1. Művészien, két dimenzióban
A multitalentum művész, fotográfus, modell és stylist Christine McConnel többek közt remek szakács. A rózsaszín hagyományokkal szakítva meglehetősen újrafogalmazta az édesség műfaját, már ami a finomságok kinézetét illeti. Itt bizony sült rémálmok, elképesztő kukimonszterek és arctámadók kerülnek az asztalra!
Egyébként Christine-nel semmi gond nincs: különös szakácsművészetétől eltekintve teljesen normális, nemzetközi kampányokban használt reklámfotókat készít, és stylistként is foglalkoztatják.
2. Ragaszkodhatunk a valósághoz
Vajon mindent felfalnánk édesség utáni vágyunkban? Az angliai székhelyű BlackChocolate csoki-manufaktúra teljesen élethű koponya replikákat gyárt - a legfinomabb belga csokoládéból. A másfél kilós csodaédességet választhatjuk étcsokiból, tejcsokiból, csiliscsokiból és karamellás csokiból is, ha van rá 120 dollárunk.
3. Alapszabály: egyedül ne nassolj! (állítólag jobban hízlal)
Ne is, legitimáld "bizarrédességfogyasztásodat" nagyszabású zombipartival! A zombimuffin felvezetéséhez (vagy leöblítéséhez, esetleg helyett) a klasszik véres agy koktél alap. A megfelelő hangulatról agy-gyertyával (mivel mással) és szép tálalással gondoskodhatunk.
Források:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.