sheabouteverything

† főleg, ami fekete †

UFO a fürdőszobapolcon: bemutatkozik a FOREO UFO2

Méregtelenít, segíti a bőr regenerációját: a ledes fényterápiával kísért kozmetikai kezelések egyre népszerűbbek a szépségiparban is. Ismerd meg ezt az új terápiát, melyet már otthon is bármikor használhatsz!foreo-ufo2-fenyterapia-krio-maszk.jpg

FÉNYTERÁPIA ÉS LEDEK A SZÉPSÉGIPARBAN

A ledes lámpák eltérő hullámhosszú félnysugarai különböző mélységekben hatolnak a bőrbe. Az egyes színek más-más problémára nyújthatnak megoldást, akár rozaceás, akár pattanásoss, gyulladt, vagy ráncos bőrről van szó.

A fényterápiával komolyabban a NASA kezdett kísérletezgetni a növénytermesztésekkel kapcsolatban, de ismerős lehet azoknak is, akik akvarisztikával foglalkoznak. Tudtad, hogy pl. a fény intenzítása és színhőmérséklete befolyásolja. a növények fejlődését és a fotoszintézist? A fény erejét a szépségipar is felfedezte magának: a különböző hollámhosszon ható, eltérű színű fények által kibocsátott energiát ugyanis a bőr sejtjei elnyelik, és a sejtek számára hasznosítható energiává alakítják. 

Vörös, infravörös bőrfiatalitás, vérkeringés fokozása, anyagcsere, kollagéntermelés stimulációja, antioxidáns hatású enzimek aktiválása  ráncok láthatósága, mélysége csökken, halványodó pigmentek, feszesebb bőr
Kék gyulladáscsökkentő, antibakteriális regeneráció, faggyútermelés szabályozása, pattanások csökkentése
Sárga nyirokrendszer működése, sejtek oxigénellátása heggyógyulás, nedvességmegkötés, idősödő bőr kezelése
Lila anti-aging hatás ragyogásfokozás, ránctalanítás
Fehér bőrfeszesítő ránctalanítás
Zöld segíti a keringést, nyugtatja a bőrt, csökkenti a melanintermelést érzékeny bőr, rozacea kezelése, pigmentfoltok halványítása

 

HŐTERÁPIA A SZÉPSÉGIPARBAN

Az arckezeléseket lehet, sőt érdemes párosítani tehát fénykezeléssel, de akár hőterápiával is. A hűtés pl. a problémás, érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr kezelésénél játszik szerepet (ol. rozacea, napégés stb.), valamint összehúzza a pórusokat, csökkenti a szem körüli puffadást, javítja a mikorgeringést. 

FÉNY-, TERMO- ÉS KRIOTERÁPIA OTTHON A FOREO UFO2 KÉSZÜLÉKKEL

A FOREO formás kis okoskütyüje, az UFO2 egy innovatív, modern megoldás arra, hogy egy egyszerű arcmaszkos kezelést másfél perces fény- és krioterápíával kísérj.foreo-ufo2-hasznalati-utasitas.jpgCsinos az UFO2 

Az UFO-aktivált maszkok, a Hyper-Infusion technológia (melegítés, hűtés és T-Sonic pulzálások) és a LED-fényterápia kombinálásával professzionális szintű kezelést kínál az otthonodban.

A melegítés hatására a pórusok megnyílnak, a T-Sonic™ pulzálások a bőrbe juttatják a hatóanyagokat, majd a krioterápia segít a bőrbe zárni a hatóanyagokat, valamint erősíti a bőrt.

HOGYAN MŰKÖDIK A FOREO UFO2?

Az UFO 2 lényege, hogy egyrészt alkalmazkodik az egyes maszkok terápiás igényeihez (termo- és krioterápia, azaz felmelegszik, vagy teljesen lehűl), a telefonodon, alkalmazás segítségével szabályozható program pedig egy teljes spektrumú fényterápiát rejt magában.

A készülékkel kompatibilis FOREO maszkok hatóanyagait az UFO2 az ún. transzdermális ultrahang segítségével,  felváltva alacsony és magas frevencia segítségével juttatja a szövegbe. Az ultrahang hőt termel (45 és -5 fok között), és mikromasszázzsal (10 ezer mikrorezgés/perc) is támogatja a hatóanyagok hasznosulását.

ÍGY HOZD MŰKÖDÉSBE AZ UFO2-DET!

Mi van a dobozban?
Vásárlás után a dobozban megtalálod a halvrózsaszín (Pearl Pink),  fukszia (Fuchsia) vagy halványkék (Mint) készülékedet, egy USB töltőkábelt, egy tartóállványt, egy szuper hidratáló Make My Day maszkot, használati utasítás-szerű képregényt, és egy szérumot.foreo-ufo2-szepsegblog.jpg
A FOREO UFO2 készülék, egy maszk, egy szérum, készüléktartó, kábel és képregény


A telefonos app letöltése, összerendelés a készülékkel és a FOREO maszkkal
Első lépésben le kell tölteni a Foreo alkalmazását az Apple App Store-ból vagy a Google Play Áruházból, majd  Bluetooth-szal összerendeljük a készüléket és az alkalmazást a vonalkódmatrica segítségével.

Egy maszkot, ha ügyesen visszazárod a csomagolást, 2-3 alkalommal is fel tudsz használni. Én a Youth Junkiet próbáltam most a teszt alkalmával, ami kifejezetten intenzíven regenerálja a bőrt. 

Az alkalmazásban ki tudjuk választani a rendelkezésünkre álló maszk programját (vonalkód beolvasásával, szóval okosan a felbontással).

Használat
Az maszk és a készülék összerendelésével máris indul a maszkhoz tartozó fényterápia, rezgésekkel kísérve 90 másodpercen keresztül. A maszkot a készülék matt, FOREO feliratos korongjára kell tenni, és az átlátszó műanyaggyűrűvel rögzíteni.foreo-ufo2-hasznalat.jpgA műanyaggyűrű és a sima felület, amire a maszkot kell tenni

Az alkalmazás a kezelés közben folyamatosan "beszél", szóval amíg ismerkedsz a készülékkel, a tartóállványra rakhatod és nézegetheted a kijelzőn feltűnő instrukciókat.  A készüléket mindig megtisztított bőrön használd, először oszlasd el a maszk tartalmát a bőrödön, majd zónáról-zónára haladva, körkörös mozdulatokkal masszírozd be a hatóanyagot a bőrödbe.foreo-ufo2-maszk-behelyezese.jpgA FOREO UFO2 rajta a maszk, leszorítva a műanyaggyűrűvel, amin átengedi a ledfényt

Használat után csapvíz alatt mosd le a korongot és a műanyaggyűrűt, és puha, nem karcoló anyaggal óvatosan szárítsd meg. Se alkoholt, se egyéb anyagot ne használj, mert tönkreteheti a szilikonrészeket, és a bőrödnek sem tesz jót. A készüléket nem ajánlják önmagában használni, a használati utasítás szerint ne próbálkozzunk a ledes terápia maszk nélküli használatával. Egy 2,5 órás USB töltéssel kb. 40 alkalommal használhatod a készüléket.

A kezelés testreszabása
A maszk kiválasztása után az - egyébként angol nyelvű - alkalmazásban a kis fogaskerék ikonra kattintva a színkörből kiválaszthatod, melyik fényt szeretnéd használni. Állíthatod a szónikus rezgés intenzitását, valamint azt is, hogy hűtve vagy melegen szeretnéd a korongot használni. A  "Learn more" feliratva kattintva olvashatsz a maszkról, és egyből be is szerezheted belőle a következő adagot, ha megtetszett a hatása. Az alkalmazás bezárását követően a készülék kikapcsol. Ha megszerettél egy kezelési metódust, a készüléket  automatikusan az fog elindulni az adott maszkhoz, ha az alkalmazással használod a készüléket.

Ha nem az alkalmazással akarod használni, akkor a Power gombbal bekapcsolva az UFO2-t a Make My Day maszk programja fog elindulni. Ha kétszer nyomod meg, akkor a Call it a Night, illetve attól függ, hogy hogyan rendeled össze a maszkokat az applikáción belül (ha pl. a 3-as "slotba" rakod a H2Ooverdose maszkot, akkor háromszori megnyomásra indul el annak a maszknak a beállított programja.

foreo-ufo2-szonikus-maszk.jpgEbben a dobozban érkezik hozzád az UFO2

Megteheted tehát azt is, hogy beállítasz egy melegító kezelést valamelyik slotra, ez megnyitja a pórusokat és azzal használod a maszkodat. Majd egy másik slotra, hűtéssel összerendelt programmal elősegíted egy újabb 90 másodpercben, hogy magukba zárják a sejtek az anyagot.  Nyilván minél több slotot "töltesz fel" legalább egyszer egy újabb fajta maszk vonalkódjával, annyi speciális programot tudsz beállítani, aztán pedig kihasználni rugalmasan a telefonod nélkül. 

Tapasztalat
Továbbra is szoknom kell, hogy mindent összerendelek a telefonommal, ami a fürdőszobapolcomon van, de a használati utasítások érthetőek, a neten pedig videótól kezdve minden a rendelkezésedre áll. Ahogy fenteb is írtam, ezt a készüléket is tudod a későbbiekben a telefonod nélkül használni

Nekem kicsit furcsa, hogy a csomagolás csak egy pici képregényt tartalmaz, de aláírom, hogy végülis ez nem egy hűtőszekrény, és eleve az internettel összenőtt korosztályra lő a gyártó. Magyarországon azért az ár miatt lehet szerintem egy kis elcsúszás felfelé, de szerencsére ezt a hazai forgalmazók is felismerték, úgyhogy általában elérhetővé teszik az oldalukon a komplett használati utasítást (a cikk alján tőlem is letöltheted, angolul, de nagyon jól érthető így is). Kicsit bizonytalan vagyok az átlátszó műanyag rögzítőgyűrű használatával (összevissza forgattam az első héten), óvatosan kell vele bánni - masszívnak tűnik, de különösen odafigyelek, nehogy ügyetlenül eltörjem.

Maguk a korong formájú, maszkok kiváló tisztaságú, koncentrált alapanyagokból készültek, a hatékonyságukat pedig továbbb fokozza a készülék. Egy ledkezelés ára kb. 6-10+ ezer Forint körül alakul, felhasznált kozmetikai szerektől, időtartamtól, helyszíntől függően, és mint írtam, okosan te is személyre tudsz szabni a beállított programokkal egy 90 másodpercnél hosszabb kezelést is - igényeid szerint utána tudsz számolni. A készülék használata biztonságos, természetesen nem túl forró és nem túl hideg a korong (érzékeny bőrűek azért különös odafigyeléssel használják), a bőrtípusodnak, igényeidnek megfelelő maszk használatával csodát tesz a bőröddel.

A kipróbált Youth Junkie maszk 40 felett egy nagyon jó lehetőség a kollagénes bőrfiatalításra akár heti egyszeri, kétszeri használattal is, a tartalmazott kollagénnek köszönhetően hosszú távon a bőr feszesebb, simább lesz, és csökken a ráncok láthatósága is. A készüléket egyébként akár napi 2 alkalommal is használhatod. 

A Make My Day maszk, ami a csomagban volt, inkább egy alapmaszk, vörösalga és hialuronsav tartalma puhává, ragyogóvá, kellemes tapintásúvá teszik a bőrt, remek napindító kezelést jelenthet a szürke téli hétköznapokon is.

Az biztos, hogy kifejezetten kedvet kaptam ahhoz, hogy más maszkokat is kipróbáljak ezzel a különleges kütyüvel! Máris bekészítettem a maszkokat a szekrénybe a tükör mellé.

A FOREO UFO2 használati utasítása >

Vásárlás >

A bejegyzés trackback címe:

https://sheabouteverything.blog.hu/api/trackback/id/tr3116340222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Címkék

#KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS KUPONKÓDDAL (4) #skulladay (13) 4711 (1) abramovitch (1) AcquadiParma (1) aden (1) adora (1) Aëla Labbét (1) ajándékcsomag (2) akoma (1) albertooliveira (1) alexander mcqueen (2) aliceauaa (1) alison scarpulla (1) alkmie (1) állatvédelem (4) altnőder emese (1) anandam (1) andaluzina (2) andykehoe (1) angel muse (1) angerer (1) annabel de vetten (1) annie leibovitz (2) anny (2) answear (9) anton corbijn (1) apavita (1) apivita (6) arcápolás (10) architect (1) ariel (2) armani (1) army (3) aromax (14) arpad slancik (1) arthur tress (1) Astor (1) astor (8) ásványbörze (2) avon (87) avoncollections (1) az év természetfotósa (2) babakészítés (4) balea (3) banksy (1) bariesun (1) barnys (2) bart hess (1) battila (1) bbkrem.hu (1) beautyofjoseon (1) benergo (1) ben hopper (1) Berlin (1) betty baker (1) between (1) biano (1) bibian blue (2) biobaza (3) bioderma (15) biooil (1) biopont (7) birimagdi (1) bíró roland (1) blackmilk (1) black nail cabaret (7) bnc (1) body shop (1) bombcosmetics (4) bonprix (1) bőrápolás (203) bottegaverde (2) bourjois (6) bükfürdő (1) by blondie (5) by emke (6) by esc (2) by haren kayez (1) by nina (19) by oriza (918) carine peynaud (1) carven (1) catrice (5) ccc (2) cerave (1) cetaphil (1) ceva (1) chanel (3) chefgomba (16) chen man (1) christophe kutner (1) cipoplaza (1) clarins (9) claudia schiffer (1) CND (3) cnd (2) codie young (1) concept art (2) coolvision (1) corvina (1) cos (1) cosibella (9) cosplay (9) cosrx (1) créemorganics (1) csepel (1) csomagolás (1) curaprox (1) danubiushotels (1) dan hillier (1) darkravenasylum (2) deichmann (1) dekor (2) del toro (1) demobaza (1) dermacol (1) dermalogica (1) dermedic (4) dewayne flowers (1) diamondfogfehérítés (1) dior (3) disturbia (7) divat (183) diy (27) dm (4) dofka zsuzsanna (1) dolce&gabbana (2) dollskill (1) doridea (3) douglas (10) drk (2) drkxcsepel (1) dropofnature (1) dr organic (8) dulux (2) egészség (6) ekcéma (1) ékszer (14) életmód (3) ellen rogers (1) emilythestrange (1) emporium (1) engelsrufer (1) English content (5) erborian (1) erevos aether (1) erica berkowitz (2) eric lacombe (1) essence (6) esteelauder (1) estelle thild (1) eszem (1) eszemiszom (65) evelinecosmetics (1) fa (1) fabio magalhaes (1) facosmetics (1) fandrpartner (1) fantich young (1) fashion (147) fashionwatch (4) fekete (50) feketezaj (2) felco (1) fenntarthatóság (1) fétis (2) FF (7) film (5) florasense (1) fogápolás (4) foreo (22) fosoo (1) fotográfia (96) frudia (1) Fuco Ueda (1) fumax (2) fürdőbomba (1) galliano (1) game of the thrones (2) garbage art (1) gardenexpo (1) gareth pugh (1) garnier (1) gaultier (1) gelareh (2) gervida (1) ginorossi (1) givenchy (1) Gregory Raymond Halili (1) guerlain (4) guy denning (1) gyerekrajz (1) gymbeam (2) gypsywarrior (1) h2x (1) haj (3) hajápolás (15) hakuchi (1) halloween (18) Hanne van der Woude (1) hashtag london (5) headandshoulders (2) hector rene (1) heidi klum (1) helia-d (2) hellosmoothie (1) hello kitty (1) heti etsy (8) himalaya (1) hímzés (5) Hirotoshi Ito (1) hm (13) hmbeauty (1) holikaholika (1) hush hush (4) iillat (1) ike (1) ikea (1) ilcsi (1) illóolaj (11) ilse moore (1) imageskincare (13) institutoespanol (1) interjú (15) isad (1) isadora (26) Ishibashi Yui (1) jacsó balázs (1) japán szekció (28) jar (1) jason freeny (1) játék (16) jimjams (1) jimmy nelson (1) joe black (1) john kenn mortensen (1) joshua hoffine (1) Juha Arvid Helminen (1) julien martinez (1) kalis (1) kalligráfia (2) kamedis (2) karácsony (5) karbonoir (1) karcos (1) Katarzyna Konieczka (1) kate moss (1) katonadolog (8) KatVonD (4) katy perry (1) kazuhiro hori (1) kenzo (1) képzőművészet (102) kert (23) kevecosmetics (1) kézápolás (3) khamitova (1) kiállítás (31) kidexpo (1) killstar (5) klecksography (2) klekszográfia (1) kneipp (1) kollagén (1) koncept (1) kónyamelinda (1) könyvajánló (29) koreaiszépségápolás (3) körömfestés (12) koromgyerek (1) kreinbacher (1) kristenhair (2) kristmort (1) kris kuksi (1) lábápolás (1) lady gaga (5) LAGirl (1) lakasparfum (1) lakberendezés (17) lancaster (3) langhaarmadchen (1) last rites gallery (3) la beau macabre (1) lebanon hanover (1) lego (2) lenor (3) lepetitmarseillais (1) le beau macabre (4) liam sparkes (1) lierac (1) lillafufavi (1) lionel messi (1) lip service (1) loreal (2) lostandfound (5) louise thomas (1) lovecraft (1) lucja lange (2) luke chueh (1) lush (62) MAC (34) macabre gadgets (1) madárhatározó (1) madeline pool (1) magyarmadártaniegyesület (1) magyar méz manufaktúra (2) mahlimae (1) make (1) make up (79) malgorzata dudek (1) mango (1) manicpanic (2) manna (5) Marcin Tyszka (2) marionnaud (8) márkusdóra (1) mars (1) maszk (1) maurizio di iorio (1) mavex (1) maxfactor (7) maybelline (1) mccormack (1) medicine (2) messelia (1) méz (3) michaelkors (1) michael hutter (1) mikrobiom (1) mimö (1) miss sporty (2) mixa (1) mondocon (7) monstror (1) moschino (1) mr finch (1) mugler (1) myrna moonstruck (1) nagash (3) nailympia (1) napozás (13) narcisorodriguez (1) natúrkozmetikum (7) naturol (1) neogence (1) nespresso (15) nestlé (1) neutrogena (2) new yorker (3) nick cave (2) nina röder (1) nine inch nails (1) nivea (1) noahscalin (2) notino (7) novák tünde (5) nubu (1) nuit (3) nuxe (4) nyereményjáték (4) Oleg Oprisco (1) olvass! (31) opi (1) organicforce (1) oriflame (1) ORMEDIC (1) palmers (1) palmolive (1) pandanutrition (1) parfüm (34) parkkiadó (1) paul booth (1) paweltotoroadamiec (1) pedigree (4) Pentti Sammallahti (1) petmedbydrkelen (1) philip riches (1) phyto (1) pibu (1) pigmentfoltok (1) pipere gönc (660) police (2) polifarbe (2) primacbd (1) procter&gamble (10) program (1) prom (2) promóció (312) pszichológia (4) queenofdarkness (2) recept (23) redchocholate (1) revalid (1) revitalash (1) revolution (1) revox (3) revox plex (1) revuele (1) rimmel (7) rimmel neffati (1) rodarte (1) rod luff (1) rossetti (3) rossmann (3) rowenta (1) royalclinics (10) s.oliver (1) sajtóközlemény (1) sally hansen (8) sándor nagy tünde (1) sandro miller (1) sanne de wilde (1) sante (1) santiago caruso (1) sarah wright (1) schüssler (1) secretkey (1) semmi különös (83) seth casteel (2) shea (1) shigeru joshida (1) shiseido (6) simon zsófi (1) sisley (1) sistersoftheblackmoon (1) skagen (1) skechers (1) skintra (3) skulladay (5) smink (14) sonya flu (1) sothys (2) sovrin (1) stacey baker (1) stargazer (1) star wars (6) steven klein (1) stop ttip (1) street art (4) street commando (1) szappanvarazs (1) szemkörnyékápolás (3) szépségápolás (14) szobrászat (1) szuharevszki (1) szürrealizmus (1) takácsmáté (1) tangleteezer (1) természet (2) természetfotó (2) terredhermes (1) teszt (27) tetoválás (15) thesolution (1) the filigree (1) thisisredy (1) thomasdevaux (1) thombrowne (2) tom ford (1) torvenius (1) trendhim (1) trndprojekt (1) uriage (8) utazás (2) vagheggi (2) valentino (1) Valeria Chorozidi (2) varga herbal (1) veet (1) vegán (1) verawang (1) veres máté (1) versace (1) vinylux (1) virágbéke (3) vizuál&kult (10) vizuál kult (281) walter schels (1) wang (1) waso (1) wave gothic treffen (1) webshop (10) weleda (4) witkin (1) womensecret (1) worldpressphoto (3) yamato (2) yamuna (12) yaya (1) yogitea (1) yonipanties (1) yvesrocher (7) zadig (1) zadig&voltaire (1) zara (1) zawadzki (1) zene (20) zenzero (2) ziaja (5) ZO® SKIN HEALTH (1)

Külső feed

Houston we have a problem

süti beállítások módosítása