sheabouteverything

† főleg, ami fekete †

Professzionális bőrápolás otthon a ZO® SKIN HEALTH segítségével

zoskin-borapolas-szepsegapolas-1.jpg

Zseniálisan összeállított csomag érkezett hozzám a napi bőrápolás minden lényeges hozzávalójától a ZO® SKIN HEALTH-től. Ismerkedjetek meg a márkával, és olvassátok el, mitől annyira innovatívak és jól használhatóak ezek a bőrápolási újdonságok!

A ZO® Skin Health termékek és a mögötte álló bőrterápiás és bőrápoló koncepció újdonság számomra. A lényege, hogy az egész szisztéma a rendszeresen kontrollált, személyre szabott tanácsadáson alapszik. A Dr. Zein Obagi által megálmodott termékekben megtalálható hatóanyagok egyedülálló összetétele, valamint a speciális bejuttatási technológiák alkalmazása lehetővé teszi, hogy – kortól és nemtől függetlenül – mindenki megtapasztalhassa a hosszútávon egészséges bőr élményét. A tudomány és bőrápolás közötti dinamikus kapcsolat a ZO® Skin Health, Inc. létének esszenciája, melynek célja a bőrproblémák hatékony megoldása, helyreállítva a bőr természetes funkcióit, létrehozva és egy életen át fenntartva az egészséges, szép bőrt.

Hozzám egy "alapcsomag", a ZO® SKIN HEALTHDaily Skincare program csomagja érkezett, ami nem tartalmaz speciáis bőrproblémákra kidolgozott termékeket, de egyértelműen kiderül ezekből is a hozzáértő gondoskodás, melyekkel az összetevőket és hatóanyagokat ötvözték egy-egy termékbe. Az is nagyon szuper, hogy az egyes bőrápolók egyszerűen beilleszthetők a szépségápolási rutinba, és a kezelőorvos is segít, ha kérdésünk van.

ZOSKIN DAILY SKINCARE PROGRAM

A ZO® SKIN HEALTH  BŐRÖREGEDÉST MEGELŐZŐ NAPI ARCÁPOLÁSI csomagja tulajdonképpen egy remek belépőt jelentenek a nagy hatóanyagkoncentrátumot tartalmazó ZO® SKIN HEALTH termékek világába. A csomagban lévő bőrápolók segítenek megőrizni a fiatalos arcbőrt, hozzásegítenek az egységes bőrtónushoz, csökkentik a pórusok láthatóságát és persze hidratálnak, hidratálnak, hidratálnak.
Ezeket a teljes méretű (nem miniatűr kiszerelések!) termékeket találod a csomagban:
  • Exfoliating Cleanser – 60 ml
  • Exfoliating Polish – 16,2 g
  • Complexion Renewal Pads – 30 db áttörlő párnácska
  • Daily Power Defense – 30 ml

 

DAILY POWER DEFENSE

Ez egy ZO® SKIN HEALTH KOMPLEX ÖSSZETÉTELŰ DNS-HELYREÁLLÍTÓ NAPPALI KRÉM – 50 ml - melynek retinolmentes formulájának köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy nem fog fényérzékenységet és bőrirritációt okozni.zoskin-borapolas-szepsegapolas-4-napvedelem-arctisztitas.jpg
Retinol helyett a ZO® SKIN HEALTH legújabb komplexét, a ZPOLY™-t tartalmazza, mely erősíti a bőr védelmi funkcióját (a bőrbarriert) és így megvédi a bőrt az ún. környezeti agresszoroktól (napsütés, légszennyezettség, külső behatások), melyek sajnos a bőr idő előtti öregedéséhez nagyban hozzájárulnak.
Ezt a terméket arcitszítás után kell használni, reggel mindenképpen, még a fényvédő felvitele előtt.  
 
FŐ ÖSSZETEVŐI: 
  • A + E Vitamin: Magas hatékonyságú antioxidánsok, melyek segítenek megvédeni a bőrt a negatív környezeti tényezők okozta károsodásoktól.
  • ZO-RRS2®: Egyedi növényi őssejt komplex, mely segít semlegesíteni a szabad gyököket +csökkenteni a bőrpírt.
  • ZPOLY™: Különleges, növényi eredetű poliszaharid kivonatot tartalmazó komplex, mely átfogó hidratáltságot biztosít + minimalizálja a bőr idő előtti öregedésének látható jeleit.
  • Micrococcus lysate, arabidopsis thaliana (lúdfű) kivonat: Speciális enzimek, melyek segítik a sejtmegújulást így optimalizálják a bőr sejtjeinek egészségét.

 

SUNSCREEN + PRIMER BROAD-SPECTRUM

A ZO® SKIN HEALTH 30 FAKTOROS SZÍNEZETT FÉNYVÉDŐ KRÉM MELANINNAL – 30 ml-es kiszerelésben, mely bőségesen elég jó két hónapra. Már többször bevallottam rajongásomat a színezett fényvédők iránt, hiszen egyszerre oldom meg a napvédelmet és a finom fedést és egyenletes bőrtónust biztosító alapozást is - de akár rá is lehet alapozni, hiszen gyakorlatilag színezett, finom primerként (is) funkcionál.zoskin-borapolas-szepsegapolas-4-napvedelem-fenyvedo-fizikai.jpg
A primer is egy nagy találmány, nagyon tudom javasolni a használatát - ha pedig fényvédőt is tartalmaz, akkor pláne. A primer lényege, hogy megakadályozza, hogy a smink el-elmásszon, elfolyjon a nap folyamán, tartósabbá, biztosabbá teszi az alapozást, a pirosítót és a kontúrt, highlightert, de akár önmagában is használhatod természetesen. 

Az azonban nagyon fontos, hogy az olyan sminkek, melyekben fényvédő található gyakran hamis biztonságérzetet nyújtanak.. A legtöbb sminket ugyanis nem visszük fel a bőrre elég bőségesen ahhoz, hogy az megfelelő fedést biztosítson, illetve sminkünket nem frissítjük fel 2-3 óránként. Ezenkívül sok púder, krém és alapozó nem nyújt egyaránt védelmet a látható és a láthatatlan fény ellen is.

A megfelelő védelem érdekében érdemes sminkelés előtt fényvédő krémet alkalmaznunk. Szintén kiváló megoldás a fényvédőt tartalmazó púder használata, amelyet smink fölött is alkalmazhatunk. A Sunscreen + Powder Broad-Spectrum tökéletes a napközbeni újrakenéshez, az egyedi ecset kialakításának köszönhetően egyszerű az alkalmazása. Ez a fényvédő nem csak védelmet biztosít bőrünknek a káros sugarakkal szemben, hanem élénkebbé is varázsolja azt.

Ebben a termékben a bőrben képződő pigment anyaghoz hasonló melanin van, mely a legjobb természetes védőként 10-12 órán keresztül közömbösíti a napfény által felszabadított károsító szabadgyököket. A színezett termék egyenletes és bársonyos hatásával csökkenti a bőrhibákat.

Egyszerre kb. 2 pumpálásnyi mennyiséget érdemes eloszlatni az arcon, ha erős a nap, vagy kifejezetten napozni indulsz, akkor a legjobb, ha 30 perccel napozás előtt már felviszed - és mégjobb, ha nem alapozol rá külön a napozáshoz, hanem 2 óránként újrakened. 

 FŐ ÖSSZETEVŐI:
  • Titánium-dioxid (1%) és cink-oxid (20%): a széles spektrumú UVA, UVB és a látható tartományú káros VIS/HEV (High Energy Visible Light) sugárzástól védik a bőrfelszínt.
  • E vitamin: antioxidáns hatást biztosít.
  • Szilikonok: puha, bársonyos bőrfelületet biztosítanak.

EXFOLIATING CLEANSER


Minőségi összetevőkkel rendelkező ZO® SKIN HEALTH ARCTISZTÍTÓ GÉL NORMÁL ÉS ZSÍROS BŐRRE
 – 200 ml - az esti és a reggeli arctisztításhoz is érdemes használni. Finoman hámlaszt és tisztít, eltávolítja a felesleges faggyút és semlegesíti a szabadgyököket. Bőröregedésgátló hatása az E-vitamin tartalomnak köszönhető, plusz természetesen hidratál és ápol is egyben.

Pont úgy kell használni, ahogy a többi gél állagú arctisztítót: nedves kézbe egy picit ki kell nyomni belőle, majd a benedvesített arcon, nyakon masszírozó mozdulattal eloszlatod, majd leöblíted.

Ami fontos ennél a terméknél, hogy a béta-hidroxi sav tartalom miatt - ami hámlaszt - mindenképpen fényvédőt kell használnod, főleg, ha reggel is rendszeresen arctisztítasz ezzel a termékkel. A fentebb ismertetett széles spektrumú primerrel tökéletesen működik!zoskin-borapolas-szepsegapolas-6.jpg


FŐ ÖSSZETEVŐI

  • Jojobaolaj észtereinek komplex keveréke: gyengéden hámlasztják a bőrfelszínt és segítenek az eltömődött pórusok megnyitásában.
  • Szalicilsav mélyen hatol be a pórusokba, megtisztítva azt a baktériumoktól és szennyeződésektől, miközben kifejti rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatását.
  • Fokozott E-vitamin tartalom: az antioxidáns tartalom biztosítja a védelmet és a hidratálást.

EXFOLIATING POLISH

Mikroszemcsés ZO® SKIN HEALTH ULTRAFINOM BŐRRADÍR MINDEN BŐRTÍPUSRA – 65 g - ezzel a termékkel még jobban gondoskodhatsz az elhalt hámsejtek eltávolításáról, méghozzá a finom magnézium szemcsék segítségével.

Ez a finom arcradír segíti  a hámsejtek újraképződését, melynek eredménye a tiszta, egyenletes bőrtónus. A, C, E vitamin tartalma és egyéb antioxidáns hatóanyagai erősítik a bőrt, segítenek megőrizni a bőr védő funkcióját.zoskin-borapolas-szepsegapolas-2.jpgzoskin-borapolas-szepsegapolas-3.jpg
Használható közvetlen az esti tisztítás után, hetente, kéthetente, bőröd állapotától függően - de persze legjobb, ha konzultálsz a ZO® SKIN HEALTH bőrterápiás orvosoddal, hiszen a brand teljes koncepciója a személyes konzultáción alapuló, kifejezetten a számodra összeállított termékek ajánlását jelenti. Ez a kedvencem a teljes kollekcióból, finom illata van, és szinte érezhetően megújul a bőr már használat közben is - imádom!

 
FŐ ÖSSZETEVŐI:

  • ZOX12® antioxidáns keverék: rendkívül hatékony védelmet biztosít a szabadgyökök* káros hatásai ellen.
  • Tetrahexildecil-aszkorbát: ez a stabil C-vitamin típus bársonyosan simává és ragyogóváteszi az arcbőrt.

 

COMPLEXION RENEWAL PADS

ZO® SKIN HEALTH FAGGYÚTERMELÉST KONTROLLÁLÓ ÁTTÖRLŐ PÁRNÁK MINDEN BŐRTÍPUSRA – 60 db, 2 hónapra elegendő mennyiség. Ezek a kis korongok csökkenti, a faggyútermelést és megszabadítanak az elhalt hámsejtektől. Ha pattanásos a bőröd, túlzott a faggyútermelés, akkor ezt a terméket biztosan érdemes használni.

zoskin-borapolas-szepsegapolas-complexion-renewal-pad.jpg

zoskin-borapolas-szepsegapolas-5.jpg

Megtisztított arcon kell használni (tisztítás és lehetőleg radírozás után), férfiak esetében a borotválkozás után kell használni, ha az is soron van aznap. A kezdeti csípős érzés hamar elmúlik, és ami itt is fontos, hogy a hámlasztó hatású AHA savak (alpha hidroxi savak) miatt magas fényvédő faktorú terméket kell használni nappal az alkalmazás ideje alatt.
 
FŐ ÖSSZETEVŐI:
  • Glikolsav és szalicilsav simává és ragyogóvá teszi az arcbőrt (glikolsav) és tisztítja az eltömődött pórusokat (szalicilsav).
  • Különleges gyógynövénykeverék: az antioxidáns és antiiritáns hatású növények kivonata csökkenti a látványos arcpírt.
  • Vattakorongok egyedi textúrája: segíti a hatóanyagok bőrbe juttatását és dörzsölésmentes kialakításának köszönhetően gyengéden varázsolja simává az arcbőrt.

A bejegyzés trackback címe:

https://sheabouteverything.blog.hu/api/trackback/id/tr8818122706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Címkék

#KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS KUPONKÓDDAL (4) #skulladay (13) 4711 (1) abramovitch (1) AcquadiParma (1) aden (1) adora (1) Aëla Labbét (1) ajándékcsomag (2) akoma (1) albertooliveira (1) alexander mcqueen (2) aliceauaa (1) alison scarpulla (1) alkmie (1) állatvédelem (4) altnőder emese (1) anandam (1) andaluzina (2) andykehoe (1) angel muse (1) angerer (1) annabel de vetten (1) annie leibovitz (2) anny (2) answear (9) anton corbijn (1) apavita (1) apivita (6) arcápolás (10) architect (1) ariel (2) armani (1) army (3) aromax (14) arpad slancik (1) arthur tress (1) astor (8) Astor (1) ásványbörze (2) avon (87) avoncollections (1) az év természetfotósa (2) babakészítés (4) balea (3) banksy (1) bariesun (1) barnys (2) bart hess (1) battila (1) bbkrem.hu (1) beautyofjoseon (1) benergo (1) ben hopper (1) Berlin (1) betty baker (1) between (1) biano (1) bibian blue (2) biobaza (3) bioderma (15) biooil (1) biopont (7) birimagdi (1) bíró roland (1) blackmilk (1) black nail cabaret (7) bnc (1) body shop (1) bombcosmetics (4) bonprix (1) bőrápolás (203) bottegaverde (2) bourjois (6) bükfürdő (1) by blondie (5) by emke (6) by esc (2) by haren kayez (1) by nina (19) by oriza (918) carine peynaud (1) carven (1) catrice (5) ccc (2) cerave (1) cetaphil (1) ceva (1) chanel (3) chefgomba (16) chen man (1) christophe kutner (1) cipoplaza (1) clarins (9) claudia schiffer (1) CND (3) cnd (2) codie young (1) concept art (2) coolvision (1) corvina (1) cos (1) cosibella (9) cosplay (9) cosrx (1) créemorganics (1) csepel (1) csomagolás (1) curaprox (1) danubiushotels (1) dan hillier (1) darkravenasylum (2) deichmann (1) dekor (2) del toro (1) demobaza (1) dermacol (1) dermalogica (1) dermedic (4) dewayne flowers (1) diamondfogfehérítés (1) dior (3) disturbia (7) divat (183) diy (27) dm (4) dofka zsuzsanna (1) dolce&gabbana (2) dollskill (1) doridea (3) douglas (10) drk (2) drkxcsepel (1) dropofnature (1) dr organic (8) dulux (2) egészség (6) ekcéma (1) ékszer (14) életmód (3) ellen rogers (1) emilythestrange (1) emporium (1) engelsrufer (1) English content (5) erborian (1) erevos aether (1) erica berkowitz (2) eric lacombe (1) essence (6) esteelauder (1) estelle thild (1) eszem (1) eszemiszom (65) evelinecosmetics (1) fa (1) fabio magalhaes (1) facosmetics (1) fandrpartner (1) fantich young (1) fashion (147) fashionwatch (4) fekete (50) feketezaj (2) felco (1) fenntarthatóság (1) fétis (2) FF (7) film (5) florasense (1) fogápolás (4) foreo (22) fosoo (1) fotográfia (96) frudia (1) Fuco Ueda (1) fumax (2) fürdőbomba (1) galliano (1) game of the thrones (2) garbage art (1) gardenexpo (1) gareth pugh (1) garnier (1) gaultier (1) gelareh (2) gervida (1) ginorossi (1) givenchy (1) Gregory Raymond Halili (1) guerlain (4) guy denning (1) gyerekrajz (1) gymbeam (2) gypsywarrior (1) h2x (1) haj (3) hajápolás (15) hakuchi (1) halloween (18) Hanne van der Woude (1) hashtag london (5) headandshoulders (2) hector rene (1) heidi klum (1) helia-d (2) hellosmoothie (1) hello kitty (1) heti etsy (8) himalaya (1) hímzés (5) Hirotoshi Ito (1) hm (13) hmbeauty (1) holikaholika (1) hush hush (4) iillat (1) ike (1) ikea (1) ilcsi (1) illóolaj (11) ilse moore (1) imageskincare (13) institutoespanol (1) interjú (15) isad (1) isadora (26) Ishibashi Yui (1) jacsó balázs (1) japán szekció (28) jar (1) jason freeny (1) játék (16) jimjams (1) jimmy nelson (1) joe black (1) john kenn mortensen (1) joshua hoffine (1) Juha Arvid Helminen (1) julien martinez (1) kalis (1) kalligráfia (2) kamedis (2) karácsony (5) karbonoir (1) karcos (1) Katarzyna Konieczka (1) kate moss (1) katonadolog (8) KatVonD (4) katy perry (1) kazuhiro hori (1) kenzo (1) képzőművészet (102) kert (23) kevecosmetics (1) kézápolás (3) khamitova (1) kiállítás (31) kidexpo (1) killstar (5) klecksography (2) klekszográfia (1) kneipp (1) kollagén (1) koncept (1) kónyamelinda (1) könyvajánló (29) koreaiszépségápolás (3) körömfestés (12) koromgyerek (1) kreinbacher (1) kristenhair (2) kristmort (1) kris kuksi (1) lábápolás (1) lady gaga (5) LAGirl (1) lakasparfum (1) lakberendezés (17) lancaster (3) langhaarmadchen (1) last rites gallery (3) la beau macabre (1) lebanon hanover (1) lego (2) lenor (3) lepetitmarseillais (1) le beau macabre (4) liam sparkes (1) lierac (1) lillafufavi (1) lionel messi (1) lip service (1) loreal (2) lostandfound (5) louise thomas (1) lovecraft (1) lucja lange (2) luke chueh (1) lush (62) MAC (34) macabre gadgets (1) madárhatározó (1) madeline pool (1) magyarmadártaniegyesület (1) magyar méz manufaktúra (2) mahlimae (1) make (1) make up (79) malgorzata dudek (1) mango (1) manicpanic (2) manna (5) Marcin Tyszka (2) marionnaud (8) márkusdóra (1) mars (1) maszk (1) maurizio di iorio (1) mavex (1) maxfactor (7) maybelline (1) mccormack (1) medicine (2) messelia (1) méz (3) michaelkors (1) michael hutter (1) mikrobiom (1) mimö (1) miss sporty (2) mixa (1) mondocon (7) monstror (1) moschino (1) mr finch (1) mugler (1) myrna moonstruck (1) nagash (3) nailympia (1) napozás (13) narcisorodriguez (1) natúrkozmetikum (7) naturol (1) neogence (1) nespresso (15) nestlé (1) neutrogena (2) new yorker (3) nick cave (2) nina röder (1) nine inch nails (1) nivea (1) noahscalin (2) notino (7) novák tünde (5) nubu (1) nuit (3) nuxe (4) nyereményjáték (4) Oleg Oprisco (1) olvass! (31) opi (1) organicforce (1) oriflame (1) ORMEDIC (1) palmers (1) palmolive (1) pandanutrition (1) parfüm (34) parkkiadó (1) paul booth (1) paweltotoroadamiec (1) pedigree (4) Pentti Sammallahti (1) petmedbydrkelen (1) philip riches (1) phyto (1) pibu (1) pigmentfoltok (1) pipere gönc (660) police (2) polifarbe (2) primacbd (1) procter&gamble (11) program (1) prom (2) promóció (313) pszichológia (4) queenofdarkness (2) recept (23) redchocholate (1) revalid (1) revitalash (1) revolution (1) revox (3) revox plex (1) revuele (1) rimmel (7) rimmel neffati (1) rodarte (1) rod luff (1) rossetti (3) rossmann (3) rowenta (1) royalclinics (10) s.oliver (1) sajtóközlemény (1) sally hansen (8) sándor nagy tünde (1) sandro miller (1) sanne de wilde (1) sante (1) santiago caruso (1) sarah wright (1) schüssler (1) secretkey (1) semmi különös (83) seth casteel (2) shea (1) shigeru joshida (1) shiseido (6) simon zsófi (1) sisley (1) sistersoftheblackmoon (1) skagen (1) skechers (1) skintra (3) skulladay (5) smink (14) sonya flu (1) sothys (2) sovrin (1) stacey baker (1) stargazer (1) star wars (6) steven klein (1) stop ttip (1) street art (4) street commando (1) szappanvarazs (1) szemkörnyékápolás (3) szépségápolás (14) szobrászat (1) szuharevszki (1) szürrealizmus (1) takácsmáté (1) tangleteezer (1) természet (2) természetfotó (2) terredhermes (1) teszt (27) tetoválás (15) thesolution (1) the filigree (1) thisisredy (1) thomasdevaux (1) thombrowne (2) tom ford (1) torvenius (1) trendhim (1) trndprojekt (1) uriage (8) utazás (2) vagheggi (2) valentino (1) Valeria Chorozidi (2) varga herbal (1) veet (1) vegán (1) verawang (1) veres máté (1) versace (1) vinylux (1) virágbéke (3) vizuál&kult (10) vizuál kult (281) walter schels (1) wang (1) waso (1) wave gothic treffen (1) webshop (10) weleda (4) witkin (1) womensecret (1) worldpressphoto (3) yamato (2) yamuna (12) yaya (1) yogitea (1) yonipanties (1) yvesrocher (7) zadig (1) zadig&voltaire (1) zara (1) zawadzki (1) zene (20) zenzero (2) ziaja (5) ZO® SKIN HEALTH (1)

Külső feed

Houston we have a problem

süti beállítások módosítása