sheabouteverything

† főleg, ami fekete †

100% vegán Essence sminkkollekció az ünnepi szezonra

Teljesen vegán, és a "a bőr az első, a smink a második" mottónak is megfelelő kollekcióval rukkolt elő az Essence!essence-mauve-szemhejpuder-paletta-smink.jpg

A 2021-es őszi-téli kollekció minden darabja  teljesen vegán, azaz állati eredetű összetevőktől mentes és állatkísérlet-mentes. Az Essence a hangsúlyt ezzel az új összeállítással a tiszta szépségre helyezte. Lássuk, mi a természetesen sugárzó arcbőr és a ragyogó megjelenés titka!
essence-smink-2021-karacsony.jpg

HELLO, GOOD STUFF! - Bőrápolás

Új termékekkel bővül a népszerű Hello, Good Stuff! termékcsalád: miután a 2020-as őszi/téli kiadással négy termék már beköltözött az Essence beauty állványába, a kínálat további négy izgalmas must-have termékkel bővül a "clean beauty" mottó jegyében. Mind a négy termék legalább 95% -ban természetes összetevőket tartalmaz, vegán és hozzáadott mikroműanyagok, parabének, PEG-ek és ásványi olaj nélkül készülnek.

HELLO, GOOD STUFF! TEJES ARCHIDRATÁLÓ

Add a "Golden Milk"-et a bőrápolási rutinodhoz! A gasztronómiában már régóta ismert a kurkuma ital pozitív tulajdonságainak köszönhetően, de ez a szuper összetevő csodákra képes a bőrápolásban is. A tejes arc hidratáló könnyű textúrája kurkumával és zabvízzel gyorsan felszívódik és megnyugtatja a bőrt. A frissesség fokozására reggel, vagy a smink előtt primerként? Mindkettő lehetséges, mert a hidratáló sokoldalú társ a mindennapi használathoz, valamint utazásbarát méretének köszönhetően biztosan elfér bármely kézitáskába.

HELLO, GOOD STUFF! CICA ARCKRÉM A HELLO, GOOD STUFF! CICA ARCKRÉM

Íme egy nyugtató és hidratáló nappali krém, mely kiegészíti a bőrápolási rutinod – önmagában, vagy egy alapozó alatt primerként. A textúra ázsiai gázló kivonatot tartalmaz – ez a növény indiai pennywort, tigris fű vagy gotu kola néven is ismert, és főként a koreai bőrápolásban népszerű nyugtató hatásának köszönhetően. Tökéletes a szépség szerelmeseinek, hogy pihenhessenek otthon egy Koreai-Beauty kezeléssel.

Nagyon jól használható a reggeli arcápolási rutin részeként alapozó alá, gyors felszívódása, könnyed textúrája miatt könnyen beilleszthető a reggeli sminkelés kiegészítőjeként. A krém alkohol-, szilikon- és olajmentes, minden bőrtípushoz használható.essence-hello-good-stuff-arcapolas.jpg

HELLO, GOOD STUFF! HIDRATÁLÓ & ÉLÉNKÍTŐ PRIMER SZÉRUM

Szuper hidratáló, és a fekete áfonya kivonatnak, szkvalénnak, hialuronsavnak köszönhetően különleges ápoló, élénkítő összetevőket tartalmaz. Szintén használhatod önmagában és primerként alapozó alá is.

HELLO, GOOD STUFF! DEPUFF SZEMSZÉRUM

Helló ragyogó szemek! A HELLO, GOOD STUFF! Depuff szemszérum hidratáló formulája hialuronsavval, koffeinnel, uborkalével és vegán kollagén pótlással ébresztő löketet ad a fáradtnak tűnő szemeknek. Csak vigyél fel egy kis szérumot a szem alá a tökéletesen friss megjelenésért. 1249 Ft**

CSÁBOS AJKAK

what the fake! EXTREME PLUMPING AJAKFELTÖLTŐ


Még intenzívebb hatásra számíthatsz, mint a what the fake! PLUMPING AJAKFELTÖLTŐ esetében. A 0,3% chili kivonatnak (kapszaicin) köszönhetően ez az extrém változat extra forró bizsergő érzést kelt az ajkakon. A hialuronsav és az E-vitamin táplálja az ajkakat, hogy szuper simák legyenek. A formula alkoholtól, szilikontól és olajtól mentes, valamint reagál az ajkak természetes pH-értékére – ez fokozza a természetes ajakszínt és enyhe színező hatást biztosít.

A bizsergést azt meg kell szokni, de ha instant, finoman színezett ajkakra vágysz, ez a plumping szájfény jó választás lesz.

Cool COLLAGEN dúsító ajakrúzs


A rúzs kollagénpótlóval ellátott tápláló textúra elrejti a finom ráncokat, vonalakat az ajkakon, feltölti őket, simító hatású, és az ajkakat láthatóan teltebbé teszi. A 100% -ban vegán, hialuronsavval dúsított formula segít az ajkak nedvességtartalmának megőrzésében.

Könnyen siklik, és azonnal puhává varázsolja az ajkakat. Az árnyalatok finoman pigmentáltak, közepesen fednek, ideális akkor is, ha természetes vagy kissé drámaibb megjelenésre vágysz. Minden árnyalathoz van egy hozzáillő soft & precise ajakceruza – melyeket könnyen megtalálsz az adott színek azonos számainak és neveinek köszönhetően.

essence-what-the-fake-ajakfeny.jpg

LENYŰGÖZŐ SZEMEK

 

DOUBLE TROUBLE SZEMPILLASPIRÁL


Megduplázva: az új, innovatív, szuper merész dizájnú DOUBLE TROUBLE szempillaspirál egy termékben kínálja mind azt, amit a szépség szerelmesei keresnek egy szempillaspirálban. Mert néha, ha egy szempillaspirál nem elég - akkor kell egy új változat, a DOUBLE TROUBLE Hybrid Szempillaspirál. Az innovatív 2 az 1-ben kefének kétféle vége van: egy elasztomer az extra dússágért és a lenyűgöző megjelenésért, és egy rost vég a tökéletes kidolgozáshoz és a göndörítéshez. Nem számít, hogy természetes stílus, vagy természetfeletti wow hatás: készen állsz az álom megjelenésre? Szemészetileg tesztelt. 

Lash PRINCESS göndörítő és dúsító szempillaspirál


A Lash PRINCESS göndörítő és dúsító szempillaspirál a legújabb darabja a népszerű szempillaspirál családnak, igazán figyelemfelkeltő egyedi dizájnjával és bájos rózsaszín színével. Az igazi fénypontja pedig a mogyoró alakú kefe. A mogyoró alakjához hasonlóan a rostkefe középen keskeny és a végeinél szélesebb. Ez, és az extra textúra biztosítja a tökéletes szempillákat a szem külső és belső sarkaiban, valamint még teljesebbé teszi a megjelenést - a tökéletes göndörségért és a fantasztikus dússágért.

CSODÁLATOS PALETTÁK

I like to MAUVE it és BRONZED this way - ugye megvannak ezek a számok neked is? Ez a két mini szemhéjpaletta biztosan elfér még a legkisebb kézitáskában is, így tökéletes abban az esetben is, ha úton vagy vagy suliban, buliban sminkelnél.

A paletták hat jól pigmentált, könnyen eldolgozható árnyalatot tartalmaznak, matt és fényes finisűeket egyaránt. Nem peregnek le, szépen megmaradnak a szemhéjon hosszú órák után is, és jól variálhatóak az egy palettába került árnyalatok. 

essence-mauve-szemhejpuder-paletta-smink.jpg

essence-malyva-szemhejpuder-paletta-smink-i-like-to-mauve.jpg

Szemöldökformázó szappan szett


A karakteres szemöldök még inkább egyéni megjelenést ad az arcnak. A szemöldökformázó szappan szett praktikus mini formátumban mindent biztosít, amire szükséged van az egyéni és karakteres szemöldökhöz. A szappanszerű textúra szuper könnyen alkalmazható az ecset segítségével, és formálja a szemöldököt. A formázó szappan kellemesen könnyű, tartós és átlátszó, így bármilyen szemöldökszínhez illik. Csak vess egy gyors pillantást a beépített tükörre, hogy megbizonyosodj róla, minden a helyén van, és máris indulhatsz!


Soft touch mono szemhéjfesték


Akár önmagában, akár más árnyalatokkal kombinálva, egy extravagáns szem sminkstílusért – kedvenc mono-ddal bármilyen megjelenést létrehozhatsz. A soft touch szemhéjfesték a társunk a mindennapi szépítkezés során. A trendkövetők két matt és négy csillogó árnyalat közül választhatják ki kedvenc színüket, és mini formátumának köszönhetően a soft touch szemhéjfesték még a legapróbb ridikülbe is befér. A szuper lágy textúra könnyen felvihető, E-vitamint tartalmaz, és magas fedésének köszönhetően azonnal szuper külsőt hoz létre, amely hosszantart. 

Műszempilla ragasztó


Megtévesztően valós - így néznek ki a műszempillák a szempilla RAGASZTÓVAL! Amikor megszárad, a szempilla ragasztó átlátszó, vízálló és tartós. Pontos alkalmazás? Nem probléma – a vékony applikátornak köszönhetően. A természetes szempilla megjelenésért,

Körmök

A Shine Last&Go lakkok gyorsan száradnak, és akár ünnepi hangulatú, gyöngyházfénnyel ragyogó körmökre vágysz, akár egy meleg, telt árnyalatot keresel az őszi-téli szezonra, meg fogod találni. Ráadásul 500 Ft alatti áron vásárolhatod meg őket, úgyhogy tényleg csak a fantáziád szab határt az ünnepi manikűrödnek!

A termékeket a lovebrands.hu oldalon vásárolhatod meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://sheabouteverything.blog.hu/api/trackback/id/tr9516749744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Címkék

#KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS KUPONKÓDDAL (4) #skulladay (13) 4711 (1) abramovitch (1) aden (1) adora (1) Aëla Labbét (1) ajándékcsomag (2) akoma (1) albertooliveira (1) alexander mcqueen (2) aliceauaa (1) alison scarpulla (1) alkmie (1) állatvédelem (4) altnőder emese (1) anandam (1) andaluzina (2) andykehoe (1) angel muse (1) angerer (1) annabel de vetten (1) annie leibovitz (2) anny (2) answear (9) anton corbijn (1) apavita (1) apivita (6) arcápolás (10) architect (1) ariel (2) armani (1) army (3) aromax (14) arpad slancik (1) arthur tress (1) astor (8) Astor (1) ásványbörze (2) avon (87) avoncollections (1) az év természetfotósa (2) babakészítés (4) balea (3) banksy (1) bariesun (1) barnys (2) bart hess (1) battila (1) bbkrem.hu (1) beautyofjoseon (1) benergo (1) ben hopper (1) Berlin (1) betty baker (1) between (1) biano (1) bibian blue (2) biobaza (3) bioderma (15) biooil (1) biopont (7) birimagdi (1) bíró roland (1) blackmilk (1) black nail cabaret (7) bnc (1) body shop (1) bombcosmetics (4) bonprix (1) bőrápolás (202) bottegaverde (2) bourjois (6) bükfürdő (1) by blondie (5) by emke (6) by esc (2) by haren kayez (1) by nina (19) by oriza (918) carine peynaud (1) carven (1) catrice (5) ccc (2) cerave (1) cetaphil (1) ceva (1) chanel (3) chefgomba (16) chen man (1) christophe kutner (1) cipoplaza (1) clarins (9) claudia schiffer (1) cnd (2) CND (3) codie young (1) concept art (2) coolvision (1) cos (1) cosibella (9) cosplay (9) cosrx (1) créemorganics (1) csepel (1) csomagolás (1) curaprox (1) danubiushotels (1) dan hillier (1) darkravenasylum (2) deichmann (1) dekor (2) del toro (1) demobaza (1) dermacol (1) dermalogica (1) dermedic (4) dewayne flowers (1) diamondfogfehérítés (1) dior (3) disturbia (7) divat (183) diy (27) dm (4) dofka zsuzsanna (1) dolce&gabbana (2) dollskill (1) doridea (3) douglas (10) drk (2) drkxcsepel (1) dropofnature (1) dr organic (8) dulux (2) egészség (5) ekcéma (1) ékszer (14) életmód (3) ellen rogers (1) emilythestrange (1) emporium (1) engelsrufer (1) English content (5) erborian (1) erevos aether (1) erica berkowitz (2) eric lacombe (1) essence (6) esteelauder (1) estelle thild (1) eszem (1) eszemiszom (64) evelinecosmetics (1) fa (1) fabio magalhaes (1) facosmetics (1) fandrpartner (1) fantich young (1) fashion (147) fashionwatch (4) fekete (50) feketezaj (2) felco (1) fenntarthatóság (1) fétis (2) FF (7) film (5) florasense (1) fogápolás (4) foreo (22) fosoo (1) fotográfia (96) frudia (1) Fuco Ueda (1) fumax (2) fürdőbomba (1) galliano (1) game of the thrones (2) garbage art (1) gardenexpo (1) gareth pugh (1) garnier (1) gaultier (1) gelareh (2) gervida (1) ginorossi (1) givenchy (1) Gregory Raymond Halili (1) guerlain (4) guy denning (1) gyerekrajz (1) gymbeam (2) gypsywarrior (1) h2x (1) haj (3) hajápolás (15) hakuchi (1) halloween (18) Hanne van der Woude (1) hashtag london (5) headandshoulders (2) hector rene (1) heidi klum (1) helia-d (2) hellosmoothie (1) hello kitty (1) heti etsy (8) himalaya (1) hímzés (5) Hirotoshi Ito (1) hm (13) hmbeauty (1) holikaholika (1) hush hush (4) iillat (1) ike (1) ikea (1) ilcsi (1) illóolaj (11) ilse moore (1) imageskincare (13) institutoespanol (1) interjú (15) isad (1) isadora (26) Ishibashi Yui (1) jacsó balázs (1) japán szekció (28) jar (1) jason freeny (1) játék (16) jimjams (1) jimmy nelson (1) joe black (1) john kenn mortensen (1) joshua hoffine (1) Juha Arvid Helminen (1) julien martinez (1) kalis (1) kalligráfia (2) kamedis (2) karácsony (5) karbonoir (1) karcos (1) Katarzyna Konieczka (1) kate moss (1) katonadolog (8) KatVonD (4) katy perry (1) kazuhiro hori (1) kenzo (1) képzőművészet (102) kert (22) kézápolás (3) khamitova (1) kiállítás (31) kidexpo (1) killstar (5) klecksography (2) klekszográfia (1) kneipp (1) kollagén (1) koncept (1) kónyamelinda (1) könyvajánló (28) koreaiszépségápolás (3) körömfestés (12) koromgyerek (1) kreinbacher (1) kristenhair (2) kristmort (1) kris kuksi (1) lábápolás (1) lady gaga (5) LAGirl (1) lakasparfum (1) lakberendezés (17) lancaster (3) langhaarmadchen (1) last rites gallery (3) la beau macabre (1) lebanon hanover (1) lego (2) lenor (3) lepetitmarseillais (1) le beau macabre (4) liam sparkes (1) lierac (1) lillafufavi (1) lionel messi (1) lip service (1) loreal (2) lostandfound (5) louise thomas (1) lovecraft (1) lucja lange (2) luke chueh (1) lush (62) MAC (34) macabre gadgets (1) madárhatározó (1) madeline pool (1) magyarmadártaniegyesület (1) magyar méz manufaktúra (2) mahlimae (1) make (1) make up (79) malgorzata dudek (1) mango (1) manicpanic (2) manna (5) Marcin Tyszka (2) marionnaud (8) márkusdóra (1) mars (1) maszk (1) maurizio di iorio (1) mavex (1) maxfactor (7) maybelline (1) mccormack (1) medicine (2) messelia (1) méz (3) michaelkors (1) michael hutter (1) mikrobiom (1) mimö (1) miss sporty (2) mixa (1) mondocon (7) monstror (1) moschino (1) mr finch (1) mugler (1) myrna moonstruck (1) nagash (3) nailympia (1) napozás (13) narcisorodriguez (1) natúrkozmetikum (7) naturol (1) neogence (1) nespresso (15) nestlé (1) neutrogena (2) new yorker (3) nick cave (2) nina röder (1) nine inch nails (1) nivea (1) noahscalin (2) notino (7) novák tünde (5) nubu (1) nuit (3) nuxe (4) nyereményjáték (4) Oleg Oprisco (1) olvass! (30) opi (1) organicforce (1) oriflame (1) ORMEDIC (1) palmers (1) palmolive (1) pandanutrition (1) parfüm (33) parkkiadó (1) paul booth (1) paweltotoroadamiec (1) pedigree (4) Pentti Sammallahti (1) petmedbydrkelen (1) philip riches (1) phyto (1) pibu (1) pigmentfoltok (1) pipere gönc (658) police (2) polifarbe (2) procter&gamble (10) program (1) prom (2) promóció (309) pszichológia (4) queenofdarkness (2) recept (23) redchocholate (1) revalid (1) revitalash (1) revolution (1) revox (3) revox plex (1) revuele (1) rimmel (7) rimmel neffati (1) rodarte (1) rod luff (1) rossetti (3) rossmann (3) rowenta (1) royalclinics (10) s.oliver (1) sajtóközlemény (1) sally hansen (8) sándor nagy tünde (1) sandro miller (1) sanne de wilde (1) sante (1) santiago caruso (1) sarah wright (1) schüssler (1) secretkey (1) semmi különös (83) seth casteel (2) shea (1) shigeru joshida (1) shiseido (6) simon zsófi (1) sisley (1) sistersoftheblackmoon (1) skagen (1) skechers (1) skintra (3) skulladay (5) smink (14) sonya flu (1) sothys (2) sovrin (1) stacey baker (1) stargazer (1) star wars (6) steven klein (1) stop ttip (1) street art (4) street commando (1) szappanvarazs (1) szemkörnyékápolás (3) szépségápolás (14) szobrászat (1) szuharevszki (1) szürrealizmus (1) takácsmáté (1) tangleteezer (1) természet (1) természetfotó (2) terredhermes (1) teszt (27) tetoválás (15) thesolution (1) the filigree (1) thisisredy (1) thomasdevaux (1) thombrowne (2) tom ford (1) torvenius (1) trendhim (1) trndprojekt (1) uriage (8) utazás (2) vagheggi (2) valentino (1) Valeria Chorozidi (2) varga herbal (1) veet (1) vegán (1) verawang (1) veres máté (1) versace (1) vinylux (1) virágbéke (3) vizuál&kult (10) vizuál kult (281) walter schels (1) wang (1) waso (1) wave gothic treffen (1) webshop (10) weleda (4) witkin (1) womensecret (1) worldpressphoto (3) yamato (2) yamuna (12) yaya (1) yogitea (1) yonipanties (1) yvesrocher (7) zadig (1) zadig&voltaire (1) zara (1) zawadzki (1) zene (20) zenzero (2) ziaja (5) ZO® SKIN HEALTH (1)

Külső feed

Houston we have a problem

süti beállítások módosítása