sheabouteverything

† főleg, ami fekete †

Ismerkedj meg a JUST REVOX magas koncentrációjú szérumaival!

Revuele kiemelkedő magas hatóanyagtartalmú szérumaival ebben az árkategóráiában más termék nem száll versenybe.revox-szerum-szepsegblog-cvitamin-szerum-q10-szalicil-szkvalen.jpg

Hialuron, C-vitamin, koffein, 010? Ismerősen csengenek ezek a trendinek számító hatóanyagok? Ezeken kívül még számos más fő hatóaanyagot tartalmazó szérumot talált a 12 termékből álló JUST Revox családban.  A termékekben  a hatóanyagokat a lehető legmagasabb koncentrációban,minden felesleges összetevő nélkül találod meg, hiszen minden termék parabén, cit&mit, paraffin és illatanyagmentes.​  

Nagyon fontos, hogy mivel nem "himihumi" termékekről van szó, hanem különösen magas hatóanyagtartalmú szérumokról, savakról, óvatosan, körültekintően használd az egyes termékeket. Bár alapvetően pl. a hialuronsavval vagy az argánolajjal nem lőhetsz mellé, a hámlasztás már lényegesen nagyobb odafigyelést igényel, nem is beszélve arról, ha több terméket szeretnél egyszerre használni. Ha nem vagy biztos a dolgodban, kérdésed van bőrtípusoddal, bőrproblémáddal kapcsolatban, kérd ki bőrgyógyászod, kozmetikusod véleményét is. 

 

Pattanások ellen

Minden, ami kell: REVOX JUST Blend Oil olajkeverék

Gazdagon tápláló olaj mandula-, szőlőmag-, argán- és jojoba olaj keverék, támogatja az egészséges bőrt, fokozza ragyogását és táplálja. Könnyű és gyorsan felszívódó formula, antioxidáns védelmet, hidratálást biztosít és visszaállítja a bőr természetes, ragyogó színét. A termék tökéletes a kiszáradt, irritált és pattanásos bőrre.

Kombináljuk: JUST Hyaluron termékkel a napi szépség rutin részeként, hogy a bőr hidratált maradjon.
Ne kombináljuk: a JUST Argánolajjal vagy más tiszta olaj termékkel megelőzve a bőr túlzott olajos érzetét.
Figyelem: Érzékenység a termékkel szemben előfordulhat, ebben az esetben a további használat nem javasolt.
Alkalmazás: Vigyünk fel néhány cseppet a megtisztított bőrre mindennap vagy szükség szerint az arcra.

Leszámolás a felesleges faggyúval: REVOX JUST SZALICILSAV 2% Szérum

A szalicilsav egy béta-hidroxi sav (BHA), amely természetes forrásokból származik, mint a fűzfa kéreg, gaulteira levelek vagy édes nyírfa kéreg. A szalicilsav hatékony bőrtisztító, képes behatolni a zsíros bőr eltömődött pórusaiba, így tökéletes mélytisztító. A sav feltöri a bőr külső rétegének sejtjei között a kötéseket, így eltávolítva az elhalt hámsejteket és a felhalmozódott faggyút. Csökkenti a pattanásokat és frissebbé, egyenletesebb tónusúvá válik bőr. A termék tökéletes az egyenetlen, pattanásokra hajlamos, problémás bőrre.

Alkalmazás: Este vigyünk fel 4-5 cseppet a megtisztított bőrre, gyengéden masszírozzuk be, amíg teljesen felszívódik.
Kombináljuk: JUST Argán olajjal, JUST Olajkeverékkel vagy JUST Hialuronsav termékekkel a napi rutin részeként, így ápolva és védve a bőrt a kiszáradástól.
Ne kombináljuk: Más JUST savas termékkel egyszerre. Ne alkalmazzuk érzékeny, hámló vagy sérült bőrön. Megelőzendő a szalicilsav túlzott felszívódását, ne radírozzuk vagy hámlasszuk a bőrt közvetlenül a szalicilsav használata előtt.

Hámlasztás

Elővigyázatossággal használd: REVOX JUST AHA SAV 30%

Az AHA sav az alfa-hidroxikarbon természetes savak egy csoportja, amelyek a citrusfélékben, cukornádban, paradicsomlében, alma, szölőkben is megtalálhatóak. Használatuk során hámlasztják a felső bőrréteget, így hozva felszínre a simább, feszesebb bőrt. Megerősítik a mélyebb bőrréteget, így a felszín még rugalmasabbá és feszesebbé válik. A termék tökéletes az egyenetlen bőrszínre, finom ráncokra és érdes bőrre egyaránt.

Kombináljuk: a JUST Argánolajjal, JUST Olajkeverékkel vagy JUST C Vitamin termékekkel a napi szépségrutin részeként, hogy ápoljuk és védjük a bőrt a kiszáradástól.
Ne kombináljuk: más savakkal vagy A vitaminnal! Kerüljük a közvetlen napfényt és használjunk napvédő terméket mialatt alkalmazzuk a Just Aha savat és használatát követő egy héten keresztül. Érzékenység a termékkel szemben előfordulhat, ebben az esetben a további használat nem javasolt.
Figyelem: Az első használatot megelőzően ajánlott egy érzékenységi teszt elvégzése, ahol kis felületen használjuk a terméket, például könyök belső része. Amennyiben semmilyen irritáció nem érzékelhető 24 órán belül, a termék szabadon használható. Ne alkalmazzuk gyulladt, napégette vagy irritált bőrre. Szúró avgy égő érzés esetén a terméket azonnal mossa le a bőrröl vízzel. Ha az égő érzés folytatódik, fordulj orvoshoz.
Alkalmazás: Este vigyünk fel 4-5 cseppet a megtísztított bőrre, gyengéden masszírozzuk be, amíg teljesen felszívódik, majd 10-15 perc után alaposan mossuk le vízzel.

(ezt is) Elővigyázatossággal használd: REVOX GLIKOLSAV 20%

A JUST Glikolsav szérumban található glikolsav a leggyakrabban használt alfa hidroxikarbonsav, mely a leghatékonyabb AHA savak közé tartozik. Az AHA savak közül a glikolsavnak a legkisebbek a molekulái, így áthatol a bőrön és alegjobb felszívódással rendelkezik.
Felbontja a kötéseket az elöregedett bőrsejtek között, így szabaddá téve őket a hámlasztáshoz. Felgyorsítja a bőr megújulási képességét, felszínre hozva a friss, üde bőrt, amennyiben rendszeresen, rutinszerűen alkalmazzuk. A bőr fiatalosabbnak, üdébbnek látszik, a gyors sejtmegújulásnak köszönhetően.

Kombináld: a JUST Argánolaj, JUST Olajkeverék vagy JUST Hyaluron termékekkel a napi rutin részeként, hogy ápoljuk és védjük a bőrt a kiszáradástól.
Ne kombináljd: a JUST Szalicilsav termékkel, megelőzve a túlszáradást, kipirosodást és/vagy bőrirritációt.
Figyelem: Ne alkalmazzukl irritált vagy sérült bőrre. Kerüljük a közvetlen napfényt és használata során alkalmazzunk napvédő termékeket, a termék használata alatt és az azt követő egy hétben. Ne használd sérült bőrön. Kerüld a napozást vagy használj erős fényvédőt a glykolsav használatát követő egy hétben. Érzékenység a termékkel szemben előfordulhat, ebben az esetben a további használat nem javasolt.
Alkalmazás: Este vigyünk fel 4-5 cseppet a megtísztított bőrre, gyengéden masszírozzuk be, amíg teljesen felszívódik. 10-15 perc után alaposan mossuk le vízzel!

A bőröregedés ellenszerei

A szabad gyökök ellen: REVOX JUST COENZYME Q10 Szérum

A Q10 koenzim a bőrben természetesen megtalálható vegyület, lassítja a bőröregedést, a bőrsejteket energiával látja el és védi a szabad gyököktől. A Q10 csökkenti a ráncok kialakulását, a bőr korai öregedésének negatív hatásait és lassítja a bőr kollagén tartalmának csökkenését, így biztosítva feszesebb és rugalmasabb bőrt. A termék javítja a bőr kondicionáló és antioxidáns védelmét.

Alkalmazás: Vigyünk fel 4-5 cseppet a megtisztított bőrre, az arc és nyak területére minden reggel és este. Hidratáló és olajos termékek használata előtt alkalmazzuk. Kerüljük a szem környékét! A legjobb eredmények érdekében napi használata javasolt.
Kombináljuk: Különböző JUST termékekkel a teljeskörű napi rutin részeként.

Jelenleg a Q10 szérumot használom, így erről tudok beszámolni a tapasztalataim alapján: nagyon sűrű, így egyetlen cseppet használok, és egy rózsakvarcból készült hengerrel oszlatom el a bőrömön. Kell néhány perc, amíg teljesen felszívja a bőröm, én az esti rutin részeként vetem be pont emiatt (arctisztítás után). Nagyon puha, kellemes tapintású, sima bőrt eredményez.

A kollagén- és elasztintermelés serkentéséért: REVOX JUST Peptides 10% 

A peptidek többféle bőrprobléma ellen is hatásosak lehetnek. Ebben a szérumban található peptidek az arcbőr legfőbb elemei. Hiányukban a bőr elveszítheti rugalmasságát, megereszkedhet, ráncok bukkanhatnak elő, és a textúrája is megváltozhat. A bőrpeptidek elősegítik a kollagén és elasztin termelést, melyek felelősek a ráncok kialakulásának csökkentéséért, és biztosítják a fiatalos, üde megjelenést a bőr számára. Ez a szérum tökéletes lehet a feszességét és rugalmasságát vesztett arcbőrre, illetve ráncokra egyaránt.

Kombináljuk: a JUST Koffein, JUST Olajkeverék termékekkel a teljes rutin részeként.
Ne kombináljuk: a JUST C Vitamin, vagy sav tartalmú termékekkel, mivel a savak csökkenthetik a termék hatékonyságát és együttes alkalmazásuk esetén kipirosodás, duzzanat, viszketés vagy elszineződés jelenhet meg. Érzékenység a termékkel szemben előfordulhat, ebben az esetben a további használat nem javasolt.
Alkalmazás: Vigyünk fel 4-5 cseppet minden reggel és este a megtisztított bőrre és finoman masszirozzuk bele, míg teljesen felszívódik.

Viszlát szabad gyökök, helló puha bőr: REVOX JUST Szkvalén

A JUST Szkvalén szérumban megtalálható szkvalén a test által is termelt anyag, amelynek koncentrációja a kor előre haladtával csökken a bőrben. A szkvalénolaj kiválóan hidratál, így a bőrünk hidratáltabb és puhább lesz. A textúrája könnyű és nem hagy zsíros érzetet. Nem pattanásképző és szabályozza a bőr olajtermelését. Megköti a bőrt károsító szabad gyököket, melyek az öregedésért felelősek.
A termék tökéletes száraz, pattanásos bőrre.

Kombináld: Különböző JUST termékekkel kombinálhatjuk a teljeskörű napi rutin részeként.
Ne kombináld: a JUST Argánolaj, JUST Olajkeverék vagy más tiszta olaj termékekkel együtt, megelőzeve a bőr túlzott olajossá válását.
Figyelem: Érzékenység a termékkel szemben előfordulhat, ebben az esetben a további használat nem javasolt.
Alkalmazás: Vigyünk fel néhány cseppet a megtisztított bőrre mindennap vagy szükség szerint az arcra.

Öregedésgátlás és harc a pigmentfoltokkal 2-in-1: REVOX JUST C-vitamin szérum

 A JUST C-Vitamin szérumban található C-vitamin hatékony öregedésgátló hatóanyag, fokozza a bőr antioxidáns védelmét a szabad gyökök és a környezeti ártalmak ellen, melyek felelősek a korai ráncokért és a bőr megereszkedéséért is. A C-vitamin elősegíti a kollagén szintézist, világosítja a bőrtónust, és csökkenti a hiperpigmentációt a melanintermelés csökkentésével.
A szérum aloe vera és zöld tea kivonattal gazdagított, így fokozva a termék antioxidáns jellemzőit. Mindkét kivonat nyugtató és tápláló tulajdonságokkal bír. A termék tökéletes a foltos, egyenetlen bőrtónussal rendelkezők számára, miközben öregedásgátló is egyben.

revox-szerum-szepsegblog-cvitamin-szerum.jpg

revox-szerum-szepsegblog-koenzim.jpg



Kombináld: a JUST Argánolaj, JUST Szkvalén, JUST Peptidek termékekkel a napi rutin részeként.
Figyelem: Amennyiben JUST Niacinamid terméket használunk, a C-vitamin szérum ellenkező napszakban alkalmazható, mivel negatív hatással lehetnek egymásra a termékek együttes használata esetén. Amennyiben Glykol- vagy Szalicilsavat, vagy Retinol termékeket is használunk, hagyjunk időt a JUST Vitamin C használata előtt megelőzendő a kipirosodást. Érzékenység a termékkel szemben előfordulhat, ebben az esetben a további használat nem javasolt.
Az első használatot megelőzően ajánlott egy érzékenységi teszt elvégzése, ahol kis felületen használjuk a terméket, például könyök belső része. Amennyiben semmilyen irritáció nem érzékelhető 24 órán belül, a termék szabadon használható. Ne alkalmazzuk gyulladt, napégette vagy irritált bőrre. Szúró vagy égő érzés esetén a terméket azonnal mossa le a bőrről vízzel. Ha az égő érzés folytatódik, fordulj orvoshoz.
Alkalmazás: Reggel vigyünk fel 4-5 cseppet a megtísztított bőrre, gyengéden masszírozzuk be, amíg teljesen felszívódik.

Extra táplálás

Arcra, hajra, körömre: REVOX JUST Argan Oil argánolaj 100% 

A Marokkóban őshonos argánfa magjából kivont olaj elképesztő hatással van a bőrre. A benne lévő E vitamin igazi energiabomba a száraz, fakó, vízhiányos bőrnek, illetve mivel zsírsavakban és antioxidánsokban gazdag, öregedésgátló hatással is rendelkezik. Elősegíti a bőr rugalmasságát, az arcbőr teltebb és rugalmasabb lesz, ezáltal csökkenti a finom ráncok kialakulását, tehát idősebb bőrre vagy korai öregedés ellen is remek választás. Hihetetlen tápláló és hidratáló ereje van, még a hajunk vagy a körmünk ápolására is tökéletes választás. Ámbár zsírsavakban gazdag, mégsem kelt zsíros hatást a bőrön. Gyorsan felszívódik, nyugtatja és ragyogóvá varázsolja az arcbőrt.

Kombináljuk: JUST Niacinamid termékkel az extra táplálásért, vagy a JUST Hyaluron szérummal a mélyhidratálásért. Más JUST termékekkel is használható a napi rutin részeként.
Ne kombináljuk: a JUST Olajkeverékkel, megelőzve a bőr túl olajos érzetét és így az pattanások megjelenését. Érzékenység a termékkel szemben előfordulhat, ebben az esetben a további használat nem javasolt.
Alkalmazás: Vigyünk fel néhány cseppet a megtisztított bőrre mindennap vagy szükség szerint az arcra.

Puffadt szemekre, fáradt, fakó bőrre: REVOX JUST Koffein 5%

A JUST Koffein szérumban megtalálható koffein egy erőteljes antioxidáns, segít harcolni a szabad gyökök, az UV fény és a környezeti ártalmak ellen. Amellett, hogy antioxidáns tartalmú, a koffein képes az érszűkítésre miáltal csökkenti a puffadt szemeket és sötét szem körüli karikákat. A termék zöld tea kivonatban gazdag, támogatva a bőr védelmet a külső környezeti ártalmak ellen. A zöld tea nyugtatja a bőrt és lassítja az öregedés korai jeleinek megjelenését. A termék tökéletes a puffadt szemekre, sötét szem alatti karikákra és a fáradt, fakó arcbőrre.

A termékben található zöld tea kivonat miatt a szérum zavarossá válhat, azonban ez a termék minőségét és használatát nem befolyásolja. 

Kombináljuk: a JUST Hyaluronsavas szérummal a hidratált bőr eléréséhez, a napi rutin részeként.
Ne kombináljuk: a JUST Glykolsav termékkel, mert csökkentheti a hatékonyságát a koffeinnek.
Figyelem: Mellőzzük a Just Koffein használatát az esti órákban, megelőzve a bőr dehidratáltságát. Érzékenység a termékkel szemben előfordulhat, ebben az esetben a további használat nem javasolt.
Alkalmazás: Vigyünk fel 4-5 cseppet a megtisztított bőrre a szemek körül és finoman tapogassuk a bőrbe, míg fel nem szívódik. Hidratáló és olajos termékek használata előtt alkalmazzuk.

A hidratált bőrért: REVOX JUST HIALURONSAV 5% Szérum

A hialuronsav (HA) a bőrben természetesen megtalálható anyag (valójában nem sav, hanem poliszacharid, azaz szénhidrát), ami felelős a bőr vízmegtartásáért és segít a hidratáltság és feszesség fenntartásában. Egy HA molekula a saját tömegének ezerszeresét képes vízből tárolni, megtartja a nedvességet a bőrben, hanem megakadályozza a nedvesség elvesztését is. A bőrt hidratáltan tartja egész nap. A hialuronsav helyreállítja a bőr természetes védekezőképességét, csökkenti az öregedés jeleit, így a bőr azonnal simább és ragyogóbb lesz. A termék tökéletes a száraz, fakó bőrre, és minimalizálja a ráncokat.

Alkalmazás: Reggel vigyünk fel 4-5 cseppet a megtisztított bőrre, gyengéden masszírozzuk be, amíg teljesen felszívódik
Kombinálhatjuk: A különböző JUST Revox szérumokkal a teljeskörű napi rutin részeként.
Ne kombináljuk: JUST Glikolsav termékkel, mivel a sav csökkentheti a termék hatékonyságát. Érzékenység a termékkel szemben előfordulhat, ebben az esetben a további használat nem javasolt.

A száraz, kipirosodott bőrre: REVOX JUST NIACINAMID 10% Szérum

A Niacinamid a B3 vitamin egy formája, a 8 féle B vitaminból az egyik, az egészséges bőr és test érdekében ele ráncok, pigmentfoltok csökkentésében, normalizálja a faggyútermelést, sima, hidratált és matt bőrfelszínt biztosít, gyulladáscsökkentő hatással bír, de kifejezetten anti-aknés hatása is van.

A szérumban lévő cink bőrnyugtató és segíti a pigmentfoltok kialakulásának megelőzését. A cink antibakteriális hatása miatt hatékony a bőrgyulladások kezelésében, emellett hámosító hatása elősegít a bőr sérüléseinek gyors gyógyulását. Megerősíti a bőr természetes védekezőképességét, és megelőzi a bőr folyadékvesztését, védi az irritációtól és a külső szennyező anyagoktól.  A termék tökéletes az érdes, száraz és kipirosodásra hajlamos bőrre. Minden bőrtípusnak megfelelő.

Alkalmazás: Vigyünk fel 4-5 cseppet a megtisztított bőrre, egy nap egyszer, reggel vagy este. Hidratáló és olajos termékek használata előtt alkalmazzuk.
Kombináljuk: JUST Hialuronsav, JUST Vitamin C, JUST Koffein termékekkel a napi rutin részeként.
Figyelem: A JUST Vitamin C szérum használata esetén a JUST Niacinamide ellenkező napszakban alkalmazható, mivel egyszerre használva reakcióba léphetnek egymással és negatív hatást fejthetnek ki.revox-szerum-szepsegblog.jpg

A rendkívül kedvező árfekvésű Just Revox szérumokat megvásárolhatod a DM üzleteiben és a webshopban, valamint a lovebrands.hu oldalán is. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sheabouteverything.blog.hu/api/trackback/id/tr2316598480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Címkék

#KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS KUPONKÓDDAL (4) #skulladay (13) 4711 (1) abramovitch (1) AcquadiParma (1) aden (1) adora (1) Aëla Labbét (1) ajándékcsomag (2) akoma (1) albertooliveira (1) alexander mcqueen (2) aliceauaa (1) alison scarpulla (1) alkmie (1) állatvédelem (4) altnőder emese (1) anandam (1) andaluzina (2) andykehoe (1) angel muse (1) angerer (1) annabel de vetten (1) annie leibovitz (2) anny (2) answear (9) anton corbijn (1) apavita (1) apivita (6) arcápolás (10) architect (1) ariel (2) armani (1) army (3) aromax (14) arpad slancik (1) arthur tress (1) Astor (1) astor (8) ásványbörze (2) avon (87) avoncollections (1) az év természetfotósa (2) babakészítés (4) balea (3) banksy (1) bariesun (1) barnys (2) bart hess (1) battila (1) bbkrem.hu (1) beautyofjoseon (1) benergo (1) ben hopper (1) Berlin (1) betty baker (1) between (1) biano (1) bibian blue (2) biobaza (3) bioderma (15) biooil (1) biopont (7) birimagdi (1) bíró roland (1) blackmilk (1) black nail cabaret (7) bnc (1) body shop (1) bombcosmetics (4) bonprix (1) bőrápolás (203) bottegaverde (2) bourjois (6) bükfürdő (1) by blondie (5) by emke (6) by esc (2) by haren kayez (1) by nina (19) by oriza (918) carine peynaud (1) carven (1) catrice (5) ccc (2) cerave (1) cetaphil (1) ceva (1) chanel (3) chefgomba (16) chen man (1) christophe kutner (1) cipoplaza (1) clarins (9) claudia schiffer (1) cnd (2) CND (3) codie young (1) concept art (2) coolvision (1) corvina (1) cos (1) cosibella (9) cosplay (9) cosrx (1) créemorganics (1) csepel (1) csomagolás (1) curaprox (1) danubiushotels (1) dan hillier (1) darkravenasylum (2) deichmann (1) dekor (2) del toro (1) demobaza (1) dermacol (1) dermalogica (1) dermedic (4) dewayne flowers (1) diamondfogfehérítés (1) dior (3) disturbia (7) divat (183) diy (27) dm (4) dofka zsuzsanna (1) dolce&gabbana (2) dollskill (1) doridea (3) douglas (10) drk (2) drkxcsepel (1) dropofnature (1) dr organic (8) dulux (2) egészség (6) ekcéma (1) ékszer (14) életmód (3) ellen rogers (1) emilythestrange (1) emporium (1) engelsrufer (1) English content (5) erborian (1) erevos aether (1) erica berkowitz (2) eric lacombe (1) essence (6) esteelauder (1) estelle thild (1) eszem (1) eszemiszom (65) evelinecosmetics (1) fa (1) fabio magalhaes (1) facosmetics (1) fandrpartner (1) fantich young (1) fashion (147) fashionwatch (4) fekete (50) feketezaj (2) felco (1) fenntarthatóság (1) fétis (2) FF (7) film (5) florasense (1) fogápolás (4) foreo (22) fosoo (1) fotográfia (96) frudia (1) Fuco Ueda (1) fumax (2) fürdőbomba (1) galliano (1) game of the thrones (2) garbage art (1) gardenexpo (1) gareth pugh (1) garnier (1) gaultier (1) gelareh (2) gervida (1) ginorossi (1) givenchy (1) Gregory Raymond Halili (1) guerlain (4) guy denning (1) gyerekrajz (1) gymbeam (2) gypsywarrior (1) h2x (1) haj (3) hajápolás (15) hakuchi (1) halloween (18) Hanne van der Woude (1) hashtag london (5) headandshoulders (2) hector rene (1) heidi klum (1) helia-d (2) hellosmoothie (1) hello kitty (1) heti etsy (8) himalaya (1) hímzés (5) Hirotoshi Ito (1) hm (13) hmbeauty (1) holikaholika (1) hush hush (4) iillat (1) ike (1) ikea (1) ilcsi (1) illóolaj (11) ilse moore (1) imageskincare (13) institutoespanol (1) interjú (15) isad (1) isadora (26) Ishibashi Yui (1) jacsó balázs (1) japán szekció (28) jar (1) jason freeny (1) játék (16) jimjams (1) jimmy nelson (1) joe black (1) john kenn mortensen (1) joshua hoffine (1) Juha Arvid Helminen (1) julien martinez (1) kalis (1) kalligráfia (2) kamedis (2) karácsony (5) karbonoir (1) karcos (1) Katarzyna Konieczka (1) kate moss (1) katonadolog (8) KatVonD (4) katy perry (1) kazuhiro hori (1) kenzo (1) képzőművészet (102) kert (23) kevecosmetics (1) kézápolás (3) khamitova (1) kiállítás (31) kidexpo (1) killstar (5) klecksography (2) klekszográfia (1) kneipp (1) kollagén (1) koncept (1) kónyamelinda (1) könyvajánló (29) koreaiszépségápolás (3) körömfestés (12) koromgyerek (1) kreinbacher (1) kristenhair (2) kristmort (1) kris kuksi (1) lábápolás (1) lady gaga (5) LAGirl (1) lakasparfum (1) lakberendezés (17) lancaster (3) langhaarmadchen (1) last rites gallery (3) la beau macabre (1) lebanon hanover (1) lego (2) lenor (3) lepetitmarseillais (1) le beau macabre (4) liam sparkes (1) lierac (1) lillafufavi (1) lionel messi (1) lip service (1) loreal (2) lostandfound (5) louise thomas (1) lovecraft (1) lucja lange (2) luke chueh (1) lush (62) MAC (34) macabre gadgets (1) madárhatározó (1) madeline pool (1) magyarmadártaniegyesület (1) magyar méz manufaktúra (2) mahlimae (1) make (1) make up (79) malgorzata dudek (1) mango (1) manicpanic (2) manna (5) Marcin Tyszka (2) marionnaud (8) márkusdóra (1) mars (1) maszk (1) maurizio di iorio (1) mavex (1) maxfactor (7) maybelline (1) mccormack (1) medicine (2) messelia (1) méz (3) michaelkors (1) michael hutter (1) mikrobiom (1) mimö (1) miss sporty (2) mixa (1) mondocon (7) monstror (1) moschino (1) mr finch (1) mugler (1) myrna moonstruck (1) nagash (3) nailympia (1) napozás (13) narcisorodriguez (1) natúrkozmetikum (7) naturol (1) neogence (1) nespresso (15) nestlé (1) neutrogena (2) new yorker (3) nick cave (2) nina röder (1) nine inch nails (1) nivea (1) noahscalin (2) notino (7) novák tünde (5) nubu (1) nuit (3) nuxe (4) nyereményjáték (4) Oleg Oprisco (1) olvass! (31) opi (1) organicforce (1) oriflame (1) ORMEDIC (1) palmers (1) palmolive (1) pandanutrition (1) parfüm (34) parkkiadó (1) paul booth (1) paweltotoroadamiec (1) pedigree (4) Pentti Sammallahti (1) petmedbydrkelen (1) philip riches (1) phyto (1) pibu (1) pigmentfoltok (1) pipere gönc (660) police (2) polifarbe (2) primacbd (1) procter&gamble (10) program (1) prom (2) promóció (312) pszichológia (4) queenofdarkness (2) recept (23) redchocholate (1) revalid (1) revitalash (1) revolution (1) revox (3) revox plex (1) revuele (1) rimmel (7) rimmel neffati (1) rodarte (1) rod luff (1) rossetti (3) rossmann (3) rowenta (1) royalclinics (10) s.oliver (1) sajtóközlemény (1) sally hansen (8) sándor nagy tünde (1) sandro miller (1) sanne de wilde (1) sante (1) santiago caruso (1) sarah wright (1) schüssler (1) secretkey (1) semmi különös (83) seth casteel (2) shea (1) shigeru joshida (1) shiseido (6) simon zsófi (1) sisley (1) sistersoftheblackmoon (1) skagen (1) skechers (1) skintra (3) skulladay (5) smink (14) sonya flu (1) sothys (2) sovrin (1) stacey baker (1) stargazer (1) star wars (6) steven klein (1) stop ttip (1) street art (4) street commando (1) szappanvarazs (1) szemkörnyékápolás (3) szépségápolás (14) szobrászat (1) szuharevszki (1) szürrealizmus (1) takácsmáté (1) tangleteezer (1) természet (2) természetfotó (2) terredhermes (1) teszt (27) tetoválás (15) thesolution (1) the filigree (1) thisisredy (1) thomasdevaux (1) thombrowne (2) tom ford (1) torvenius (1) trendhim (1) trndprojekt (1) uriage (8) utazás (2) vagheggi (2) valentino (1) Valeria Chorozidi (2) varga herbal (1) veet (1) vegán (1) verawang (1) veres máté (1) versace (1) vinylux (1) virágbéke (3) vizuál&kult (10) vizuál kult (281) walter schels (1) wang (1) waso (1) wave gothic treffen (1) webshop (10) weleda (4) witkin (1) womensecret (1) worldpressphoto (3) yamato (2) yamuna (12) yaya (1) yogitea (1) yonipanties (1) yvesrocher (7) zadig (1) zadig&voltaire (1) zara (1) zawadzki (1) zene (20) zenzero (2) ziaja (5) ZO® SKIN HEALTH (1)

Külső feed

Houston we have a problem

süti beállítások módosítása