sheabouteverything

† főleg, ami fekete †

Töltsd a júniust az AVON-nal!

Mindannyian nagyon várjuk már a folytonos napsütést, a meleg idő pozitív hatásait és azt, hogy egyre több kültéri programot szervezhessünk barátainkkal, párunkkal, szeretteinkkel.

Nem csoda, hiszen az eddigi szeszélyes időjárás nem biztos, hogy mindannyiunk lelkére pozitív hatással volt, de reméljük, voltak olyan mozzanatok, szép emlékek, amelyek mosolyt csaltak arcunkra még ebben a kiszámíthatatlan hónapban is. Most, hogy elérkezett az igazi nyár, az időjárás már semminek nem szabhat határt, itt az idő, hogy minden napunkból a legtöbbet hozzuk ki. Vágjunk bele pozitívan és energiával telve mindennapi kalandjainkba, és ragyogjuk túl a napsütést az AVON csillogó júniusi újdonságaival.

Az AVON júniusban debütáló szemfestékpalettáival biztosan kitűnhetünk a nyári fesztiválok forgatagából, az Ultra Colour szemfestékpaletták tündöklő árnyalatai ugyanis csodásan verik vissza a fényeket, hogy a napsütésben és az esti félhomályban is sziporkázhassunk!

AVON ULTRA COLOUR SZEMFESTÉKPALETTÁK

AVON ULTRA COLOUR SZEMFESTÉKPALETTÁK
Ultradivatos paletták

Merész, gazdagon pigmentált paletták az AVON kínálatában: megérkeztek az Avon Ultra Colour Szemfestékpaletták, rögtön három színkombinációban. Az ultrakifinomult Earths szemfestékpaletta a lágyabb sminkek kedvelőinek lopja be magát a szívükbe. A paletta meleg, narancs és zöld árnyalatai tökéletesek egy hétköznapi, visszafogottabb look elkészítésére, tekintetünket azonnal ragyogóvá varázsolhatja. Az extra sminkek rajongói a Lilacs szemfestékpalettában találják meg mindazt, amit keresnek: matt, gyöngyházfényű, csillogó és metálszínű árnyalatokat. Ha pedig rózsás hangulatban lennénk, válasszuk a Roses szemfestékpalettát, amelyben a csillogó rózsaszínek mellett barnás színeket is találunk, hogy egyszerre lehessen romantikus, lágy, de mégis ütős a szemsminkünk. Az ultraváltozatos szemfestékpaletták pigmentekben gazdag, jól kombinálható árnyalatokkal kecsegtetnek, melyek minden szemszínhez és bőrtónushoz illeszkednek, így könnyedén készíthetjük el ultradivatos sminkeinket.

AVON PARFÜMPERMET ÚJDONSÁGOK

AVON PARFÜMPERMET ÚJDONSÁGOK
Élénkítő nyári aromák

A meleg idő beköszöntével szívesen válthatjuk le nehezebb téli parfümjeinket egy könnyedebb formulájú és lágyabb illatú permetre. Az Avon parfümpermet újdonságai pont azt a frissességet és felüdülést hozzák, amelyet egy erősebb EDP-ben hiába keresnénk. Az Avon Joyful parfümpermet az ínycsiklandó görögdinnye, az energizáló zsálya és a trópusi buboréktea frissítő és élénkítő koktéljának mennyei elegyével lesz tökéletes társ a kalandokkal teli mindennapjainkhoz, míg a gyümölcsös, gourmand Avon Delightful parfümpermet az elragadó tejszínhab, édes karamella és kifinomult szantálfa keverékével nyűgöz le minden fújásnál. Fújjuk a permeteket tetőtől talpig, hiszen a 200 ml-es kiszerelésük miatt bőkezűen bánhatunk velük!

AVON FULL SPEED BOOST KÖLNI

AVON FULL SPEED BOOST KÖLNI
Fűszerekkel a koncentrációért

Egy jól kiválasztott férfi parfüm erőt, magabiztosságot és energiát sugároz, de lehet, hogy a koncentrációban is segít? Az Avon Full Speed Boost kölni fűszeres borskeverék szicíliai vérnarancsolajjal és az Ambermor akkord édes melegségével revitalizálja legkedvesebb férfi ismerőseink testét és elméjét. Különlegessége, hogy a BrainEmotions™ idegtudományi technológia segítségével készült, hogy elősegítse az összpontosítást és kitartásra ösztönözzön még a legnehezebb napokon is.

AVON ULTRAMATT AJAKRÚZS – 4 ÚJ ÁRNYALAT

AVON ULTRAMATT AJAKRÚZS – 4 ÚJ ÁRNYALAT
Ultraismerős kedvenc

Az Avon Ultramatt ajakrúzsait talán már nem kell bemutatni, a jó hír pedig, hogy a nyár beköszöntével, új árnyalataival ismerkedhetünk meg. Az erősen pigmentált, tápláló olajok keverékével gazdagított, ragadásmentes formula az, amiért sokunk kedvenc matt ajakrúzsa lett. Az újoncokkal együtt pedig már 24 színben elérhető, hogy mindenki megtalálhassa a bőrtónusához legjobban illeszkedőt.

AVON ANEW REGENERÁLÓ ÉS BŐRFELTÖLTŐ AMPULLÁK

AVON ANEW REGENERÁLÓ ÉS BŐRFELTÖLTŐ AMPULLÁK
7 napos kúra a kollagéntermelődésért

Gondoskodjunk bőrünk regenerálásáról havonta egyszer, és segítsük helyreállítani 7 év kollagénvesztésének eredményét akár 1 hét alatt az Avon Anew Regeneráló és bőrfeltöltő ampullák segítségével. A megújult, letisztult külsővel berobbanó ampullák használatával már első nap puhábbnak és üdébbnek érezhetjük bőrünk, harmadik napra akár 83%-kal több kollagént termelhet, és teltebbnek tűnhet, míg a hetedik napon bőrünk regenerálódhat - akár 7 évnyi kollagénvesztést követően is, valamint jelentősen feszesebbnek tűnhet és érződhet. Mi ez, ha nem egy tökéletes kezelés évszakváltáskor?

AVON CARE HIDRATÁLÓ TERMÉKCSALÁD GÖRÖGDINNYÉVEL

AVON CARE HIDRATÁLÓ TERMÉKCSALÁD GÖRÖGDINNYÉVEL
Expressz hidratálás

Azt már sejthettük, hogy nem maradunk frissítő, gyümölcsös Care termékcsalád nélkül erre a nyárra sem, de talán meglepetésként érhet, mennyi új formulával bővült az Avon Care hidratáló termékcsaládja, amely a görögdinnye frissességével is kényezteti bőrünket! A jól megszokott, azonnali hidratálást és gyors beszívódást adó kézkrém, testápoló és többfunkciós krém mellett megtalálhatunk két különlegességet is, a testápoló gélt és a testápoló permetet is. Előbbi, gél állagú testápoló, zsíros érzet nélkül nyújt mély táplálást, míg utóbbi könnyen és gyorsan használható, mégis egész napos puhaságot és finom illatot biztosít.

AVON SENSES NATURES EDGE TUSFÜRDŐ, SAMPON ÉS ARCTISZTÍTÓ FÉRFIAKNAK

AVON SENSES NATURES EDGE TUSFÜRDŐ, SAMPON ÉS ARCTISZTÍTÓ FÉRFIAKNAK
A természet ereje

Ki ne szeretné minden reggelét felpezsdítően frissen indítani? A markáns, élénkítő illatú Avon Senses Natures Edge tusfürdő, sampon és arctisztító nemcsak multifunkcionális és könnyen beilleszthető a férfiak rutinjába, de a frissítő bergamott és tiszta szén párosa kellő löketet és energiát ad a napindításhoz.

AVON SENSES SUN KISSED SUNSETS HABFÜRDŐ

AVON SENSES SUN KISSED SUNSETS HABFÜRDŐ
A nap sugarai

Ha nyaralásunk emlékeit, és a nap melengető sugarait mindig magunkon szeretnénk érezni, vegyünk egy jó nagy, habos és kényeztető fürdőt az Avon Senses Sun Kissed Sunsets habfürdővel. A mandarin, az ilang-ilang és az oud triója már első illatozásra feleleveníti a legnyugalmasabb, de felejthetetlen pillanatokat, amelyeket egy-egy kiruccanásunk alatt gyűjtöttünk.

NYÁRON SE FELEDKEZZÜNK MEG EGÉSZSÉGÜNKRŐL!

A nyár az utazások és kalandok időszaka, amikor mindannyian kicsit felszabadultabbak vagyunk. Az utazások, fesztiválok és megannyi izgalmas program felejthetetlen élményekkel gazdagítják napjainkat, így nem is csoda, hogy ebben az időszakban hajlamosak lehetünk elhanyagolni egészségünket és figyelmen kívül hagyhatjuk testünk jelzéseit.

Az AVON adománygyűjtő termékei között számtalan olyan apróságot találhatunk, amelyek a legkalandosabb napjainkon is emlékeztethetnek arra, hogy sosem szabad megfeledkeznünk egészségünkről, érdemes figyelmet fordítanunk önmagunkra és testünk jelzéseire. A mellrák elleni küzdelmet szimbolizáló, az Avon Remény szalagja karkötő elkísérhet legizgalmasabb napjainkon és utazásaink során is, és minden nap figyelmeztethet arra, hogy nyáron sem szabad elhanyagolnunk az aktuális mellönvizsgálat elvégzését.

Az AVON már hosszú évek óta az emlőrák és a kapcsolati erőszak elleni küzdelem elhivatott támogatója. Segíti a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet munkáját, kórházaknak adományoz életmentő műszereket, a Mellünk Egészségéért konferenciasorozatot támogatja az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány közreműködésével és figyelemfelhívó kampányokat szervez. Mindezeket Vásárlói- és Tanácsadónői közösségének támogatásával tudja megvalósítani, hiszen a katalógusban szereplő adománygyűjtő termékek teljes hasznát, illetve minden eladott terméke után 1 Ft-ot a mellrák elleni küzdelemre, illetve a családon belüli erőszak megfékezésére fordít. A katalógusban szereplő adománygyűjtő termékek megvásárlásával mi magunk is támogathatjuk ezeket a jó ügyeket!

• Avon Remény szalagja karkötő: 2 000 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://sheabouteverything.blog.hu/api/trackback/id/tr7318404447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Címkék

#KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS KUPONKÓDDAL (4) #skulladay (13) 4711 (1) abramovitch (1) AcquadiParma (1) aden (1) adora (1) Aëla Labbét (1) ajándékcsomag (2) akné (1) akoma (1) albertooliveira (1) alexander mcqueen (2) aliceauaa (1) alison scarpulla (1) alkmie (1) állatvédelem (4) altnőder emese (1) always (1) anandam (1) andaluzina (2) andykehoe (1) angel muse (1) angerer (1) annabel de vetten (1) annie leibovitz (2) anny (2) answear (9) anton corbijn (1) apavita (1) apivita (7) arcápolás (11) architect (1) argirelin (1) ariel (3) armani (1) army (3) aromax (14) arpad slancik (1) arthur tress (1) astor (8) Astor (1) ásványbörze (2) avon (89) avoncollections (1) az év természetfotósa (2) babakészítés (4) balea (3) banksy (1) bariesun (1) barnys (2) bart hess (1) battila (1) bbkrem.hu (1) beautyofjoseon (1) beetlejuice (1) benergo (1) ben hopper (1) Berlin (1) betty baker (1) between (1) biano (1) bibian blue (2) biobaza (3) bioderma (15) biooil (1) biopont (7) birimagdi (1) bíró roland (1) blackmilk (1) black nail cabaret (7) bnc (1) body shop (1) bombcosmetics (4) bonprix (1) bőrápolás (212) botox (1) bottegaverde (2) bourjois (6) bridgertone (1) bükfürdő (1) by blondie (5) by emke (6) by esc (2) by haren kayez (1) by nina (19) by oriza (918) carine peynaud (1) carven (1) catrice (5) cbd (1) ccc (2) cerave (1) cetaphil (1) ceva (1) chanel (3) chefgomba (16) chen man (1) christophe kutner (1) cipoplaza (1) clarins (9) claudia schiffer (1) cnd (2) CND (3) codie young (1) concept art (2) coolvision (1) corvina (1) cos (1) cosibella (9) cosplay (9) cosrx (1) créemorganics (1) csepel (1) csomagolás (1) curaprox (1) danubiushotels (1) dan hillier (1) darkravenasylum (2) deichmann (1) dekor (2) del toro (1) demobaza (1) dermacol (1) dermalogica (1) dermedic (4) dewayne flowers (1) diamondfogfehérítés (1) dior (3) disturbia (7) divat (184) diy (27) dm (4) dofka zsuzsanna (1) dolce&gabbana (2) dollskill (1) doridea (3) douglas (10) drk (2) drkxcsepel (1) dropofnature (1) dr organic (8) dulux (2) egészség (7) ekcéma (2) ékszer (14) életmód (4) ellen rogers (1) emilythestrange (1) emporium (1) engelsrufer (1) English content (5) erborian (1) erevos aether (1) erica berkowitz (2) eric lacombe (1) essence (6) esteelauder (1) estelle thild (1) eszem (1) eszemiszom (66) evelinecosmetics (1) fa (1) fabio magalhaes (1) facosmetics (1) fandrpartner (1) fantich young (1) fashion (147) fashionwatch (4) fekete (50) feketezaj (2) felco (1) fenntarthatóság (2) fényvédelem (1) férfi bőrápolás (1) fesztivál (1) fétis (2) FF (7) film (5) florasense (1) fogápolás (4) foreo (22) fosoo (1) fotográfia (96) frudia (1) Fuco Ueda (1) fumax (2) fürdőbomba (2) galliano (1) game of the thrones (2) garbage art (1) gardenexpo (1) gareth pugh (1) garnier (1) gaultier (1) gelareh (2) gervida (1) ginorossi (1) givenchy (1) Gregory Raymond Halili (1) guerlain (4) guy denning (1) gyerekrajz (1) gymbeam (2) gypsywarrior (1) h2x (1) haj (4) hajápolás (16) hakuchi (1) halloween (18) Hanne van der Woude (1) hashtag london (5) headandshoulders (2) hector rene (1) heidi klum (1) helia-d (2) hellosmoothie (1) hello kitty (1) heti etsy (8) himalaya (1) hímzés (5) Hirotoshi Ito (1) hm (13) hmbeauty (1) holikaholika (1) hush hush (5) iillat (1) ike (1) ikea (1) ilcsi (1) illóolaj (11) ilse moore (1) imageskincare (14) institutoespanol (1) interjú (15) isad (1) isadora (26) Ishibashi Yui (1) jacsó balázs (1) japán szekció (28) jar (1) jason freeny (1) játék (16) jimjams (1) jimmy nelson (1) joe black (1) john kenn mortensen (1) joshua hoffine (1) Juha Arvid Helminen (1) julien martinez (1) kalis (1) kalligráfia (2) kamedis (2) karácsony (5) karbonoir (1) karcos (1) Katarzyna Konieczka (1) kate moss (1) katonadolog (8) KatVonD (4) katy perry (1) kazuhiro hori (1) kenzo (1) képzőművészet (102) kert (23) kevecosmetics (13) kézápolás (3) khamitova (1) kiállítás (31) kidexpo (1) killstar (5) klecksography (2) klekszográfia (1) kneipp (1) kollagén (2) koncept (1) kónyamelinda (1) könyvajánló (29) koreaiszépségápolás (3) körömfestés (12) koromgyerek (1) kreinbacher (1) kristenhair (2) kristmort (1) kris kuksi (1) lábápolás (2) lady gaga (5) LAGirl (1) lakasparfum (1) lakberendezés (17) lancaster (3) langhaarmadchen (1) last rites gallery (3) la beau macabre (1) lebanon hanover (1) lego (2) lenor (4) lepetitmarseillais (1) le beau macabre (4) liam sparkes (1) lierac (1) lillafufavi (1) lionel messi (1) lip service (1) loreal (2) lostandfound (5) louise thomas (1) lovecraft (1) lucja lange (2) luke chueh (1) lush (66) MAC (34) macabre gadgets (1) madárhatározó (1) madeline pool (1) magyarmadártaniegyesület (1) magyar méz manufaktúra (2) mahlimae (1) make (1) make up (79) malgorzata dudek (1) mango (1) manicpanic (2) manna (5) Marcin Tyszka (2) marionnaud (8) márkusdóra (1) mars (2) maszk (1) maurizio di iorio (1) mavex (1) maxfactor (7) maybelline (1) mccormack (1) medicine (2) menstruáció (1) messelia (1) méz (3) michaelkors (1) michael hutter (1) mikrobiom (1) mimö (1) minecraft (1) miss sporty (2) mixa (1) mondocon (7) monstror (1) moschino (1) mr finch (1) mugler (1) myrna moonstruck (1) nagash (3) nailympia (1) napozás (17) napvédelem (1) narcisorodriguez (1) natúrkozmetikum (7) naturol (1) neogence (1) nespresso (15) nestlé (1) neutrogena (2) new yorker (3) nick cave (2) nina röder (1) nine inch nails (1) nivea (1) noahscalin (2) notino (7) novák tünde (5) nubu (1) nuit (3) nuxe (4) nyár (1) nyereményjáték (4) oldspice (1) Oleg Oprisco (1) olvass! (31) opi (1) organicforce (1) oriflame (1) ORMEDIC (1) palmers (1) palmolive (1) pandanutrition (1) parfüm (36) parkkiadó (1) pattanás (1) paul booth (1) paweltotoroadamiec (1) pedigree (4) Pentti Sammallahti (1) perwoll (1) petmedbydrkelen (1) philip riches (1) phyto (1) pibu (1) pigmentfoltok (1) pipere gönc (688) police (2) polifarbe (2) primacbd (1) procter&gamble (13) program (1) prom (2) promóció (341) pszichológia (4) queenofdarkness (2) recept (23) redchocholate (1) revalid (2) revitalash (1) revolution (1) revox (3) revox plex (1) revuele (1) richardquinn (1) rimmel (7) rimmel neffati (1) rodarte (1) rod luff (1) rossetti (3) rossmann (3) rowenta (1) royalclinics (10) s.oliver (1) sajtóközlemény (1) sally hansen (8) sándor nagy tünde (1) sandro miller (1) sanne de wilde (1) sante (1) santiago caruso (1) sarah wright (1) schüssler (1) secretkey (1) semmi különös (84) seth casteel (2) shea (1) shigeru joshida (1) shiseido (6) simon zsófi (1) sisley (1) sistersoftheblackmoon (1) skagen (1) skechers (1) skintra (3) skulladay (5) smink (14) sonya flu (1) sothys (2) sovrin (1) stacey baker (1) stargazer (1) star wars (6) steven klein (1) stop ttip (1) street art (4) street commando (1) szappanvarazs (1) szemkörnyékápolás (3) szépségápolás (14) szobrászat (1) szuharevszki (1) szürrealizmus (1) takácsmáté (1) tangleteezer (1) természet (2) természetfotó (2) terredhermes (1) teszt (28) tetoválás (15) thesolution (1) the filigree (1) thisisredy (1) thomasdevaux (1) thombrowne (2) tinédzserkor (1) tom ford (1) torvenius (1) trendhim (1) trndprojekt (1) uriage (8) utazás (2) vagheggi (2) valentino (1) Valeria Chorozidi (2) varga herbal (1) veet (1) vegán (1) verawang (1) veres máté (1) versace (1) vinylux (1) virágbéke (3) vizuál&kult (10) vizuál kult (281) walter schels (1) wang (1) waso (1) wave gothic treffen (1) webshop (10) weleda (4) witkin (1) womensecret (1) worldpressphoto (3) yamato (2) yamuna (12) yaya (1) yogitea (1) yonipanties (1) yvesrocher (9) zadig (1) zadig&voltaire (1) zara (1) zawadzki (1) zene (20) zenzero (2) ziaja (5) zólyomizsolt (1) ZO® SKIN HEALTH (1)

Külső feed

Houston we have a problem

süti beállítások módosítása