sheabouteverything

† főleg, ami fekete †

Bőrápolás nyáron Ilcsi natúrkozmetikumokkal!

Szinte egészen hihetetlen, de az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. 1958 óta gyártja híres natúrkozmetikumait. Már az első kamaszkori kozmetika-látogatásaim során találkoztam termékeikkel, és azóta a cég már 30 országban van jelen termékeivel!ilcsi-szepsegapolas-nyar-summer-skincare-sheabouteverything.jpg

Nagyon furcsa visszagondolni a kezdetekre, amikor még a kozmetikákban vásárolhattuk meg az Ilcsi natúrkozmetikumokat otthoni felhasználásra is. Ez se volt persze olyan rég, de a fennállásuk óta, 60 év alatt már rég túllépett ezen az Ilcsi, olyannyira, hogy az egyik legismertebb magyar családi vállalkozássá nőtték ki magukat, amelyet már legalább 30 országban ismernek és szeretnek. ilcsi-szepsegapolas-nyar-summer-skincare_1.jpg

MINŐSÍTETT BIO- ÉS GYÓGYNÖVÉNYEK, GYÜMÖLCSÖK, ZÖLDSÉGEK

Az Ilcsi termékei továbbra is minősített bio- és gyógynövényekből – gyümölcsökből és zöldségekből – készülnek. Ezek nagyrészét saját bioültetvényeiken termesztik vagy vadon gyűjtik be. A termékek tisztaságát és magas minőségét a német BDIH, a COSMOS NATURAL minősítési elveit ellenőrző szervezet garantálja.

MIRE VÁGYIK A BŐRÖD A TIKKASZTÓ FORRÓSÁGBAN?

A júliusi kánikulával hivatalosan is elindult a nyári főszezon, és a hosszú bezártság után még többen vágyunk rá, hogy egy napsütéses vízparton töltsük a szabadságukat.

A forróságban különösen fontos, hogy még több figyelmet szenteljünk a bőrünknek, ami ilyenkor extra hidratálásra, vitamindús szérumokra és könnyed textúrákra szomjazik. Az Ilcsi alapfilozófiájának megfelelően erre is létezik megoldás a természetben, így a gondosan megválogatott növényi hatóanyagokkal még tovább fokozhatjuk bőrünk nyári ragyogását.

HIDRATÁLTSÁG = HELYES BŐRÁPOLÁS & VÍZFOGYASZTÁS

A szép és egészséges bőr alapja a megfelelő hidratáltság, amelyet két tényező határoz meg: a megfelelő bőrápoló készítmények használata és az elegendő mennyiségű vízfogyasztás. Különösen igaz ez nyáron, amikor a szélsőséges időjárás próbára teszi a felhám természetes ellenállóképességét. A melegebb hónapokra könnyedebb szérumokat, gélkrémeket, habkrémeket ajánlanak a kozmetikusok, melyek úgy táplálják és hidratálják a bőrt, hogy közben nem nehezítik el azt.

A magas vízmegkötő képesség mellett az is fontos, hogy optimális vitamintartalmú termékeket használjunk. A szokásos krémjeink mellett boostereket is érdemes beiktatnunk a nyári rutinunkba; mivel ezek nemcsak a bőr felületén hatnak, hanem annak alsóbb rétegeiben is, így beindítják a bőr aktív működését, megerősítve és megsokszorozva a mellettük használt natúrkozmetikumok hatását.

Íme 3 kitűnő nyári bőrápoló

A boosterek maximális koncentrációban tartalmazzák a legértékesebb hatóanyagokat, beindítják a bőr aktív múködését, erősítve ezzel az egyébként is használt kozmetikumok hatását. Az Ilcsi egyik legnagyszerűbb ilyen boosterje az Almás-citromos C-vit booster, mely normlaizálja a faggyútermelést, csökkenti a bőrpírt, tonizálja, frissíti, simává teszi a bőrt és érezhetően felfrissültebbnek, egészségesebbnek hat a bőrkép. Használd reggel-este a megtisztított arcbőrön, oszlass szét pár cseppet arcodon, dekoltázsodon, majd használd megszokott szérumodat.

ilcsi-szepsegapolas-nyar-summer-skincare-alma-citrom-booster-c-vitamin_1.jpgHasználd utána akár az Ilcsi Probiotikumos szérumot, mely különösen zsírosabb bőrűek számára ajánlott, hiszen normalizálja a faggyútermelést, F-vitaminnal, probiotikumokkal, a fekete bodzavirág és a szeder hatóanyagaival táplálja és frissíti a bőrt.ilcsi-szepsegapolas-nyar-summer-skincare-probiotic-serum-2_1.jpgHa csak egy terméket próbálnál ki nyárra, akkor használd az arcra és testre is kiválóan alkalmazható Paradicsomos arc- és testápolótmely magas béta-karotin tartalmának köszönhetően hozzásegíti a bőrt a gyorsabb, gyönyörű, egyenletes barnuláshoz (viszont figyelem! - nem tartalmaz fényvédőt, UV szűrőt).

ilcsi-szepsegapolas-nyar-summer-skincare-paradicsom-arckrem_1.jpg

Az ökológiai gazdálkodásból származó hatóanyagok a lehető legjobbat hozzák ki a bőrünkből, és hozzásegítenek a szép, természetes nyári barnasághoz. Az Ilcsi professzionális minősített natúrkozmetikumok minden esetben friss, BIO garancia által minősített gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből készülnek. A webshopban minden Ilcsi termék gyorsan és könnyen hozzáférhető, a chates szolgáltatással pedig személyre szabott, professzionális segítséget kaphatnak az érdeklődők a márka hivatalos kozmetikusaitól. 

8 alapvető bőrápolási tipp nyárra az Ilcsitől

  1. Keressük fel a kozmetikusunkat! Fontos, hogy megfelelően kitisztított és jól táplált bőrrel kezdjük a nyaralást. Ugyanis a szennyeződések a napozás hatására szinte „beleégnek” a pórusokba, így növelve a gyulladás és a pigmentfoltok kialakulásának veszélyét. Kozmetikusunk megfelelő elektrokozmetikai eszközökkel tudja a bőr mélyebb rétegeibe juttatni a szükséges hatóanyagokat, valamint a bennük található A-C-E-F vitaminokat, flavonoidokat és karotinoidokat, amelyekkel táplálja és felkészíti bőrünket a nyári napsütötte időszakra.

  2. Szabadítsuk meg hetente egyszer a bőrt az elhalt hámsejtektől! A rendszeres radírozással felfrissítjük a fáradt bőrt és előkészíthetjük a tápláló termékek hatékonyabb beszívódására. Az arc bőre gyengédebb radírt igényel, míg a testre használhatunk durvább szemcse méretűeket, erőteljesebb fajtákat is. Tévhit, hogy bőrünknek jót tesz a mindennapi radírozás; maximum heti egy alkalommal ajánlott.

  3. Kerüljük az erős kémiai hámlasztást! Fontos, hogy a nyári szezonban ne használjunk hámlasztókat a fényérzékenyítő hatásuk miatt. A hámlasztást csak ősztől-tavaszig ajánlják a kozmetikusok, hogy a káros napsugarak ne ártsanak a bőrünknek.

  4. Használjunk vitaminban gazdag szérumokat, boostereket, krémeket! Érdemes körültekintően választani a kozmetikai márkák között és úgy keresni nyári arc- és testápoló terméket, hogy növényi összetételüknek magas béta-karotin tartalma legyen. A béta-karotin növeli a bőr ellenálló képességét, segít az egységes, szép bőrszín kialakításában és annak hosszútávú megtartásában.  A boosterek kombináltan kerülnek felhasználásra: a letisztított arcbőrre elsőként ennek kell felkerülnie, majd az egyéb, az adott bőrállapotnak megfelelő készítménynek. A legnagyobb forróságban olajosabb bőrtípusra önállóan, vagy csak szérummal is alkalmazható.

  5. Figyeljünk a fokozatosságra! Fontos, hogy a nyár kezdetével hozzászoktassuk bőrünket a napsugárzáshoz. Ha ezt elmulasztjuk, akkor bőrgyulladás vagy más kozmetikai problémák is kialakulhatnak, például nem kívánt, fokozott pigmentáció. Napi 10 perccel kezdjük, majd naponta ugyanennyivel növeljük a napozással töltött időt. Ne feledjük, hogy napi 1,5 óránál nem ajánlott több időt napozással tölteni. 
     
  6. Védekezzünk flavonoidokkal a káros hatások ellen! Bőrünk egyre több káros hatásnak van kitéve, melyek elősegítik a bőr öregedését és ezáltal a ráncok kialakulását. A flavonoid tartalmú kozmetikai termékek kiegészítik a C-vitamin hatását, erősítik az érfalakat, javítják a vérkeringést és a bőr oxigénnel való ellátását. Segítik a bőrt a sugárzások feldolgozásában és az egységes, szép bőrszín kialakításában. Vitamin- és tápanyagfeltöltő, kollagénépítő hatásának köszönhetően a flavonoidok megfiatalítják a bőrt.

  7. Ne sajnáljuk magunktól a karotint! A sárgarépában, berkenyében, sárgadinnyében megtalálható karotinoidok tartósabbá teszik a vitaminok hatását, erőteljes antioxidánsok, lassítják az öregedési folyamatokat és felelősek a szép bőrszín kialakításáért. Köztük a legfontosabb a béta-karotin, amely védi a bőrt a napsugárzás káros hatásaival szemben, hozzájárul a bőr megfelelő működéséhez és védi a hámréteget.

  8. A lábakat se hagyjuk ki! A meleg idő beköszöntével előkerülnek a szandálok, papucsok így elkerülhetetlen, hogy lábunk ápolására is figyelmet fordítsunk. A megkeményedett, elszarusodott hámréteg eltávolításához készítsük elő a kezelendő felületet testradírral, majd alkalmazzunk tejsavas hámlasztó krémet dunsztpakolásként 20 percig. Ezután vizes durva szivaccsal dörzsöljük át a lábunkat, és lábápolóval hidratáljuk a bőrünket.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sheabouteverything.blog.hu/api/trackback/id/tr5716634524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Címkék

#KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS KUPONKÓDDAL (4) #skulladay (13) 4711 (1) abramovitch (1) AcquadiParma (1) aden (1) adora (1) Aëla Labbét (1) ajándékcsomag (2) akoma (1) albertooliveira (1) alexander mcqueen (2) aliceauaa (1) alison scarpulla (1) alkmie (1) állatvédelem (4) altnőder emese (1) anandam (1) andaluzina (2) andykehoe (1) angel muse (1) angerer (1) annabel de vetten (1) annie leibovitz (2) anny (2) answear (9) anton corbijn (1) apavita (1) apivita (6) arcápolás (10) architect (1) ariel (2) armani (1) army (3) aromax (14) arpad slancik (1) arthur tress (1) astor (8) Astor (1) ásványbörze (2) avon (87) avoncollections (1) az év természetfotósa (2) babakészítés (4) balea (3) banksy (1) bariesun (1) barnys (2) bart hess (1) battila (1) bbkrem.hu (1) beautyofjoseon (1) benergo (1) ben hopper (1) Berlin (1) betty baker (1) between (1) biano (1) bibian blue (2) biobaza (3) bioderma (15) biooil (1) biopont (7) birimagdi (1) bíró roland (1) blackmilk (1) black nail cabaret (7) bnc (1) body shop (1) bombcosmetics (4) bonprix (1) bőrápolás (203) bottegaverde (2) bourjois (6) bükfürdő (1) by blondie (5) by emke (6) by esc (2) by haren kayez (1) by nina (19) by oriza (918) carine peynaud (1) carven (1) catrice (5) ccc (2) cerave (1) cetaphil (1) ceva (1) chanel (3) chefgomba (16) chen man (1) christophe kutner (1) cipoplaza (1) clarins (9) claudia schiffer (1) cnd (2) CND (3) codie young (1) concept art (2) coolvision (1) cos (1) cosibella (9) cosplay (9) cosrx (1) créemorganics (1) csepel (1) csomagolás (1) curaprox (1) danubiushotels (1) dan hillier (1) darkravenasylum (2) deichmann (1) dekor (2) del toro (1) demobaza (1) dermacol (1) dermalogica (1) dermedic (4) dewayne flowers (1) diamondfogfehérítés (1) dior (3) disturbia (7) divat (183) diy (27) dm (4) dofka zsuzsanna (1) dolce&gabbana (2) dollskill (1) doridea (3) douglas (10) drk (2) drkxcsepel (1) dropofnature (1) dr organic (8) dulux (2) egészség (6) ekcéma (1) ékszer (14) életmód (3) ellen rogers (1) emilythestrange (1) emporium (1) engelsrufer (1) English content (5) erborian (1) erevos aether (1) erica berkowitz (2) eric lacombe (1) essence (6) esteelauder (1) estelle thild (1) eszem (1) eszemiszom (65) evelinecosmetics (1) fa (1) fabio magalhaes (1) facosmetics (1) fandrpartner (1) fantich young (1) fashion (147) fashionwatch (4) fekete (50) feketezaj (2) felco (1) fenntarthatóság (1) fétis (2) FF (7) film (5) florasense (1) fogápolás (4) foreo (22) fosoo (1) fotográfia (96) frudia (1) Fuco Ueda (1) fumax (2) fürdőbomba (1) galliano (1) game of the thrones (2) garbage art (1) gardenexpo (1) gareth pugh (1) garnier (1) gaultier (1) gelareh (2) gervida (1) ginorossi (1) givenchy (1) Gregory Raymond Halili (1) guerlain (4) guy denning (1) gyerekrajz (1) gymbeam (2) gypsywarrior (1) h2x (1) haj (3) hajápolás (15) hakuchi (1) halloween (18) Hanne van der Woude (1) hashtag london (5) headandshoulders (2) hector rene (1) heidi klum (1) helia-d (2) hellosmoothie (1) hello kitty (1) heti etsy (8) himalaya (1) hímzés (5) Hirotoshi Ito (1) hm (13) hmbeauty (1) holikaholika (1) hush hush (4) iillat (1) ike (1) ikea (1) ilcsi (1) illóolaj (11) ilse moore (1) imageskincare (13) institutoespanol (1) interjú (15) isad (1) isadora (26) Ishibashi Yui (1) jacsó balázs (1) japán szekció (28) jar (1) jason freeny (1) játék (16) jimjams (1) jimmy nelson (1) joe black (1) john kenn mortensen (1) joshua hoffine (1) Juha Arvid Helminen (1) julien martinez (1) kalis (1) kalligráfia (2) kamedis (2) karácsony (5) karbonoir (1) karcos (1) Katarzyna Konieczka (1) kate moss (1) katonadolog (8) KatVonD (4) katy perry (1) kazuhiro hori (1) kenzo (1) képzőművészet (102) kert (22) kevecosmetics (1) kézápolás (3) khamitova (1) kiállítás (31) kidexpo (1) killstar (5) klecksography (2) klekszográfia (1) kneipp (1) kollagén (1) koncept (1) kónyamelinda (1) könyvajánló (28) koreaiszépségápolás (3) körömfestés (12) koromgyerek (1) kreinbacher (1) kristenhair (2) kristmort (1) kris kuksi (1) lábápolás (1) lady gaga (5) LAGirl (1) lakasparfum (1) lakberendezés (17) lancaster (3) langhaarmadchen (1) last rites gallery (3) la beau macabre (1) lebanon hanover (1) lego (2) lenor (3) lepetitmarseillais (1) le beau macabre (4) liam sparkes (1) lierac (1) lillafufavi (1) lionel messi (1) lip service (1) loreal (2) lostandfound (5) louise thomas (1) lovecraft (1) lucja lange (2) luke chueh (1) lush (62) MAC (34) macabre gadgets (1) madárhatározó (1) madeline pool (1) magyarmadártaniegyesület (1) magyar méz manufaktúra (2) mahlimae (1) make (1) make up (79) malgorzata dudek (1) mango (1) manicpanic (2) manna (5) Marcin Tyszka (2) marionnaud (8) márkusdóra (1) mars (1) maszk (1) maurizio di iorio (1) mavex (1) maxfactor (7) maybelline (1) mccormack (1) medicine (2) messelia (1) méz (3) michaelkors (1) michael hutter (1) mikrobiom (1) mimö (1) miss sporty (2) mixa (1) mondocon (7) monstror (1) moschino (1) mr finch (1) mugler (1) myrna moonstruck (1) nagash (3) nailympia (1) napozás (13) narcisorodriguez (1) natúrkozmetikum (7) naturol (1) neogence (1) nespresso (15) nestlé (1) neutrogena (2) new yorker (3) nick cave (2) nina röder (1) nine inch nails (1) nivea (1) noahscalin (2) notino (7) novák tünde (5) nubu (1) nuit (3) nuxe (4) nyereményjáték (4) Oleg Oprisco (1) olvass! (30) opi (1) organicforce (1) oriflame (1) ORMEDIC (1) palmers (1) palmolive (1) pandanutrition (1) parfüm (34) parkkiadó (1) paul booth (1) paweltotoroadamiec (1) pedigree (4) Pentti Sammallahti (1) petmedbydrkelen (1) philip riches (1) phyto (1) pibu (1) pigmentfoltok (1) pipere gönc (660) police (2) polifarbe (2) primacbd (1) procter&gamble (10) program (1) prom (2) promóció (311) pszichológia (4) queenofdarkness (2) recept (23) redchocholate (1) revalid (1) revitalash (1) revolution (1) revox (3) revox plex (1) revuele (1) rimmel (7) rimmel neffati (1) rodarte (1) rod luff (1) rossetti (3) rossmann (3) rowenta (1) royalclinics (10) s.oliver (1) sajtóközlemény (1) sally hansen (8) sándor nagy tünde (1) sandro miller (1) sanne de wilde (1) sante (1) santiago caruso (1) sarah wright (1) schüssler (1) secretkey (1) semmi különös (83) seth casteel (2) shea (1) shigeru joshida (1) shiseido (6) simon zsófi (1) sisley (1) sistersoftheblackmoon (1) skagen (1) skechers (1) skintra (3) skulladay (5) smink (14) sonya flu (1) sothys (2) sovrin (1) stacey baker (1) stargazer (1) star wars (6) steven klein (1) stop ttip (1) street art (4) street commando (1) szappanvarazs (1) szemkörnyékápolás (3) szépségápolás (14) szobrászat (1) szuharevszki (1) szürrealizmus (1) takácsmáté (1) tangleteezer (1) természet (1) természetfotó (2) terredhermes (1) teszt (27) tetoválás (15) thesolution (1) the filigree (1) thisisredy (1) thomasdevaux (1) thombrowne (2) tom ford (1) torvenius (1) trendhim (1) trndprojekt (1) uriage (8) utazás (2) vagheggi (2) valentino (1) Valeria Chorozidi (2) varga herbal (1) veet (1) vegán (1) verawang (1) veres máté (1) versace (1) vinylux (1) virágbéke (3) vizuál&kult (10) vizuál kult (281) walter schels (1) wang (1) waso (1) wave gothic treffen (1) webshop (10) weleda (4) witkin (1) womensecret (1) worldpressphoto (3) yamato (2) yamuna (12) yaya (1) yogitea (1) yonipanties (1) yvesrocher (7) zadig (1) zadig&voltaire (1) zara (1) zawadzki (1) zene (20) zenzero (2) ziaja (5) ZO® SKIN HEALTH (1)

Külső feed

Houston we have a problem

süti beállítások módosítása