémgél - és még mindig 4000 Ft alatt. A KEVE Cosmetics Argireline botox effect krémgél illatmentes formulájával egy nagyszerű all-in-1 arcápoló. Egyetlen krémgéllel oldhatjuk meg a bőr feszesítését, ránctalanítását, csökkenthetjük a finomabb és a mimikai ráncok láthatóságát is. Könnyen eloszlik a bőrön, gyorsan felszívódik, nem irritálja azt, nem komedogén.

keve-cosmetics-szepsegapolas-40-eves-kor-felett-3.jpg

Fő összetevői a szőlőmagolaj, a niacinamid, szkvalén, az argánolaj és a ricinusolaj - látható, hogy nem spóroltak az igazán hatékony alkotóelemekkel a készítők.

 

3. PIGMENTFOLTOK ELLEN: C-VITAMIN!

 

C-vitamin segít elhalványítani a pigmentfoltok és az értágulatok láthatóságát, nem mellesleg hidratálja, ápolja is a bőrt. Megfelelő napvédő komponensekkel kombinálva egy igazi nagyágyú legyet az érett bőr ápolásában. Ha csak egy nappali terméket használnál, akkor a KEVE Cosmetics-től az SPF50 C-vitamin + Hialuronsav fényvédő arckrémet válaszd, hiszen az SPF50-es fényvédő faktorral, a C-vitaminnal és a hialuronsavval ez a krém a bőrápolás alfája és omegája szerintem - nemcsak negyven felett egyébként. Használhatjuk önmagában és smink alá is. 

keve-cosmetics-szepsegapolas-40-eves-kor-felett-2.jpg

 

4. ÉJSZAKAI BŐRMEGÚJÍTÁS, RÁNCTALANÍTÁS ÉS FESZESÍTÉS

 

Retinol, hialuronsav, niacinamid, E-vitamin, csipkebogyó olaj és shea vaj: az érett bőr ápolására szánt hatóanyagok igazi bajnokai! Ezek az alkotóelemek együttesen segítik a bőr regenerálódását, hidratálását, élen járnak a ráncok feltöltésében, láthatóságuk csökkentésében. A pumpás kiszerelésű Éjszakai anti-age revitalizáló arckrémben lévő niacinamidnak köszönhetően egyúttal tisztulnak és összehúzódnak a pórusok, az E-vitamin pedig segíti a bőr kollagénszintézisét, fokozza rugalmasságát és feszességét. 

Akár bőrfeszesítő kihívásban veszel részt, akár csak szeretnél tenni érett bőröd rugalmasságának megőrzéséért vagy tömörebbé, feszesebbé is varázsolnád, szívből ajánljuk ezt a krémünket.

 

5. KÉNYEZTETŐ ARCPAKOLÁS AZ ESTI ÓRÁKRA

 

Végezetül pedig egy igazán sűrű, gazdag maszkot hoztam nektek a KEVE Cosmetics jóvoltából. A tégelyes kiszerelésű Multi-tasking krémpakolás szintén  kifejezetten jó áron, 2000 Ft alatt vásárolható meg, és olyan szuper összetevőket tartalmaz, mint a fehéragyag, niacinamid, cink, ligetszépe olaj, varázsdió kivonat és az E-vitamin. 

keve-cosmetics-szepsegapolas-40-eves-kor-felett-6.jpg

Nem véletlen multi-tasking, hiszen tényleg mindent tud: tisztít, méregtelenít, ránctalanít, feszesít, ezen kívül persze táplálja, puhítja is a bőrt. A fehéragyag már néhány éve belopta magát a köztudatba, hiszen nagyon gyengéden, mindenfajta fizikai atrocitás nélkül képest eltávolítani a szennyeződéseket a pórusokból és az elhalt hámsejteket is, a niacinamid pedig rögtön segít, hogy a jövőben ne is termelődjön túl sok faggyú, és a pórusok falát is rugalmassá teszi (segítve ezzel az összehúzódásukat, és csökkentve láthatóságukat).

Ehhez jön még pluszba a cink gyulladásgátló hatása, az E-vitamin antioxidáns, bőrregeneráló, bőrvédő hatása, valamint a fertőtlenítő hatású varázsdió és a sejtvédő ligetszépe olaj - ha hetente csak egyszer használod jó egy ujjnyi rétegben 20 percig, már akkor nagyon sokat tettél érett bőröd fiatalos megjelenéséért!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sheabouteverything.blog.hu/api/trackback/id/tr9318382387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Címkék

#KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS KUPONKÓDDAL (4) #skulladay (13) 4711 (1) abramovitch (1) AcquadiParma (1) aden (1) adora (1) Aëla Labbét (1) ajándékcsomag (2) akoma (1) albertooliveira (1) alexander mcqueen (2) aliceauaa (1) alison scarpulla (1) alkmie (1) állatvédelem (4) altnőder emese (1) anandam (1) andaluzina (2) andykehoe (1) angel muse (1) angerer (1) annabel de vetten (1) annie leibovitz (2) anny (2) answear (9) anton corbijn (1) apavita (1) apivita (7) arcápolás (10) architect (1) ariel (3) armani (1) army (3) aromax (14) arpad slancik (1) arthur tress (1) Astor (1) astor (8) ásványbörze (2) avon (88) avoncollections (1) az év természetfotósa (2) babakészítés (4) balea (3) banksy (1) bariesun (1) barnys (2) bart hess (1) battila (1) bbkrem.hu (1) beautyofjoseon (1) benergo (1) ben hopper (1) Berlin (1) betty baker (1) between (1) biano (1) bibian blue (2) biobaza (3) bioderma (15) biooil (1) biopont (7) birimagdi (1) bíró roland (1) blackmilk (1) black nail cabaret (7) bnc (1) body shop (1) bombcosmetics (4) bonprix (1) bőrápolás (206) bottegaverde (2) bourjois (6) bridgertone (1) bükfürdő (1) by blondie (5) by emke (6) by esc (2) by haren kayez (1) by nina (19) by oriza (918) carine peynaud (1) carven (1) catrice (5) ccc (2) cerave (1) cetaphil (1) ceva (1) chanel (3) chefgomba (16) chen man (1) christophe kutner (1) cipoplaza (1) clarins (9) claudia schiffer (1) CND (3) cnd (2) codie young (1) concept art (2) coolvision (1) corvina (1) cos (1) cosibella (9) cosplay (9) cosrx (1) créemorganics (1) csepel (1) csomagolás (1) curaprox (1) danubiushotels (1) dan hillier (1) darkravenasylum (2) deichmann (1) dekor (2) del toro (1) demobaza (1) dermacol (1) dermalogica (1) dermedic (4) dewayne flowers (1) diamondfogfehérítés (1) dior (3) disturbia (7) divat (184) diy (27) dm (4) dofka zsuzsanna (1) dolce&gabbana (2) dollskill (1) doridea (3) douglas (10) drk (2) drkxcsepel (1) dropofnature (1) dr organic (8) dulux (2) egészség (7) ekcéma (1) ékszer (14) életmód (4) ellen rogers (1) emilythestrange (1) emporium (1) engelsrufer (1) English content (5) erborian (1) erevos aether (1) erica berkowitz (2) eric lacombe (1) essence (6) esteelauder (1) estelle thild (1) eszem (1) eszemiszom (66) evelinecosmetics (1) fa (1) fabio magalhaes (1) facosmetics (1) fandrpartner (1) fantich young (1) fashion (147) fashionwatch (4) fekete (50) feketezaj (2) felco (1) fenntarthatóság (1) fétis (2) FF (7) film (5) florasense (1) fogápolás (4) foreo (22) fosoo (1) fotográfia (96) frudia (1) Fuco Ueda (1) fumax (2) fürdőbomba (1) galliano (1) game of the thrones (2) garbage art (1) gardenexpo (1) gareth pugh (1) garnier (1) gaultier (1) gelareh (2) gervida (1) ginorossi (1) givenchy (1) Gregory Raymond Halili (1) guerlain (4) guy denning (1) gyerekrajz (1) gymbeam (2) gypsywarrior (1) h2x (1) haj (3) hajápolás (15) hakuchi (1) halloween (18) Hanne van der Woude (1) hashtag london (5) headandshoulders (2) hector rene (1) heidi klum (1) helia-d (2) hellosmoothie (1) hello kitty (1) heti etsy (8) himalaya (1) hímzés (5) Hirotoshi Ito (1) hm (13) hmbeauty (1) holikaholika (1) hush hush (5) iillat (1) ike (1) ikea (1) ilcsi (1) illóolaj (11) ilse moore (1) imageskincare (14) institutoespanol (1) interjú (15) isad (1) isadora (26) Ishibashi Yui (1) jacsó balázs (1) japán szekció (28) jar (1) jason freeny (1) játék (16) jimjams (1) jimmy nelson (1) joe black (1) john kenn mortensen (1) joshua hoffine (1) Juha Arvid Helminen (1) julien martinez (1) kalis (1) kalligráfia (2) kamedis (2) karácsony (5) karbonoir (1) karcos (1) Katarzyna Konieczka (1) kate moss (1) katonadolog (8) KatVonD (4) katy perry (1) kazuhiro hori (1) kenzo (1) képzőművészet (102) kert (23) kevecosmetics (3) kézápolás (3) khamitova (1) kiállítás (31) kidexpo (1) killstar (5) klecksography (2) klekszográfia (1) kneipp (1) kollagén (2) koncept (1) kónyamelinda (1) könyvajánló (29) koreaiszépségápolás (3) körömfestés (12) koromgyerek (1) kreinbacher (1) kristenhair (2) kristmort (1) kris kuksi (1) lábápolás (1) lady gaga (5) LAGirl (1) lakasparfum (1) lakberendezés (17) lancaster (3) langhaarmadchen (1) last rites gallery (3) la beau macabre (1) lebanon hanover (1) lego (2) lenor (4) lepetitmarseillais (1) le beau macabre (4) liam sparkes (1) lierac (1) lillafufavi (1) lionel messi (1) lip service (1) loreal (2) lostandfound (5) louise thomas (1) lovecraft (1) lucja lange (2) luke chueh (1) lush (63) MAC (34) macabre gadgets (1) madárhatározó (1) madeline pool (1) magyarmadártaniegyesület (1) magyar méz manufaktúra (2) mahlimae (1) make (1) make up (79) malgorzata dudek (1) mango (1) manicpanic (2) manna (5) Marcin Tyszka (2) marionnaud (8) márkusdóra (1) mars (1) maszk (1) maurizio di iorio (1) mavex (1) maxfactor (7) maybelline (1) mccormack (1) medicine (2) messelia (1) méz (3) michaelkors (1) michael hutter (1) mikrobiom (1) mimö (1) miss sporty (2) mixa (1) mondocon (7) monstror (1) moschino (1) mr finch (1) mugler (1) myrna moonstruck (1) nagash (3) nailympia (1) napozás (15) narcisorodriguez (1) natúrkozmetikum (7) naturol (1) neogence (1) nespresso (15) nestlé (1) neutrogena (2) new yorker (3) nick cave (2) nina röder (1) nine inch nails (1) nivea (1) noahscalin (2) notino (7) novák tünde (5) nubu (1) nuit (3) nuxe (4) nyereményjáték (4) Oleg Oprisco (1) olvass! (31) opi (1) organicforce (1) oriflame (1) ORMEDIC (1) palmers (1) palmolive (1) pandanutrition (1) parfüm (35) parkkiadó (1) paul booth (1) paweltotoroadamiec (1) pedigree (4) Pentti Sammallahti (1) petmedbydrkelen (1) philip riches (1) phyto (1) pibu (1) pigmentfoltok (1) pipere gönc (668) police (2) polifarbe (2) primacbd (1) procter&gamble (12) program (1) prom (2) promóció (321) pszichológia (4) queenofdarkness (2) recept (23) redchocholate (1) revalid (1) revitalash (1) revolution (1) revox (3) revox plex (1) revuele (1) richardquinn (1) rimmel (7) rimmel neffati (1) rodarte (1) rod luff (1) rossetti (3) rossmann (3) rowenta (1) royalclinics (10) s.oliver (1) sajtóközlemény (1) sally hansen (8) sándor nagy tünde (1) sandro miller (1) sanne de wilde (1) sante (1) santiago caruso (1) sarah wright (1) schüssler (1) secretkey (1) semmi különös (83) seth casteel (2) shea (1) shigeru joshida (1) shiseido (6) simon zsófi (1) sisley (1) sistersoftheblackmoon (1) skagen (1) skechers (1) skintra (3) skulladay (5) smink (14) sonya flu (1) sothys (2) sovrin (1) stacey baker (1) stargazer (1) star wars (6) steven klein (1) stop ttip (1) street art (4) street commando (1) szappanvarazs (1) szemkörnyékápolás (3) szépségápolás (14) szobrászat (1) szuharevszki (1) szürrealizmus (1) takácsmáté (1) tangleteezer (1) természet (2) természetfotó (2) terredhermes (1) teszt (27) tetoválás (15) thesolution (1) the filigree (1) thisisredy (1) thomasdevaux (1) thombrowne (2) tom ford (1) torvenius (1) trendhim (1) trndprojekt (1) uriage (8) utazás (2) vagheggi (2) valentino (1) Valeria Chorozidi (2) varga herbal (1) veet (1) vegán (1) verawang (1) veres máté (1) versace (1) vinylux (1) virágbéke (3) vizuál&kult (10) vizuál kult (281) walter schels (1) wang (1) waso (1) wave gothic treffen (1) webshop (10) weleda (4) witkin (1) womensecret (1) worldpressphoto (3) yamato (2) yamuna (12) yaya (1) yogitea (1) yonipanties (1) yvesrocher (7) zadig (1) zadig&voltaire (1) zara (1) zawadzki (1) zene (20) zenzero (2) ziaja (5) zólyomizsolt (1) ZO® SKIN HEALTH (1)

Külső feed

Houston we have a problem

süti beállítások módosítása