sheabouteverything

† főleg, ami fekete †

REVOX: hiánypótló bőrápolási újdonságok

revox-ujdonsagok-szepsegblog-arcapolas.jpg

Ismét tartogatott néhány nagy meglepetést és új kedvencet a Revox a nyár végi - őszi újdonságai közt!

A monoszérumairól jól ismert, ikonikus márka számos könnyen használható, praktikus újdonságot vezetett be nyár végén. Az ár most is nagyon kedvező, az egyszerűséget tükröző csomagolás a bőrápoláshoz nélkülözhetetlen összetevőket rejt, a széles kínálatból pedig mindannyian kiválaszthatjuk a bőrtípusunknak, életmódunknak, habitusunknak legmegfelelőbb terméket. Minden termék parabén, cit-, mit-,paraffin- és parfümmentes. Ha bármi megtetszik, a DM üzleteiben és a lovebrands.hu oldalon tudod őket megvásárolni.

Két új hámlasztó a kínálatban

A hámlasztók használata során különösen körültekintően kell eljárni, ne kombináld más hámlasztó hatású termékekkel (AHA, BHA) vagy Retinol tartalmú termékekkel, mert túlzott hámlást, irritációt idézhet elő a termékek keverése. Alap, hogy ne alkalmazd irritált vagy sérült bőrön. A használatot követő egy hétben kiemelten figyeljünk a fényvédelemre, és mindenképp javasolt első alkalmazás előtt egy érzékenységi teszt elvégzése mondjuk a csukló finom bőrén. Hanem jelentkezik irritáció 24 óra elteltével sem, a termék biztonsággal használható. Csípő, égető érzés esetén a terméket azonnal mossuk le bő vízzel. Amennyiben az égető érzés továbbra is fennmarad, ajánlott orvoshoz fordulni.

REVOX Just tejsav+HA

Ez egy remek és főleg kifejezetten gyengéd hámlasztó, melyet az arc és nyak területén használhatsz - jól fog jönni az induló szezonra. A felső rétegen fejti ki hatását, emiatt jó választás, ha a finom ráncokat, pigmentfoltokat halványítanád, vagy problémás és száraz az arcbőröd, hiszen nem irritál, és a hialuronsav táplálja, puhítja az arcbőrt. Érdemes lehet a REVOX 5% Hialuronsavval vagy REVOX Argánolajjal kombinálni a bőr további táplálásáért és a tökéletes hidratáltságért.
revox-lactic-acid-ha_1.jpg

REVOX 10% mandulasav + HA

A Mandulasav egy aromás alfa-hidroxi-sav, amit keserű mandulából nyernek ki, mely gyengédebb, mint a többi AHA sav (például Glikolsav). Ez a szérum ideális az elhalt hámsejtek eltávolítására, a frissebb és egészségesebb megjelenésű arcbőrért. Ez a sav, mivel részt vesz a kollagén szintézis folyamatában, segíthet csökkenteni a korai öregedés első jeleinek megjelenését. A termék ideális durvább textúrájú arcbőrre, tág pórusokra, finom vonalakra, ráncokra. Ideális érzékeny, pattanásos bőrre. Kombináld a plusz hidratálásért JUST Revox 5% Hialuronsavval, és ne feledkezz meg a fényvédőről sem!
revox-mandula.jpg

NAPVÉDELEM: KÖTELEZŐ A HÁMLASZTÓK HASZNÁLATA MELLETT

REVOX SPF50 + HA

Nagyszerű termék a hámlasztók mellé és a mindennapos fényvédelemhez. A finom állagú krém megóvja az arcbőrt az öregedést okozó káros UVA- és a leégést okozó UVB sugaraktól, hialuronsav tartalmának köszönhetően pedig ápol, hidratál, tökéletes sminkalapot biztosít. revox-daily-sunshield-napvedelem_1.jpg

ANTI-AGING, RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉSEK KIEGÉSZÍTŐI

REVOX JUST C-VITAMIN 2% SZUSZPENZIÓ

Ki ne vágyna egy kis extra ragyogásra?  A C-vitamin jól ismert antioxidáns és a kollagéntermelést elősegítő tulajdonságairól. Az SAP, a C-vitamin származéka nagyobb stabilitással rendelkezik, és könnyebb beépíteni a szépségápolási rutinba is. Mindemellett a C-vitamin legkeresettebb bőrszépítő hatásaival rendelkezik, így biztosítva az egészséges és ragyogó megjelenést. A termék ideális egyenetlen arcbőrre, a szárazság és az öregedés jelei ellen.Különösen előnyös fáradt és fakó arcbőrre. 

Fontos, hogy glikolsav, szalicilsav vagy retinolos termékek használata után pirosodás és égető érzés elkerülése érdekében várjuk meg, amíg a termék teljesen beszívódik, mielőtt felvinnénk a REVOX B77 JUST Vitamin C 2% Szuszpenziót. Ne kombináld Peptid termékekkel
revox-c-vitamin-szepsegblog-sheabouteverything_1.jpg

Revox Kollagén Aminosav+Ha Hidratáló 

Ez a mostani kínálatból a napvédő mellett személyes kedvencem, hiszen egyesíti a természetes hidratáló tényezők (kollagén, allantoin, karbamid) előnyeit a hialuronsav hidratáló erejével. A kis tömegű kollagénmolekulák lehetővé teszik a bőrbe való behatolást, növelik annak nedvességtartalmát és kisimítják az arcbőrt. Ez az erős nedvességmegkötő komplex csökkenti a finom vonalak megjelenését, hogy a bőr továbbra is fiatalosabb maradjon. A termék az öregedés látható jeleit célozza meg.

Érdemes lehet kombinálni JUST 100% Argán olajjal vagy JUST Olajkeverékkel, hogy még mélyebben táplálja a bőrt. revox-collagen-amino-acids-ha_1.jpg

REVOX Just Retinol Tonik 

A retinol elősegíti a bőr megújulását és serkenti a kollagéntermelést az öregedés látható jeleinek csökkentése érdekében: ráncok megjelenése, kontúrok és rugalmasság elvesztése.

Ez az alkoholmentes arcfrissítő tonik eltávolítja szennyeződéseket és a felesleges olajat, zsírt a bőrről, friss és üde érzést biztosít a bőrnek.
revox-retinol-toner-tonik_1.jpg

PATTANÁSOKRA, TÁG PÓRUSÚ BŐRRE

REVOX JUST AZELAINSAV 10%

Az azelainsav hatékonyan távolítja el a pattanásokat okozó baktériumokat a bőr pórusaiból, így hozzájárul a bőrproblémák csökkentéséhez és a bőrfelület finomításához. Világosító hatásának köszönhetően csökkenti a sötét foltok láthatóságát és az öregedés jeleit, miközben az arcbőr egyenletesebbé és simábbá válik. A termék a tompa, egyenetlen bőrszínt, dudorokat és foltokat célozza meg. Kombináljuk JUST Szalicilsavval az egyenletlen arcbőr kisimításához vagy alkalmazzunk utána JUST Argán olajat vagy JUST Olajkeveréket a bőr táplálása érdekében. Ne kombináljuk közvetlen savak vagy retinoidok után a túlzott hámlás és az irritáció elkerülése érdekében.

Kerüljük a közvetlen napfényt, és alkalmazzunk fényvédő termékeket a termék használata alatt és az azt követő egy hétben. Az első alkalmazás előtt ajánlott egy érzékenységi teszt elvégzése: vigyünk fel egy kis mennyiséget a könyökhajlatba. Ha nem jelentkezik irritáció 24 óra elteltével sem, a termék biztonsággal használható. Ne alkalmazzuk irritált vagy sérült bőrön. Csípő, égető érzés esetén a terméket azonnal mossuk le bő vízzel. Amennyiben az égető érzés továbbra is fennmarad, ajánlott orvoshoz fordulni.revox-azelaic-acid-sav-szepsegblog_1.jpg

EGY KIS EXTRA


REVOX DEPILSTOP szőrnövekedést gátló szérum

Bevallom, én még ilyesmiről nem hallottam, szóval számomra ez a szérum nagy újdonság: minimalizálja ugyanis a szőrnövekedést. Az innovatív formula forradalmian új Kelisoft ™ hatóanyagával közvetlen a szőr gyökereit célozza meg és finomítja a szőr átmérőjét. A kelidonin nevű természetes növényi molekulát tartalmazza, amely csökkenti a szőr növekedésének sebességét és segít a szőr növekedésének további megakadályozásában. A Kelisoft ™ gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.

Használhatod több területen is, így az arc és test - felső ajkak, hónalj, lábak, bikini vonal területén, vagy akár férfiak az állon.

Felhasználás előtt el kell távolítani a szőrt a területről, én mondjuk rögtön utána 1-2 óráig nem használnám azért.  A szőrtelenítés bármilyen módja alkalmazható (borotválkozás, gyantázás). Ne feledjük, hogy azok a módszerek hatékonyabbak, amelyek eltávolítják a teljes szőrt a tüszőből. 2. lépés: Vigyünk fel 5-6 cseppet a területre, ahonnan eltávolítottuk a szőrt. Finoman masszírozzuk a területet. 3. lépés: Amikor a szőr növekedni kezd, ismételjük meg az 1. és 2. lépést, amíg a növekedés le nem áll.revox-depilstop-szornovekedes-gatlo-serum_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sheabouteverything.blog.hu/api/trackback/id/tr1716688474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Címkék

#KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS KUPONKÓDDAL (4) #skulladay (13) 4711 (1) abramovitch (1) aden (1) adora (1) Aëla Labbét (1) ajándékcsomag (2) akoma (1) albertooliveira (1) alexander mcqueen (2) aliceauaa (1) alison scarpulla (1) alkmie (1) állatvédelem (4) altnőder emese (1) anandam (1) andaluzina (2) andykehoe (1) angel muse (1) angerer (1) annabel de vetten (1) annie leibovitz (2) anny (2) answear (9) anton corbijn (1) apavita (1) apivita (6) arcápolás (10) architect (1) ariel (2) army (3) aromax (14) arpad slancik (1) arthur tress (1) astor (8) Astor (1) ásványbörze (2) avon (86) avoncollections (1) az év természetfotósa (2) babakészítés (4) balea (3) banksy (1) bariesun (1) barnys (2) bart hess (1) battila (1) bbkrem.hu (1) beautyofjoseon (1) benergo (1) ben hopper (1) Berlin (1) betty baker (1) between (1) biano (1) bibian blue (2) biobaza (3) bioderma (15) biooil (1) biopont (7) birimagdi (1) bíró roland (1) blackmilk (1) black nail cabaret (7) bnc (1) body shop (1) bombcosmetics (4) bonprix (1) bőrápolás (200) bottegaverde (2) bourjois (6) bükfürdő (1) by blondie (5) by emke (6) by esc (2) by haren kayez (1) by nina (19) by oriza (918) carine peynaud (1) carven (1) catrice (5) ccc (2) cerave (1) cetaphil (1) ceva (1) chanel (3) chefgomba (16) chen man (1) christophe kutner (1) cipoplaza (1) clarins (9) claudia schiffer (1) CND (3) cnd (2) codie young (1) concept art (2) coolvision (1) cos (1) cosibella (9) cosplay (9) cosrx (1) créemorganics (1) csepel (1) csomagolás (1) curaprox (1) danubiushotels (1) dan hillier (1) darkravenasylum (2) deichmann (1) dekor (2) del toro (1) demobaza (1) dermacol (1) dermalogica (1) dermedic (4) dewayne flowers (1) diamondfogfehérítés (1) dior (3) disturbia (7) divat (183) diy (27) dm (4) dofka zsuzsanna (1) dolce&gabbana (2) dollskill (1) doridea (3) douglas (10) drk (2) drkxcsepel (1) dropofnature (1) dr organic (8) dulux (2) egészség (5) ekcéma (1) ékszer (14) életmód (3) ellen rogers (1) emilythestrange (1) emporium (1) engelsrufer (1) English content (5) erborian (1) erevos aether (1) erica berkowitz (2) eric lacombe (1) essence (6) esteelauder (1) estelle thild (1) eszem (1) eszemiszom (64) evelinecosmetics (1) fa (1) fabio magalhaes (1) facosmetics (1) fandrpartner (1) fantich young (1) fashion (147) fashionwatch (4) fekete (50) feketezaj (2) felco (1) fenntarthatóság (1) fétis (2) FF (7) film (5) florasense (1) fogápolás (4) foreo (22) fosoo (1) fotográfia (96) frudia (1) Fuco Ueda (1) fumax (2) fürdőbomba (1) galliano (1) game of the thrones (2) garbage art (1) gardenexpo (1) gareth pugh (1) garnier (1) gaultier (1) gelareh (2) gervida (1) ginorossi (1) givenchy (1) Gregory Raymond Halili (1) guerlain (4) guy denning (1) gyerekrajz (1) gymbeam (2) gypsywarrior (1) h2x (1) haj (3) hajápolás (15) hakuchi (1) halloween (18) Hanne van der Woude (1) hashtag london (5) headandshoulders (2) hector rene (1) heidi klum (1) helia-d (2) hellosmoothie (1) hello kitty (1) heti etsy (8) himalaya (1) hímzés (5) Hirotoshi Ito (1) hm (13) hmbeauty (1) holikaholika (1) hush hush (4) iillat (1) ike (1) ikea (1) ilcsi (1) illóolaj (11) ilse moore (1) imageskincare (13) institutoespanol (1) interjú (15) isad (1) isadora (26) Ishibashi Yui (1) jacsó balázs (1) japán szekció (28) jar (1) jason freeny (1) játék (16) jimmy nelson (1) joe black (1) john kenn mortensen (1) joshua hoffine (1) Juha Arvid Helminen (1) julien martinez (1) kalis (1) kalligráfia (2) kamedis (2) karácsony (5) karbonoir (1) karcos (1) Katarzyna Konieczka (1) kate moss (1) katonadolog (8) KatVonD (4) katy perry (1) kazuhiro hori (1) kenzo (1) képzőművészet (102) kert (22) kézápolás (3) khamitova (1) kiállítás (31) kidexpo (1) killstar (5) klecksography (2) klekszográfia (1) kneipp (1) kollagén (1) koncept (1) kónyamelinda (1) könyvajánló (28) koreaiszépségápolás (3) körömfestés (12) koromgyerek (1) kreinbacher (1) kristenhair (2) kristmort (1) kris kuksi (1) lady gaga (5) LAGirl (1) lakasparfum (1) lakberendezés (17) lancaster (3) langhaarmadchen (1) last rites gallery (3) la beau macabre (1) lebanon hanover (1) lego (2) lenor (3) lepetitmarseillais (1) le beau macabre (4) liam sparkes (1) lierac (1) lillafufavi (1) lionel messi (1) lip service (1) loreal (2) lostandfound (5) louise thomas (1) lovecraft (1) lucja lange (2) luke chueh (1) lush (62) MAC (34) macabre gadgets (1) madárhatározó (1) madeline pool (1) magyarmadártaniegyesület (1) magyar méz manufaktúra (2) mahlimae (1) make (1) make up (79) malgorzata dudek (1) mango (1) manicpanic (2) manna (5) Marcin Tyszka (2) marionnaud (8) márkusdóra (1) mars (1) maszk (1) maurizio di iorio (1) mavex (1) maxfactor (7) maybelline (1) mccormack (1) medicine (2) messelia (1) méz (3) michael hutter (1) mikrobiom (1) mimö (1) miss sporty (2) mixa (1) mondocon (7) monstror (1) moschino (1) mr finch (1) mugler (1) myrna moonstruck (1) nagash (3) nailympia (1) napozás (13) narcisorodriguez (1) natúrkozmetikum (7) naturol (1) neogence (1) nespresso (15) nestlé (1) neutrogena (2) new yorker (3) nick cave (2) nina röder (1) nine inch nails (1) nivea (1) noahscalin (2) notino (7) novák tünde (5) nubu (1) nuit (3) nuxe (4) nyereményjáték (4) Oleg Oprisco (1) olvass! (30) opi (1) organicforce (1) oriflame (1) ORMEDIC (1) palmers (1) palmolive (1) pandanutrition (1) parfüm (31) parkkiadó (1) paul booth (1) paweltotoroadamiec (1) pedigree (4) Pentti Sammallahti (1) petmedbydrkelen (1) philip riches (1) phyto (1) pibu (1) pigmentfoltok (1) pipere gönc (654) police (2) polifarbe (2) procter&gamble (10) program (1) prom (2) promóció (308) pszichológia (4) queenofdarkness (2) recept (23) redchocholate (1) revalid (1) revitalash (1) revolution (1) revox (3) revox plex (1) revuele (1) rimmel (7) rimmel neffati (1) rodarte (1) rod luff (1) rossetti (3) rossmann (3) rowenta (1) royalclinics (10) s.oliver (1) sajtóközlemény (1) sally hansen (8) sándor nagy tünde (1) sandro miller (1) sanne de wilde (1) sante (1) santiago caruso (1) sarah wright (1) schüssler (1) secretkey (1) semmi különös (83) seth casteel (2) shea (1) shigeru joshida (1) shiseido (6) simon zsófi (1) sisley (1) sistersoftheblackmoon (1) skagen (1) skechers (1) skintra (3) skulladay (5) smink (14) sonya flu (1) sothys (2) sovrin (1) stacey baker (1) stargazer (1) star wars (6) steven klein (1) stop ttip (1) street art (4) street commando (1) szappanvarazs (1) szemkörnyékápolás (3) szépségápolás (13) szobrászat (1) szuharevszki (1) szürrealizmus (1) takácsmáté (1) tangleteezer (1) természet (1) természetfotó (2) terredhermes (1) teszt (27) tetoválás (15) thesolution (1) the filigree (1) thisisredy (1) thomasdevaux (1) thombrowne (2) tom ford (1) torvenius (1) trendhim (1) trndprojekt (1) uriage (8) utazás (2) vagheggi (2) valentino (1) Valeria Chorozidi (2) varga herbal (1) veet (1) vegán (1) verawang (1) veres máté (1) versace (1) vinylux (1) virágbéke (3) vizuál&kult (10) vizuál kult (281) walter schels (1) wang (1) waso (1) wave gothic treffen (1) webshop (10) weleda (4) witkin (1) womensecret (1) worldpressphoto (3) yamato (2) yamuna (12) yaya (1) yogitea (1) yonipanties (1) yvesrocher (7) zadig (1) zadig&voltaire (1) zara (1) zawadzki (1) zene (20) zenzero (2) ziaja (5) ZO® SKIN HEALTH (1)

Külső feed

Houston we have a problem

süti beállítások módosítása