sheabouteverything

† főleg, ami fekete †

A FOREO ÚJ TERMÉKE A KÉPZELETEDEN IS TÚLMUTAT

A svéd beauty-tech márka felfedi a titkot: a fiatalság és a szépség szent grálja ott található a saját konyhádban. A FOREO új „Imagination” krémje üdvözöl a személyre szabott és szuper hatóanyagokkal teli „DIY” maszkok korában!

Az emberiség már nem létezhet a megszokott, modern életvitellel a természetes világot kizárva. A svéd beauty-tech cég, a FOREO úgy döntött, az Imagination megalkotásával tesz az egyensúly helyreállításáért. Az új termék egy maszk bázis, amely ötvözi a két világ legjavát: a legmodernebb technológiát és a természet ajándékait, a FOREO megszokott, varázslatos módján. 

Ahogy már a név is sugallja, a FOREO legújabb szenzációja túlmutat a képzeleten. A márka arról híres, hogy az új technológiák és innovációk vonzásában működik és már nem egyszer forradalmasította a szépségipart. A FOREO létrehozott egy hidratáló alapformulát, egy maszk bázist, amelyet gondosan úgy alakított ki, hogy könnyen összekeverhető legyen a konyhádból származó friss alapanyagokkal, és minden nap friss és rád szabott házi bőrápolást biztosítson. A természet szinte már hívogat, hogy újra egyesüljünk vele és térjünk vissza az egyszerűségéhez. A FOREO Imagination egy nagyon különleges kapcsolódást kínál, amiben a természet teljes mértékben átveheti az irányítást, és túlléphet a képzeleteden. 

FOREO Imagination TRIPLE INFUSION COMPLEX - A tudományon túl

Ahol találkozik a FOREO és a képzelet, ott az összetevők kölcsönösen fokozzák és felerősítik egymás tulajdonságait. Az úgynevezett Triple Infusion Complex formula, mint a neve is sugallja, három hatékony összetevőt egyesít: speciális észtert, hidratálószert és zsírsavat. Az észter arra összpontosít, hogy a vízben oldódó hatóanyagok maximális mértékben bejussanak a bőrbe, és növeli annak hidratáltságát, míg a hidratálószer megtartja a nedvességet, és oldószerként működik, amely elősegíti ezeknek a tápláló összetevőknek a bőr lipid felső rétegein való áthaladását. Végül a jól ismert omega-6 zsírsavakból származó zsírsav elsősorban a mélyre hatolást fokozza, de aktívan dolgozik a bőr nedvességszintjének optimalizálásán is. Lényegében megőrzi a rugalmasságot és javítja a bőr védelmi funkcióját a környezeti stressz-hatásokkal szemben. Ez a hármas kombináció, mint egy vitamin-, antioxidáns- és tápanyagbomba a friss, bio összetevőket közvetlenül a bőr legmélyebb rétegeibe juttatja, ahol a legszembetűnőbb eredményt hozza; ennek köszönhetően azonnal fiatalabbnak és frissebbnek érezheted a bőröd! A FOREO vegánbarát és állatkísérlet-mentes formulája teljesen biztonságos, és önmagában is használható anélkül, hogy bármit hozzáadnál a konyhából, mivel tele van olyan hasznos összetevőkkel, mint a magasan hidratáló hialuronsav, antioxidánsokban gazdag szkvalén és E-vitamin, valamint ultranyugtató B-vitamin, amelyek mind fokozzák a bőr nedvességtartalmát, és simává, puhává varázsolják azt. 

FOREO Imagination™ I The perfect base for homemade masks

Hogyan működik az Imagination?

Az egész folyamat nagyon egyszerű és átlátható, valamint szuper szórakoztató és érdekes. Csak használd a kreativitásod, és képzeld el a tökéletes, házilag készített maszkot, friss alapanyagokból. Laza mozdulatokkal keverd össze egy teáskanál Imagination-nel az általad kiválasztott, a természetből származó, feldolgozatlan összetevőket, és egyenletesen vidd fel a bőrödre. Ha úgy hiszed, hogy mindez túl szép, hogy igaz legyen, nézd meg a jól ismert hírességek által kedvelt DIY arcmaszkokat, és tapasztald meg, mit tehet a természet a bőrödért. Amint megtapasztalod e házi elixírek nyilvánvaló eredményeit, már el tudod elképzelni, hogy mit tehet a természet a bőrödért. Csak egy kis képzelőerő és az innovatív Triple Infusion Complex kell hozzá. FOREO Imagination™ I The perfect base for homemade masks

Ha úgy döntöttél, hogy a tápláló és organikus összetevők hozzáadásával belevágsz a kísérletezésbe, előtte ellenőrizd, hogy az összeválogatott szuperételek mit okoznak a bőrödnek, és hogyan hatnak egymásra, ha összekevered. A „házi készítésű” nem mindig egyenlő a „biztonságossal”, mivel sok hétköznapi étel és természetes anyag okozhat allergiát vagy pirosodást, amikor közvetlenül a bőrrel érintkezik. Miután utánaolvastál az összetevőknek és azok kölcsönhatásainak, itt az ideje, hogy a folyamatot egy teljesen új szintre emeld, miközben teljesen “átveszed a gyártási folyamatot”, és az Imagination segítségével megalkotod a saját szépség-szakácskönyved. Ráadásul ez a nagyon különleges termék nem csak a bőrödet, hanem az elmédet is táplálja, mivel kreativitásra ösztönöz. A FOREO család legújabb fejlesztése beindíthatja a fantáziád, hogy felszabadítsa a benned rejlő gyermeket, aki végre különféle organikus, természetes eredetű összetevőkkel játszhat anélkül, hogy aggódnia kellene a bőrbe kerülő méreganyagok vagy felesleges hulladékok miatt. Egyszerűen fogalmazva, garantáltan jól fogsz szórakozni, valamint minden szezon után belülről kifelé ragyogó egészséges bőröd lesz!

A szépségipar vásárlói egyre kifinomultabbak és egyre többet várnak el egy szépségápolási terméktől. Holisztikus, 360 fokos megközelítést akarnak, amely egy időben táplálja a bőrüket és az elméjüket is, és az Imagination pont ilyen. A Triple Infusion Complex formulával ellátott innovatív maszk bázis rendkívül hatékony felszívódás-fokozó hatással bír, amely tökéletesen összemixelhető a konyhából származó friss hozzávalókkal. Az Imagination a lehető legoptimálisabban aktiválja és feltölti az organikus összetevőkben rejlő lehetőségeket, miközben erősíti a molekuláris kötést, amely összetartja ezt a “tápanyag-robbanást”, és eljuttatja a bőr legmélyebb rétegeibe. Az a tény, hogy játszhatsz a hozzávalóiddal és kreatív lehetsz, még egy bónusz, amelynek segítségével újra kapcsolatba kerülhetsz a természettel. (Boris Trupcevic, a FOREO vezérigazgatója)

A maszkok piaca Az Euromonitor kutatása alapján az olyan innovatív újítások, mint a FOREO Imagination maszkja, jóval többek, mint egy szűk piaci kategória, ugyanis a saját készítésű otthoni szépségápolás népszerűsége az egekben van: a beauty-fanek megdöbbentő aránya, 41%-a már havonta használ valamilyen „házi készítésű” terméket, leginkább arctisztítót. Valószínű, hogy a világjárvány katalizátorként hatott erre a piacra, ezért feltételezhetjük, hogy ez a 2019-es arány tovább nőtt azóta. Az adatok azt mutatják, hogy a DIY arcmaszkok iránti kereslet 233 százalékkal nőtt, és emellett az "arc+otthon" webes keresési kifejezés 115%-kal emelkedett a járvány idején, ami azt mutathatja, hogy egyre több időt töltünk otthon a bőrünk ápolásával. Ez a helyzet egy új típusú fogyasztót eredményezett: a tudatos fogyasztó megalapozott döntéseket hoz a vásárlásai során, valamint a minőséget értékeli bármi más felett. Általános tévhit, hogy aki saját kezűleg szeret alkotni, csak egy bizonyos termék olcsó változatát keresi. Pont fordítva, az ilyen típusú fogyasztó a kimagasló teljesítményt és tartósságot részesíti előnyben az árcédulával szemben. Hosszú távon gazdaságosan gondolkodik, miközben ténylegesen pénzt takarít meg. A FOREO Imagination tubusos (100 ml) és tasakos (10x6 ml) kiszerelésben már kapható! Itthon kizárólag a notino.hu webáruházában!A Foreo új terméke a képzeleteden is túlmutat

A bejegyzés trackback címe:

https://sheabouteverything.blog.hu/api/trackback/id/tr1016747190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Címkék

#KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS KUPONKÓDDAL (4) #skulladay (13) 4711 (1) abramovitch (1) AcquadiParma (1) aden (1) adora (1) Aëla Labbét (1) ajándékcsomag (2) akoma (1) albertooliveira (1) alexander mcqueen (2) aliceauaa (1) alison scarpulla (1) alkmie (1) állatvédelem (4) altnőder emese (1) anandam (1) andaluzina (2) andykehoe (1) angel muse (1) angerer (1) annabel de vetten (1) annie leibovitz (2) anny (2) answear (9) anton corbijn (1) apavita (1) apivita (6) arcápolás (10) architect (1) ariel (2) armani (1) army (3) aromax (14) arpad slancik (1) arthur tress (1) astor (8) Astor (1) ásványbörze (2) avon (87) avoncollections (1) az év természetfotósa (2) babakészítés (4) balea (3) banksy (1) bariesun (1) barnys (2) bart hess (1) battila (1) bbkrem.hu (1) beautyofjoseon (1) benergo (1) ben hopper (1) Berlin (1) betty baker (1) between (1) biano (1) bibian blue (2) biobaza (3) bioderma (15) biooil (1) biopont (7) birimagdi (1) bíró roland (1) blackmilk (1) black nail cabaret (7) bnc (1) body shop (1) bombcosmetics (4) bonprix (1) bőrápolás (203) bottegaverde (2) bourjois (6) bükfürdő (1) by blondie (5) by emke (6) by esc (2) by haren kayez (1) by nina (19) by oriza (918) carine peynaud (1) carven (1) catrice (5) ccc (2) cerave (1) cetaphil (1) ceva (1) chanel (3) chefgomba (16) chen man (1) christophe kutner (1) cipoplaza (1) clarins (9) claudia schiffer (1) CND (3) cnd (2) codie young (1) concept art (2) coolvision (1) corvina (1) cos (1) cosibella (9) cosplay (9) cosrx (1) créemorganics (1) csepel (1) csomagolás (1) curaprox (1) danubiushotels (1) dan hillier (1) darkravenasylum (2) deichmann (1) dekor (2) del toro (1) demobaza (1) dermacol (1) dermalogica (1) dermedic (4) dewayne flowers (1) diamondfogfehérítés (1) dior (3) disturbia (7) divat (183) diy (27) dm (4) dofka zsuzsanna (1) dolce&gabbana (2) dollskill (1) doridea (3) douglas (10) drk (2) drkxcsepel (1) dropofnature (1) dr organic (8) dulux (2) egészség (6) ekcéma (1) ékszer (14) életmód (3) ellen rogers (1) emilythestrange (1) emporium (1) engelsrufer (1) English content (5) erborian (1) erevos aether (1) erica berkowitz (2) eric lacombe (1) essence (6) esteelauder (1) estelle thild (1) eszem (1) eszemiszom (65) evelinecosmetics (1) fa (1) fabio magalhaes (1) facosmetics (1) fandrpartner (1) fantich young (1) fashion (147) fashionwatch (4) fekete (50) feketezaj (2) felco (1) fenntarthatóság (1) fétis (2) FF (7) film (5) florasense (1) fogápolás (4) foreo (22) fosoo (1) fotográfia (96) frudia (1) Fuco Ueda (1) fumax (2) fürdőbomba (1) galliano (1) game of the thrones (2) garbage art (1) gardenexpo (1) gareth pugh (1) garnier (1) gaultier (1) gelareh (2) gervida (1) ginorossi (1) givenchy (1) Gregory Raymond Halili (1) guerlain (4) guy denning (1) gyerekrajz (1) gymbeam (2) gypsywarrior (1) h2x (1) haj (3) hajápolás (15) hakuchi (1) halloween (18) Hanne van der Woude (1) hashtag london (5) headandshoulders (2) hector rene (1) heidi klum (1) helia-d (2) hellosmoothie (1) hello kitty (1) heti etsy (8) himalaya (1) hímzés (5) Hirotoshi Ito (1) hm (13) hmbeauty (1) holikaholika (1) hush hush (4) iillat (1) ike (1) ikea (1) ilcsi (1) illóolaj (11) ilse moore (1) imageskincare (13) institutoespanol (1) interjú (15) isad (1) isadora (26) Ishibashi Yui (1) jacsó balázs (1) japán szekció (28) jar (1) jason freeny (1) játék (16) jimjams (1) jimmy nelson (1) joe black (1) john kenn mortensen (1) joshua hoffine (1) Juha Arvid Helminen (1) julien martinez (1) kalis (1) kalligráfia (2) kamedis (2) karácsony (5) karbonoir (1) karcos (1) Katarzyna Konieczka (1) kate moss (1) katonadolog (8) KatVonD (4) katy perry (1) kazuhiro hori (1) kenzo (1) képzőművészet (102) kert (23) kevecosmetics (1) kézápolás (3) khamitova (1) kiállítás (31) kidexpo (1) killstar (5) klecksography (2) klekszográfia (1) kneipp (1) kollagén (1) koncept (1) kónyamelinda (1) könyvajánló (29) koreaiszépségápolás (3) körömfestés (12) koromgyerek (1) kreinbacher (1) kristenhair (2) kristmort (1) kris kuksi (1) lábápolás (1) lady gaga (5) LAGirl (1) lakasparfum (1) lakberendezés (17) lancaster (3) langhaarmadchen (1) last rites gallery (3) la beau macabre (1) lebanon hanover (1) lego (2) lenor (3) lepetitmarseillais (1) le beau macabre (4) liam sparkes (1) lierac (1) lillafufavi (1) lionel messi (1) lip service (1) loreal (2) lostandfound (5) louise thomas (1) lovecraft (1) lucja lange (2) luke chueh (1) lush (62) MAC (34) macabre gadgets (1) madárhatározó (1) madeline pool (1) magyarmadártaniegyesület (1) magyar méz manufaktúra (2) mahlimae (1) make (1) make up (79) malgorzata dudek (1) mango (1) manicpanic (2) manna (5) Marcin Tyszka (2) marionnaud (8) márkusdóra (1) mars (1) maszk (1) maurizio di iorio (1) mavex (1) maxfactor (7) maybelline (1) mccormack (1) medicine (2) messelia (1) méz (3) michaelkors (1) michael hutter (1) mikrobiom (1) mimö (1) miss sporty (2) mixa (1) mondocon (7) monstror (1) moschino (1) mr finch (1) mugler (1) myrna moonstruck (1) nagash (3) nailympia (1) napozás (13) narcisorodriguez (1) natúrkozmetikum (7) naturol (1) neogence (1) nespresso (15) nestlé (1) neutrogena (2) new yorker (3) nick cave (2) nina röder (1) nine inch nails (1) nivea (1) noahscalin (2) notino (7) novák tünde (5) nubu (1) nuit (3) nuxe (4) nyereményjáték (4) Oleg Oprisco (1) olvass! (31) opi (1) organicforce (1) oriflame (1) ORMEDIC (1) palmers (1) palmolive (1) pandanutrition (1) parfüm (34) parkkiadó (1) paul booth (1) paweltotoroadamiec (1) pedigree (4) Pentti Sammallahti (1) petmedbydrkelen (1) philip riches (1) phyto (1) pibu (1) pigmentfoltok (1) pipere gönc (660) police (2) polifarbe (2) primacbd (1) procter&gamble (10) program (1) prom (2) promóció (312) pszichológia (4) queenofdarkness (2) recept (23) redchocholate (1) revalid (1) revitalash (1) revolution (1) revox (3) revox plex (1) revuele (1) rimmel (7) rimmel neffati (1) rodarte (1) rod luff (1) rossetti (3) rossmann (3) rowenta (1) royalclinics (10) s.oliver (1) sajtóközlemény (1) sally hansen (8) sándor nagy tünde (1) sandro miller (1) sanne de wilde (1) sante (1) santiago caruso (1) sarah wright (1) schüssler (1) secretkey (1) semmi különös (83) seth casteel (2) shea (1) shigeru joshida (1) shiseido (6) simon zsófi (1) sisley (1) sistersoftheblackmoon (1) skagen (1) skechers (1) skintra (3) skulladay (5) smink (14) sonya flu (1) sothys (2) sovrin (1) stacey baker (1) stargazer (1) star wars (6) steven klein (1) stop ttip (1) street art (4) street commando (1) szappanvarazs (1) szemkörnyékápolás (3) szépségápolás (14) szobrászat (1) szuharevszki (1) szürrealizmus (1) takácsmáté (1) tangleteezer (1) természet (2) természetfotó (2) terredhermes (1) teszt (27) tetoválás (15) thesolution (1) the filigree (1) thisisredy (1) thomasdevaux (1) thombrowne (2) tom ford (1) torvenius (1) trendhim (1) trndprojekt (1) uriage (8) utazás (2) vagheggi (2) valentino (1) Valeria Chorozidi (2) varga herbal (1) veet (1) vegán (1) verawang (1) veres máté (1) versace (1) vinylux (1) virágbéke (3) vizuál&kult (10) vizuál kult (281) walter schels (1) wang (1) waso (1) wave gothic treffen (1) webshop (10) weleda (4) witkin (1) womensecret (1) worldpressphoto (3) yamato (2) yamuna (12) yaya (1) yogitea (1) yonipanties (1) yvesrocher (7) zadig (1) zadig&voltaire (1) zara (1) zawadzki (1) zene (20) zenzero (2) ziaja (5) ZO® SKIN HEALTH (1)

Külső feed

Houston we have a problem

süti beállítások módosítása