sheabouteverything

† főleg, ami fekete †

Mi fán terem a mikrobiom? Image SkinCare Biome+

image-skincare-borapolas-biome.jpg

Az egészséges megjelenésű bőrhöz stabil alapokra és egészséges mikrobiomra van szükségünk!

A bőr nedvességbarriere ez a stabil alap és a tiszta, ragyogó bőr elérésének egyik legfontosabb eleme rövid és hosszú távon egyaránt. A lipidgátként is ismert, finom, mégis erőteljes barrier természetes hidratáló faktorokból és lipidekből, köztük ceramidokbólkoleszterinből és zsírsavakból áll. Ha arányuk egyensúlyban van, a bőr feltöltött, sima és ragyogó.

A mikrobiom ennek a nedvesség barriernek a tetején található. A barátságos baktériumokból és más védő hatású elemekből álló, változatos mikrobiom segít a bőrnek, hogy ellenálló legyen a környezeti stresszhatásokkal szemben és optimális állapotban maradjon. Sajnos mind a nedvesség barriert, mind a mikrobiomot megviseli, ha durva, savas bőrápolási termékeknek, erőteljes hámlásnak vagy krónikus stressznek van kitéve. A bőr kiszáradhat és elveszítheti egyensúlyát, így a létfontosságú nedvesség elpárologhat, az irritáló anyagok pedig bejuthatnak a bőrbe. Ez más bőrproblémák alapjául is szolgálhat.

biome--collection-model-02.jpg
MIÉRT MIKROBIOMBARÁT BŐRÁPOLÁS? BEMUTATKOZIK A BIOME+

A BIOME+ az IMAGE Skincare első mikrobiombarát bőrápolási családja, amely a bőr védő nedvesség barrierét helyezi előtérbe, amely a szárazság, a kellemetlenségek és a stressz látható jelei elleni első védelmi vonalként működik.

Az első ilyen termékcsalád segít, hogy a bőr a lehető legjobban funkcionáljon és nézzen ki, természetes összetevők, a fermentált, növényi eredetű szkvalán, növényi adaptogének és tápláló növényi kivonatok segítségével. A klinikai elemzés igazolta, hogy a BIOME+ formulák tiszteletben tartják a bőr mikrobiomját. Az ismételt inzultációs teszt (RIPT) feltételei mellett a készítményeket bőrgyógyászok tesztelték, és nem mutattak bőrirritációt vagy allergiás kontakt dermatitiszt.



SZTÁR-ÖSSZETEVŐ: AZ IGAZOLTAN MIKROBIOMBARÁT SZKVALÁN


Minden BIOME+ termék tartalmaz szkvalánt, amely a cápa- és olíva szkvalán harmadik generációs, fenntartható alternatívája. A BIOME+ termékekben lévő fenntartható, megújuló

cukornádból fermentációval előállított szkvalán segít kiegyensúlyozni a bőrt és támogatja a bőr egészséges mikrobiomját. Fokozza a bőr rugalmasságát és elősegíti

a sima, rugalmas bőr megjelenését, miközben segít megelőzni a transzepidermális vízveszteséget. Mikrobiombarát tanúsítvánnyal és ECOCERT-engedéllyel is rendelkezik.

„A BIOME+ egyéb kulcsfontosságú összetevőit a világ körüli utazásaink ihlették. Láttuk, hogy bizonyos adaptogén növényeket miként használ fel a keleti orvoslás ahhoz, hogy hihetetlen eredményeket érjen el és biztosítsa az egész test általános jólétét. Azt is tudjuk, hogy ha adaptogénekkel egészítjük ki a bőrápolási rutint, az javít a stressz okozta tüneteken, például a fakóságon, az egyenetlen bőrtónuson és textúrán, és ami a legfontosabb, a gyenge vagy károsodott bőr mikrobiomon” – mondja dr. Marc Ronert, az IMAGE Skincare alapító tulajdonosa.

BIOME+: JÓ A BOLYGÓNAK

A BIOME+ formulák valóban természetesek, ami azt jelenti, hogy legalább 90 százalékban természetes eredetű összetevőket tartalmaznak. Emellett tudatosan készülnek és nemcsak a környezetre gyakorolt hatásukat korlátozzák a fenntartható csomagolással, hanem a teljes gyártási folyamat során is odafigyelnek erre. Az IMAGE vállalat a világon sehol nem végez, nem rendel meg, nem fizet és nem engedélyezi, hogy a készítményein vagy késztermékein állatokon végzett kísérleteket hajtsanak végre. A BIOME+ termékcsalád a helyi és globális környezetvédelmi erőfeszítéseket támogató “1% For The Planet” nevű szervezettel együttműködésben jött létre.



A HARMATOS BŐR SZÉRUMA - BIOME+ dew bright serum

A TISZTA KLINIKAI ÁTTÖRÉS

Hibrid olaj-szérum, amely mélyen hidratál, visszaadja a ragyogást, segít visszaadni a fáradt bőrnek a természetes, harmatos megjelenését.biome--dew-bright-serum-hero-shot-02.jpg

HATÁSAI

+ Hibrid olaj-a-szérumban formula, mely hidratálja a bőrt, javítja az egyenetlen bőrtónust, a harmatos, ragyogó bőrképért. 

+ A cukornádból származó, tanúsítottan mikrobiombarát szkvalán segít fokozni a rugalmasságot, hogy a bőr sima, puha és rugalmas legyen. 

+ A keresztkötött hialuronsav vizet vonz a bőrbe, gyors és hosszan tartó hidratálásról gondoskodik. 

+ A fenntartható módon termesztett mikronapraforgó kivonat segít növelni a bőr tisztaságát és ragyogását, miközben egyenletesebb, egységesebb tónust biztosít.

 

AZ ÉLMÉNY

Használd a megtisztított bőrön reggel és este! A krémes szérum könnyedén siklik a bőrön, harmatos, hidratált bőrt biztosítva. Levendula, citromhéj és zöld tea kivonatának friss, természetes illatát hagyja hátra.



A FELHŐSZERŰ HIDRATÁLÓ KRÉM - BIOME+ smoothing cloud crème



A TISZTA KLINIKAI ÁTTÖRÉS

“Párnázó” hatású hidratáló krém, mely felhőszerűen könnyű hidratálást biztosít, mélyen táplál, vitalizál és visszaadja a bőr rugalmasságát.biome--smoothing-cloud-creme-hero-shot-02.jpg

HATÁSAI

+ A felhőszerű formula feltölti a bőrt és finomítja a textúráját a dús, sima megjelenésért. 

+ Fermentált szkvalán támogatja a bőr nedvességbarrierjét, miközben javítja a bőr textúráját és rugalmasságát. 

+ A len- és zellermagkivonatok keveréke segít kisimítani az egyenetlen textúrát és minimalizálja a pórusok megjelenését. 

+ A mikronapraforgó kivonat segít a ragyogóbb bőr elérésében.

 

AZ ÉLMÉNY

Bő mennyiségben, megtisztított bőrön használd reggel vagy este! A krém gyorsan a bőrbe olvad, puhává teszi, gondoskodik kényelemérzetéről. Egy csipetnyi friss, természetes illatot ad grapefruit kivonattal, amely könnyű, frissítő illatot biztosít.



A TISZTÍTÓ BALZSAM, MELY FELOLDJA A SMINKET - BIOME+ cleansing comfort balm

A TISZTA KLINIKAI ÁTTÖRÉS

Bőrtápláló tisztító balzsam, amely gyengéden oldja fel a nap során lerakódott szennyeződést, szuperpuha, hidratált vásznat teremtve a komoly bőrápoláshoz.biome--cleansing-comfort-balm-hero-shot-02.jpg


 

HATÁSAI

+ A hibrid formula ötvözi a krém puhaságát és a lemosó olaj csúszósságát, hogy könnyedén leolvassza a szennyeződéseket és a faggyút. 

+ A cukornádból származó mikrobiombarát szkvalán hidratálja a bőrt és segít támogatni az egészséges bőr barriert. 

+ A tápláló olajok nedvességet biztosítanak a száraz bőr megnyugtatására. 

+ Az ashwagandha adaptogén növény csökkenti a nedvességvesztést és a bőrnek egészséges ragyogást ad.

 

AZ ÉLMÉNY

Vidd fel a száraz bőrre és masszírozd vele 1 percig! Itasd fel papírkendővel vagy mosd le vízzel! A sima, krémes, olaj alapú textúra természetes grapefruit-kivonatot tartalmaz, amely könnyű, friss illatot biztosít.

Soha nem késő elkezdeni a bőr nedvesség barrierének táplálását. Az IMAGE Skincare új mikrobiombarát bőrápoló kollekciójával megkezdődik a valóban egészséges bőr forradalma. A BIMOE+ termékeket megtalálod az IMAGE Skincare PEELING Szakembereknél, illetve a www.imageskincare.hu weboldalon. 

mage-skincare-borapolas-biome-2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://sheabouteverything.blog.hu/api/trackback/id/tr7018104546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Címkék

#KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS KUPONKÓDDAL (4) #skulladay (13) 4711 (1) abramovitch (1) AcquadiParma (1) aden (1) adora (1) Aëla Labbét (1) ajándékcsomag (2) akoma (1) albertooliveira (1) alexander mcqueen (2) aliceauaa (1) alison scarpulla (1) alkmie (1) állatvédelem (4) altnőder emese (1) anandam (1) andaluzina (2) andykehoe (1) angel muse (1) angerer (1) annabel de vetten (1) annie leibovitz (2) anny (2) answear (9) anton corbijn (1) apavita (1) apivita (6) arcápolás (10) architect (1) ariel (2) armani (1) army (3) aromax (14) arpad slancik (1) arthur tress (1) astor (8) Astor (1) ásványbörze (2) avon (87) avoncollections (1) az év természetfotósa (2) babakészítés (4) balea (3) banksy (1) bariesun (1) barnys (2) bart hess (1) battila (1) bbkrem.hu (1) beautyofjoseon (1) benergo (1) ben hopper (1) Berlin (1) betty baker (1) between (1) biano (1) bibian blue (2) biobaza (3) bioderma (15) biooil (1) biopont (7) birimagdi (1) bíró roland (1) blackmilk (1) black nail cabaret (7) bnc (1) body shop (1) bombcosmetics (4) bonprix (1) bőrápolás (203) bottegaverde (2) bourjois (6) bükfürdő (1) by blondie (5) by emke (6) by esc (2) by haren kayez (1) by nina (19) by oriza (918) carine peynaud (1) carven (1) catrice (5) ccc (2) cerave (1) cetaphil (1) ceva (1) chanel (3) chefgomba (16) chen man (1) christophe kutner (1) cipoplaza (1) clarins (9) claudia schiffer (1) CND (3) cnd (2) codie young (1) concept art (2) coolvision (1) corvina (1) cos (1) cosibella (9) cosplay (9) cosrx (1) créemorganics (1) csepel (1) csomagolás (1) curaprox (1) danubiushotels (1) dan hillier (1) darkravenasylum (2) deichmann (1) dekor (2) del toro (1) demobaza (1) dermacol (1) dermalogica (1) dermedic (4) dewayne flowers (1) diamondfogfehérítés (1) dior (3) disturbia (7) divat (183) diy (27) dm (4) dofka zsuzsanna (1) dolce&gabbana (2) dollskill (1) doridea (3) douglas (10) drk (2) drkxcsepel (1) dropofnature (1) dr organic (8) dulux (2) egészség (6) ekcéma (1) ékszer (14) életmód (3) ellen rogers (1) emilythestrange (1) emporium (1) engelsrufer (1) English content (5) erborian (1) erevos aether (1) erica berkowitz (2) eric lacombe (1) essence (6) esteelauder (1) estelle thild (1) eszem (1) eszemiszom (65) evelinecosmetics (1) fa (1) fabio magalhaes (1) facosmetics (1) fandrpartner (1) fantich young (1) fashion (147) fashionwatch (4) fekete (50) feketezaj (2) felco (1) fenntarthatóság (1) fétis (2) FF (7) film (5) florasense (1) fogápolás (4) foreo (22) fosoo (1) fotográfia (96) frudia (1) Fuco Ueda (1) fumax (2) fürdőbomba (1) galliano (1) game of the thrones (2) garbage art (1) gardenexpo (1) gareth pugh (1) garnier (1) gaultier (1) gelareh (2) gervida (1) ginorossi (1) givenchy (1) Gregory Raymond Halili (1) guerlain (4) guy denning (1) gyerekrajz (1) gymbeam (2) gypsywarrior (1) h2x (1) haj (3) hajápolás (15) hakuchi (1) halloween (18) Hanne van der Woude (1) hashtag london (5) headandshoulders (2) hector rene (1) heidi klum (1) helia-d (2) hellosmoothie (1) hello kitty (1) heti etsy (8) himalaya (1) hímzés (5) Hirotoshi Ito (1) hm (13) hmbeauty (1) holikaholika (1) hush hush (4) iillat (1) ike (1) ikea (1) ilcsi (1) illóolaj (11) ilse moore (1) imageskincare (13) institutoespanol (1) interjú (15) isad (1) isadora (26) Ishibashi Yui (1) jacsó balázs (1) japán szekció (28) jar (1) jason freeny (1) játék (16) jimjams (1) jimmy nelson (1) joe black (1) john kenn mortensen (1) joshua hoffine (1) Juha Arvid Helminen (1) julien martinez (1) kalis (1) kalligráfia (2) kamedis (2) karácsony (5) karbonoir (1) karcos (1) Katarzyna Konieczka (1) kate moss (1) katonadolog (8) KatVonD (4) katy perry (1) kazuhiro hori (1) kenzo (1) képzőművészet (102) kert (23) kevecosmetics (1) kézápolás (3) khamitova (1) kiállítás (31) kidexpo (1) killstar (5) klecksography (2) klekszográfia (1) kneipp (1) kollagén (1) koncept (1) kónyamelinda (1) könyvajánló (29) koreaiszépségápolás (3) körömfestés (12) koromgyerek (1) kreinbacher (1) kristenhair (2) kristmort (1) kris kuksi (1) lábápolás (1) lady gaga (5) LAGirl (1) lakasparfum (1) lakberendezés (17) lancaster (3) langhaarmadchen (1) last rites gallery (3) la beau macabre (1) lebanon hanover (1) lego (2) lenor (3) lepetitmarseillais (1) le beau macabre (4) liam sparkes (1) lierac (1) lillafufavi (1) lionel messi (1) lip service (1) loreal (2) lostandfound (5) louise thomas (1) lovecraft (1) lucja lange (2) luke chueh (1) lush (62) MAC (34) macabre gadgets (1) madárhatározó (1) madeline pool (1) magyarmadártaniegyesület (1) magyar méz manufaktúra (2) mahlimae (1) make (1) make up (79) malgorzata dudek (1) mango (1) manicpanic (2) manna (5) Marcin Tyszka (2) marionnaud (8) márkusdóra (1) mars (1) maszk (1) maurizio di iorio (1) mavex (1) maxfactor (7) maybelline (1) mccormack (1) medicine (2) messelia (1) méz (3) michaelkors (1) michael hutter (1) mikrobiom (1) mimö (1) miss sporty (2) mixa (1) mondocon (7) monstror (1) moschino (1) mr finch (1) mugler (1) myrna moonstruck (1) nagash (3) nailympia (1) napozás (13) narcisorodriguez (1) natúrkozmetikum (7) naturol (1) neogence (1) nespresso (15) nestlé (1) neutrogena (2) new yorker (3) nick cave (2) nina röder (1) nine inch nails (1) nivea (1) noahscalin (2) notino (7) novák tünde (5) nubu (1) nuit (3) nuxe (4) nyereményjáték (4) Oleg Oprisco (1) olvass! (31) opi (1) organicforce (1) oriflame (1) ORMEDIC (1) palmers (1) palmolive (1) pandanutrition (1) parfüm (34) parkkiadó (1) paul booth (1) paweltotoroadamiec (1) pedigree (4) Pentti Sammallahti (1) petmedbydrkelen (1) philip riches (1) phyto (1) pibu (1) pigmentfoltok (1) pipere gönc (660) police (2) polifarbe (2) primacbd (1) procter&gamble (11) program (1) prom (2) promóció (313) pszichológia (4) queenofdarkness (2) recept (23) redchocholate (1) revalid (1) revitalash (1) revolution (1) revox (3) revox plex (1) revuele (1) rimmel (7) rimmel neffati (1) rodarte (1) rod luff (1) rossetti (3) rossmann (3) rowenta (1) royalclinics (10) s.oliver (1) sajtóközlemény (1) sally hansen (8) sándor nagy tünde (1) sandro miller (1) sanne de wilde (1) sante (1) santiago caruso (1) sarah wright (1) schüssler (1) secretkey (1) semmi különös (83) seth casteel (2) shea (1) shigeru joshida (1) shiseido (6) simon zsófi (1) sisley (1) sistersoftheblackmoon (1) skagen (1) skechers (1) skintra (3) skulladay (5) smink (14) sonya flu (1) sothys (2) sovrin (1) stacey baker (1) stargazer (1) star wars (6) steven klein (1) stop ttip (1) street art (4) street commando (1) szappanvarazs (1) szemkörnyékápolás (3) szépségápolás (14) szobrászat (1) szuharevszki (1) szürrealizmus (1) takácsmáté (1) tangleteezer (1) természet (2) természetfotó (2) terredhermes (1) teszt (27) tetoválás (15) thesolution (1) the filigree (1) thisisredy (1) thomasdevaux (1) thombrowne (2) tom ford (1) torvenius (1) trendhim (1) trndprojekt (1) uriage (8) utazás (2) vagheggi (2) valentino (1) Valeria Chorozidi (2) varga herbal (1) veet (1) vegán (1) verawang (1) veres máté (1) versace (1) vinylux (1) virágbéke (3) vizuál&kult (10) vizuál kult (281) walter schels (1) wang (1) waso (1) wave gothic treffen (1) webshop (10) weleda (4) witkin (1) womensecret (1) worldpressphoto (3) yamato (2) yamuna (12) yaya (1) yogitea (1) yonipanties (1) yvesrocher (7) zadig (1) zadig&voltaire (1) zara (1) zawadzki (1) zene (20) zenzero (2) ziaja (5) ZO® SKIN HEALTH (1)

Külső feed

Houston we have a problem

süti beállítások módosítása